kaynanamla derdim yetmiyor birde kocam beni kahretmeye basladi suan 4 senelik evliyim ve mükemmel 2 tane evladim var konuya neden baslasam bilemiyorm destege ihtiyacim var. Biz 4 senenin sonunda evlendik esim o kadar iyi bi adamdi ki namazinda niyazinda tek bir arkadasi bile yoktu evinden isine isinden evine giden sohpete camiye giderdi evimiz huzurla doluydu vee sonra tam bi kabus oldu benm icin taaki kaynanamin evinin altina tasinincaya kadar 1 bucuk sene sonra kaynamin alt katina yerlestik ve ben bütün mutluluğumu huzurumu o evde birakipta gelmişim evine saatinde gelen adam sabah 4 5 e kadar gelmedi kapilarda camlarda bekledim aglaya aglaya her geldiginde sarildi öptü senin düsündügün gibi bisey yok dedi ben arkadaslarimla oturuyorm dedi ama ben asla inanmam namaz kilmamaya basladi icki icti ve bi kadinla yazismalarni gördüm ask mesaji falan degil kadin gece 3 te esimi arams falan filan tabi esim inkar etti böyle bisey yok die bende bigun esimin telefonunu aldim ve o kadini erkek olarak kayit ettigini gördüm kadina mesaj attim ne isi var numaranin die tabi biz birbirimze giridk esimle cocuklari aldim anneme gittim 3 gn gelmedim ve 3 gunun sonnda kapiya geldi aldi beni ve şöyle bisey kadin beni telefonndan engelliyor kendine yeni hat cikarmis ordan da beni engellemis neyse ben bu kadinin yanina gittim senn esimle ne isin var ben bisayacam bu adami bana gercekleri söyleyeceksin dedim kadinda sacmalama senin pirlanta gibi 2 tane evladin var benm senin kocanla bi isim yok o benm esnaf arkadasim esim beni aldattigi icin bosandim ben nasıl bi baskasinin yuvasini yikarim dedi ben inanamadim tabi hislerime cok güvenirim ben neyse aradan zaman gecti tabi ben kontrol ediyorum esimin telefonunu bisey yok bi ara fatura dokumanina bakayim dedim baktim mesajlasmislar tabi esimle yine kavga ettim yemin etti sadece mesajlasiyorum.dusundugun gbi bisey yok dedi tabi ben kadina bisey yazmadim demedim de en son yine biseyler hissettim ve kadina mesaj attim kadin yine inkar ediyor gözümle sahit olmadim atilan mesajlara ama bisey var yani kadin yeminler ediyor esimde yok oyle bisey diyor ben en son kadina mesaj attigimda esimi bosayacagmi cocuklarimn vebali senin ustune olsun dedim kadin tekrar mesaj atmaya basladi bana iste sen yanlisn anliyorsun bisey yok ben senin dusundugun gibi biri degilim bu arafa ben 25 yasindayim esim 30 kadin 40 yasinda kadini ben görünce şoka girdim bunun icinmi kendimi kahretmisim dedim ben esimin telefonunu karıştırmassam asla beni aldatiyor demem evin icinde etrafimda döner beni ailesne karsi korur kalbim kirilsin gönlümü almayancalisir cocuklarin ve benm asla bir dedigimizi iki etmez ama iste bu 3. kadin niye belki derdimi anlatamadim cok uzun oldu biliyorum bu arada suan bile o kadinla yazstigini düsünüyorum bana bi akil verin gercekten destege ihtiyacim var nasil davranacağimi bilmiyorum
Ya bir konuşup konuşmamaları buna bir anlam veremem ya da yorum yapamam.Ama o ahlaksızın sizin boşanmanızdan korktuğunu düşünüyorum bende.Yuva yıkan olmak istemiyor olabilir.Ama farkında değilki olmuş bile.Evliliğin bitmesi değildir sadece yuva yıkmak. Onunkafasında takılmak eğlenmek olan bir kaç mesaj sizi üzdü ve haklısınız sonuna kadar.Siz bir annesiniz.Hem kendinizi hem çocuklarınızı düşünüyorsunuz.Bunun hesabını nasıl verecek? Belkide veremeyecek.Cehenneme de birileri lazım ...esim devamli o kadin basit bir kadin biz turistik bölgede yasiyoruz kadin sabahlara kadar barlarda yani ve facede esimin arkadaslariyla resimlerin altindaki yorunlara bakiyorum kadin resmen yilisik yilisik konuşuyor onlarla ve aklim almiyor esim nasil öyle bir kadina bakar benm annem gibi duruyor yanimda o derece yani ama demekki güzellik bir ise yaramiyormus ben esime dedim seni bosarim cocuklarimla gül gibi yasarim oda sen bensiz yapamazsn senin dilin söylüyor falan diyor eveett şunuda belirteyim kadin acayip şekilde korkuyordu ben boşayacam dediğim zaman sen delimisin bide fatura dökümanina baktim mesela 2 gün görüsme yok 3. gün yazismislar 5 gün konusmamislar 6. gün yazismislar bu sekilde anlam veremiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?