icim kan ağliyor siteme degil destege ihtiyacım var.

yarimc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
145
108
53
kaynanamla derdim yetmiyor birde kocam beni kahretmeye basladi suan 4 senelik evliyim ve mükemmel 2 tane evladim var konuya neden baslasam bilemiyorm destege ihtiyacim var. Biz 4 senenin sonunda evlendik esim o kadar iyi bi adamdi ki namazinda niyazinda tek bir arkadasi bile yoktu evinden isine isinden evine giden sohpete camiye giderdi evimiz huzurla doluydu vee sonra tam bi kabus oldu benm icin taaki kaynanamin evinin altina tasinincaya kadar 1 bucuk sene sonra kaynamin alt katina yerlestik ve ben bütün mutluluğumu huzurumu o evde birakipta gelmişim evine saatinde gelen adam sabah 4 5 e kadar gelmedi kapilarda camlarda bekledim aglaya aglaya her geldiginde sarildi öptü senin düsündügün gibi bisey yok dedi ben arkadaslarimla oturuyorm dedi ama ben asla inanmam namaz kilmamaya basladi icki icti ve bi kadinla yazismalarni gördüm ask mesaji falan degil kadin gece 3 te esimi arams falan filan tabi esim inkar etti böyle bisey yok die bende bigun esimin telefonunu aldim ve o kadini erkek olarak kayit ettigini gördüm kadina mesaj attim ne isi var numaranin die tabi biz birbirimze giridk esimle cocuklari aldim anneme gittim 3 gn gelmedim ve 3 gunun sonnda kapiya geldi aldi beni ve şöyle bisey kadin beni telefonndan engelliyor kendine yeni hat cikarmis ordan da beni engellemis neyse ben bu kadinin yanina gittim senn esimle ne isin var ben bisayacam bu adami bana gercekleri söyleyeceksin dedim kadinda sacmalama senin pirlanta gibi 2 tane evladin var benm senin kocanla bi isim yok o benm esnaf arkadasim esim beni aldattigi icin bosandim ben nasıl bi baskasinin yuvasini yikarim dedi ben inanamadim tabi hislerime cok güvenirim ben neyse aradan zaman gecti tabi ben kontrol ediyorum esimin telefonunu bisey yok bi ara fatura dokumanina bakayim dedim baktim mesajlasmislar tabi esimle yine kavga ettim yemin etti sadece mesajlasiyorum.dusundugun gbi bisey yok dedi tabi ben kadina bisey yazmadim demedim de en son yine biseyler hissettim ve kadina mesaj attim kadin yine inkar ediyor gözümle sahit olmadim atilan mesajlara ama bisey var yani kadin yeminler ediyor esimde yok oyle bisey diyor ben en son kadina mesaj attigimda esimi bosayacagmi cocuklarimn vebali senin ustune olsun dedim kadin tekrar mesaj atmaya basladi bana iste sen yanlisn anliyorsun bisey yok ben senin dusundugun gibi biri degilim bu arafa ben 25 yasindayim esim 30 kadin 40 yasinda kadini ben görünce şoka girdim bunun icinmi kendimi kahretmisim dedim ben esimin telefonunu karıştırmassam asla beni aldatiyor demem evin icinde etrafimda döner beni ailesne karsi korur kalbim kirilsin gönlümü almayancalisir cocuklarin ve benm asla bir dedigimizi iki etmez ama iste bu 3. kadin niye belki derdimi anlatamadim cok uzun oldu biliyorum bu arada suan bile o kadinla yazstigini düsünüyorum bana bi akil verin gercekten destege ihtiyacim var nasil davranacağimi bilmiyorum

Esnaf arkadaşiymis madem, hem oda aldatilmis kocasi tarafindan ee niye evli barkli adamla gece gece mesajlasmis. Siz haberdar oldugunuzu belli ettiginiz halde neden konismaya devam etmisler? Bu sorularin masum bir cevabi yok bence takipte kalmanizi oneririm

Kadının günahını asla almak istemem,
Ama bana hiç iyi niyetli gelmedi.
Evli barklı bir adamla görüşüp konuşma hakkı yok. Eşinizin de aynı şekilde. Gerçekten zor bir durum. Allahım yardımcınız olsun. Ama emin olun şu hayatta hiçbir şey gizli saklı kalmaz. Her şeyin kokusu çıkar yakında.. Allah önüne sunuverir.

Aralarında birşey var elbette!
Herşey ortada bir de pişkin pişkin birşey yapmıyorum sadece mesajlaşıyorum demiş sümsük.
Boşanmanın tam zamanı, ihanete uğruyorsunuz.

Ya siz böyle çıldırırken "Sen yanlış anlamışsın" diye pişkince cevap veren bir kadın ve "Sadece mesajlaşıyorum" diyen lakayt, vurdumduymaz ve dibine kadar yalancı bir koca. Bi kere yuva yıkmaktan korkan kadın niye elin evli herifleriyle mesajlaşsın? Yuvasına bağlı bir adam, karısının huzursuz ve tedirgin olduğunu bile bile niçin mesajlaşmaya devam etsin?

Mesajlaşmasalar ölürler miymiş?
Basit bir flörtleşme durumu da dahil olmak üzere yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuz bence, üzgünüm.
Sadece konduramadığınız ve net kanıt bulamadığınız için, dibine kadar inkar ediyorlar o kadar.

Siz ne düşünüyorsunuz, eğer şu halin altından bi şeyler çıkarsa ne yapacaksınız, nasıl davranacaksınız,
gerçek bildiğinizden farklı ise ne kadar hazırsınız o gerçekle yüzleşmeye? Önemli olan bu.

allah içine ferahlık versin..
2. kadının canıda aldatma yüzünden yanmış, kadınla bire bir konuşmuşsunuz neden msjlaşmaya hala devam ediyor ki
eşiniz laftan anlayan cinstense alın karşınıza sakince konuşmayı deneyin,birebir aynı olmasada benzer bir durum içerisindeyim, allah yardımcımız olsun

Hersey tamam da kaynananin ne sucu var ben onu anlamadim. Bu senin kocan ne bicim bir karaktersiz kendini bilmez olgunlasmamis bir adammis ki 30 yasinda kadar evden ise isten eve, 2 cocuk sahibi senin demenle namazinda niyazinda yok sohbetlere gidiyor sonra birden bire adam gece 4-5 lere kadar icip icip karisini aldatip eve gelmiyor. Bu iki kisi ayni kisi olamaz yani mumkun degil. Bir insanin 30 yasindan sonra bu derece degismesi cok mantiksiz birsey.
Cidden hadi o kadin ahlaksiz diyelim senin kocana bu yastan sonra ne olmus acaba ? Kocanin meslegi ne, dukkani falan mi var ? Ordan tasinip gitme imkaniniz yok mu ?

Geçen gün de benzer konu vardı.Bu iknalara inanmayın.
Normal bir kadına eşimle neden konuşuyorsun dersen önce sana tepki gösterir sonra eşinle konuşmayı keser.
Normal bir kocaya o kadınla neden konuşuyorsun diye arıza çıkarırsan kadınla mesajlaşmaya devam etmez.

Eşinizin esnaf arkadaşıymış tamam normal sayılabilir bu, benim de eşimin bayan iş arkadaşları var işle alakali konuşup mailleşiyorlar ama sizin durum farklı duygusal olarak tatmin ediyor eşiniz herhalde msjlaşarak. Bence bayanla konuşmanız sizin gururunuzu incitir. Aramızda bişey var diyecek hali yok, zaten ahlakı düzgün bir insan olsa sizin aramanızdan sonra ilişkiyi keserdi, baksana çocuğunuz olduğunu biliyor. Gerçekci olursak ya eşinizden boşanacaksınız çünkü üzgünün ama bu açıkca aldatma ve sizi saf yerine koyma biliyorum eşiniz çocuklarınızın babası inanmak istiyorsunuz ama durum bu malesef veya çocuklarım için deyip susup görmeyip duymayıp oturacaksınız eşinizin size geri dönmesini sabırla bekleyeceksiniz. Yıpranacaksınız üzüleceksiniz içinizde hep bi kuşkuyla yaşayacaksınız çocuklarınız büyüdükçe yaşananları anladıkça onlarında psikojileri bozulacak evde hep Üzgün bi anne görecekler. Bunları yaşamak mı daha ağır yoksa boşanma sürecinde yaşayacaklarınız mı seçim sizin arkadaşım. Allah güç versin size. Ama inş eşiniz hatasını anlar kendini affettirir mutlu günlere tez zamanda dönersiniz

Ve siz annelik ten, gelinlik ten, eşlikten önce bi bireysiniz kaldıramayacağınız şeyleri hayatın size yüklediği misyonlar yüzünden taşımayın. Elalem neder ?annemin babamın yüzü eğilmesin , çocuklarım babasız büyümesin atın bunları kafanızdan. Babası düşünüyor mu evlatlarını? hayırrr.. ee bide kayınvalide derdi de var siz bu hayata bunları yaşamak için mi geldiniz herkes birazda kendi kaderini kendi çizer. En azından eşinize karşı dik durun gururunuz olduğunu güçlü olduğunuzu ayaklarınız üzerinde durabileceğinizi gösterin asla ve asla bu yaptığının hiç bir açıklaması ve affı olmadığını sizi artık kaybettiğini bir daha konuşmak istemediğinizi söyleyip kovun evden bide nie siz gidiosunuz annenizin evine anlamıorum onun evimi orası sadece

Ben kayınvalidenizle ne problem yaşadınız da herşeyden onu sorumlu tuttunuz anlayamadım. Yada siz herşey o eve gittikten sonra başladı anlamına gelen bir cümle kurdunuz.

Bu kadar didiklemek araştırmak o kadını muhatap almak neden ? Var birşeyler aralarında. Gururuna yediremiyorsan Boşan. Yok kabullrneceksen de bu kadar ırdeleme.
Yerinde olsam alır evlatlarımı çeker giderdim. Ne diye muhatap alayım ki seviyesizleri

evet tam bir ispat bulabilirsem boşanacam evet eşimi seviyorum ama böyle birşeyide kabullenip yaşayamam 2 çocuğum var onada bunu söyledim o kadinla ilgili birşey duyup görürsem 1 dakika seninle kalmiycam dedim oda bana tamam kalmassin öyle bisey görürsen dedi ben o kadinin saçını basini yolup öyle icimi rahatlatıp onu oturdugu calistigi yere rezil edip ondan sonra bosanma davasini acmayi düsünüyorum çünkü bana kadin ruh hastasisin olmayam biseyi varmis gibi yasiyosum dedi ben hepten cildirdim allahim yardim etsin

Bir de ruh hastası mı dedi hadsiz yaratık. Bence taviz verme.Seni, yok öyle bir şey sen saçmalıyorsun vırt zırt yalanlarıyla uyutuyolar. O seviyesiz sizin boşanmanızdan korkuyor gibi de ama evli bir adama karısı rahatsız olduğu halde mesaj atacak kadar da düşük biri. Ay ne desem nasıl bir tavsiye versem bilemedim

Bunlar birbirine mesaj atmadan yasayamiyorlar mi? Sizin rahatsiz olmaniz bile o kadinla gorusmemesi icin yeterli sebep olmaliydi. Erkek ismiyle kayit etmeler falan hic masum degil. Ikiside ciddi anlamda evlilik falan dusunmuyorlar ama birbirlerinden hoslaniyorlar belliki.

esim devamli o kadin basit bir kadin biz turistik bölgede yasiyoruz kadin sabahlara kadar barlarda yani ve facede esimin arkadaslariyla resimlerin altindaki yorunlara bakiyorum kadin resmen yilisik yilisik konuşuyor onlarla ve aklim almiyor esim nasil öyle bir kadina bakar benm annem gibi duruyor yanimda o derece yani ama demekki güzellik bir ise yaramiyormus ben esime dedim seni bosarim cocuklarimla gül gibi yasarim oda sen bensiz yapamazsn senin dilin söylüyor falan diyor eveett şunuda belirteyim kadin acayip şekilde korkuyordu ben boşayacam dediğim zaman sen delimisin bide fatura dökümanina baktim mesela 2 gün görüsme yok 3. gün yazismislar 5 gün konusmamislar 6. gün yazismislar bu sekilde anlam veremiyorum yani

Ya bir konuşup konuşmamaları buna bir anlam veremem ya da yorum yapamam.Ama o ahlaksızın sizin boşanmanızdan korktuğunu düşünüyorum bende.Yuva yıkan olmak istemiyor olabilir.Ama farkında değilki olmuş bile.Evliliğin bitmesi değildir sadece yuva yıkmak. Onunkafasında takılmak eğlenmek olan bir kaç mesaj sizi üzdü ve haklısınız sonuna kadar.Siz bir annesiniz.Hem kendinizi hem çocuklarınızı düşünüyorsunuz.Bunun hesabını nasıl verecek? Belkide veremeyecek.Cehenneme de birileri lazım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…