evet çok korkuyor ve hatta ben buna mesaj attim seni rezil edecem diye degil is yerine gelmek meydanin ortasında seni rezil edecem dedim tutuştu tutuştu resmen buz kücük bi yerde oturuyoruz herkes birbirini tanır ve buda rezil olmaktan korkuyor elalemin adamlariyla takilmaktan rezil olurum die korkmuyor ama pislik zaten kadinin ilk is yerine gittigim zaman resmen karsimda titriyodu ben kapaliyim kendi acik dönüp bana dediki smdi ben açiğim dir bu kadin yapar diyosundur dedi ne alakasi var ya dedim bende önceden aciktim her acik insan aldatrmi ona bakarsan ne kapalilar var neler neler yapiyolar dedim yani anliyacagniz kadin tam bir gerizekali 40 yasinda ama beyni küçücük o küçük beyniyle beni kandirmaya calisiyor birde sunuda söyliyim.ben onu tehdit ettim ya seni rezil edicem diye beni esimle korkutuyor sevgilimi alip esinin dükkanina gidecem dedi bende git dedim sözde sevgilisi varmisss misssssYa bir konuşup konuşmamaları buna bir anlam veremem ya da yorum yapamam.Ama o ahlaksızın sizin boşanmanızdan korktuğunu düşünüyorum bende.Yuva yıkan olmak istemiyor olabilir.Ama farkında değilki olmuş bile.Evliliğin bitmesi değildir sadece yuva yıkmak. Onunkafasında takılmak eğlenmek olan bir kaç mesaj sizi üzdü ve haklısınız sonuna kadar.Siz bir annesiniz.Hem kendinizi hem çocuklarınızı düşünüyorsunuz.Bunun hesabını nasıl verecek? Belkide veremeyecek.Cehenneme de birileri lazım ...