icim kan ağliyor siteme degil destege ihtiyacım var.

Ya bir konuşup konuşmamaları buna bir anlam veremem ya da yorum yapamam.Ama o ahlaksızın sizin boşanmanızdan korktuğunu düşünüyorum bende.Yuva yıkan olmak istemiyor olabilir.Ama farkında değilki olmuş bile.Evliliğin bitmesi değildir sadece yuva yıkmak. Onunkafasında takılmak eğlenmek olan bir kaç mesaj sizi üzdü ve haklısınız sonuna kadar.Siz bir annesiniz.Hem kendinizi hem çocuklarınızı düşünüyorsunuz.Bunun hesabını nasıl verecek? Belkide veremeyecek.Cehenneme de birileri lazım ...
evet çok korkuyor ve hatta ben buna mesaj attim seni rezil edecem diye degil is yerine gelmek meydanin ortasında seni rezil edecem dedim tutuştu tutuştu resmen buz kücük bi yerde oturuyoruz herkes birbirini tanır ve buda rezil olmaktan korkuyor elalemin adamlariyla takilmaktan rezil olurum die korkmuyor ama pislik zaten kadinin ilk is yerine gittigim zaman resmen karsimda titriyodu ben kapaliyim kendi acik dönüp bana dediki smdi ben açiğim dir bu kadin yapar diyosundur dedi ne alakasi var ya dedim bende önceden aciktim her acik insan aldatrmi ona bakarsan ne kapalilar var neler neler yapiyolar dedim yani anliyacagniz kadin tam bir gerizekali 40 yasinda ama beyni küçücük o küçük beyniyle beni kandirmaya calisiyor birde sunuda söyliyim.ben onu tehdit ettim ya seni rezil edicem diye beni esimle korkutuyor sevgilimi alip esinin dükkanina gidecem dedi bende git dedim sözde sevgilisi varmisss misssss

Ya ne beyinsiz yaklaşım hakikaten kapalı yapmaz açık yapar.Hala böyle kafalar varsa tabiki gelişemeyiz.O kadın cidden rezil ya.Sen hiç üzülme kardeşim, güçlü ol yoluna girer zamanla.

Ya ne beyinsiz yaklaşım hakikaten kapalı yapmaz açık yapar.Hala böyle kafalar varsa tabiki gelişemeyiz.O kadın cidden rezil ya.Sen hiç üzülme kardeşim, güçlü ol yoluna girer zamanla.
ami. Allah razi olsun. Cok icim aciyor aglamaktan gözyaslarim kurudu bu kadini tanidigim günden buyana yüzüm hic gülmedi esim eve gelirken mutlulukla aşkla kapiyi acardm simdi yüregim buruk geçenlerde o kadar cok sinirlendim ki kadinla görüşüyormusn dedim yok nie ortada olmayan birdey icin kendini bu kadar kahrediyosun dedi bende ona yanarim iste dedim bilmem kactanesinin becerdigi kadin yüzünden ne hale geldim.dedim..

Arkadasiysa yerini bilecek bir ailenin huzurunu kacirmayaxak.
Yeri geliyor evli kiz arkadaslarimizi rahatsiz etmeyelim diye 11den sonra arayip sormuyoruz. Edepsizlik. Esiniz masum değil.. cozemiyorsaniz ece gelmemesini soyleyin. Asla evden kendiniz gitmeyin.

Geçen gün de benzer konu vardı.Bu iknalara inanmayın.
Normal bir kadına eşimle neden konuşuyorsun dersen önce sana tepki gösterir sonra eşinle konuşmayı keser.
Normal bir kocaya o kadınla neden konuşuyorsun diye arıza çıkarırsan kadınla mesajlaşmaya devam etmez.
Kesinlikle

Gercekten üzüldüm basina gelenlere. Ama esinin icinde demekki birseyler varmis ki U dönüsü yapmis. O kadinla belki henüz iliskisi yoktur ama bir flört vardir yani. Allah yardimcin olsun. Peki eline kanit gecerse ne yapmayi düsünüyorsun? Bossnirmisin

Kardeş içini karartmak istemem ama biz o zaman 28 yaşımızdaydık kadın 40lı yaşlarda ve eşimle abla kardeşiz yok bilmem neyiz falan diyolardı.. ben kadından huylandım eşime dedim ki bak boşanma aşamasında bulduğu dala tutuncak uzak dur dedim.. saçmalama dip komşumuz elinde büyüdüm ben onun. Ablam gibi o benim vırt zırt dedi.. kan bağın yok uzak dur o kadar dedim. Tamam dedi.. tabi bi zaman sonra ben bunların yatak mesajlarını yakaladım yedikleri b.ku utanmadan yazışmışlar bi de.. kadını aradım bana dediği şu.. BEN DE ALDATILDIM. HERKESLE OLUR AMA SENİN EŞİNLE OLMAZ O BENİM KARDEŞİM dedi. Yani aynı sizin muhabbet.. ve ben mesajlarını okuduğumu söyleyip kadına saydırdım falan filan..

B.k işi mi varmış da elin kadınıyla mesajlaşıyo.. karşına al konuş bu muhabbeti kes yoksa bırakıp gidicem seni de.. yok baktın düzelmiyo takipte ol bi falsosunu yakalarsan delillerini topla ve yolla gitsin.. ya da affedersin bilemem ama bu işin içinde bi iş var

Kadinda mutlaka birsey buluyo ki bagini kopartamiyor. Kadinda adamin onda buldugunu veriyor ki oda kayitsiz kalmiyor. Cinsellik yasamadiklarindan emin olabilirmisin??
Esin cok karaktersiz dindar biriyken 90 derece donus yapmasi bile bunun isbati. Nasil sozune inaniyorsun? Hat dokumanindan msjlasma saatini yizune carpinca ne cevap veriyor?

Tek derdiniz kadin degil.esiniz degismis.namaz sohpet yerine ickiye, siz ve cocuklarinz yerine o kadina kacmaya baslamis.bi laf var ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin...allah yardimciniz olsun

ben bile esim gece iste calisirken gecenin bi yarisi rahatsiz etmiyeyim bu vakit korkar bisey oldu sanir diye aramaya cekinirim..bu elin kadinina ne oluyor.

Sadece msjlsiyorum mu????? Bnce yeterli sebep.. Sadece bosuyorum de ve git!!! Yada sende sadece msjlassam başkalarıyla nasil olur de

Sizi tınlamadan devam ediyorlar. Sadece o sadece bu idare et diyorlar resmen. hakikaten çok alçakça :oha:

suan eve gec gelmesi falan yok ama ben hislerimde gorusuyor diye düsünüyorum ben anlamiyorum hayatimizda hersey güzel giderken neden böyle olduk esimi ihman ediyorum desem kesinlikle hani gece uyurken bile asla sarilmadan uyumaz bi trip atsam hemen gönlümü alir yani beni bosvermiyor hani desem baska kadina gitti evini ihmal ediyor öyle biseyde yok benm cocuklarin her zaman en iyisi bizim olsun ister ve ben bu adami sevmiyorum desem yalan olur belki beni yargilayacaksiniz bu yazdiklarimdan ama ben kocami seviyorum ama bu demek degil seviyorum die aldatmayi kabul edecem asla suan beklemedeyim bisey görürsem asla affetmem ama kanit olarak biseyde göremiyorum ki bugune kadar ask mesaji bile görmedim bi görsem konusmaya ses cikarmaya firsatim olacak

Su hemcinslerimden bazen oyle bi nefret edesim geliyo ki..
Ortada onlarinda dedigi turden bi masumiyet olmadigi asikar.. Kaldi ki gercekten aralarinda bi sey olmasa dahi evdeki huzurun bozuldugunu ogrendigi an o kadinin esinizle gorusmeyi kesmesi lazimdi. Burdan bile bi anormallik oldugu belli. Ciddi anlamda kadini uyarin ikaz edin onu rezil edeceginizi falan soyleyin

Sizin içinizdeki ses ne diyor? Ne yapmak istiyorsunuz?

gercekten ben halen daha kvnin alt kata tasinmasinin olaydaki rolunu anlmadim.
ayrica namazindan niyazinda sohbetinde bir adamin bir anda icmelere baslamasida ilginc. 30 yasindan sonra boyle bar pavyon bagimlisi nasil olunuyor acaba?
eskiden icermiydi acaba?

diyelim ki madem aralarında bir şey yok ne diye elin evli herifiyle mesajlaşıyor. lisede miyiz erkek kankalarımızla zırt pırt mesajlaşacağız. bu nedir ya ? siz o adamdan korkun hanımefendi evinde fır döner tabi böyle tipler ne yardan ne serden geçer. o yaştaki insanlar için normal değil bu durumlar ki siz de diyorsunuz değişti diye. kadınla muhatap olup sinirlerinizi yıpratmayın sorunu kocanızla çözün eminseniz hissediyorsanız bir şeyler olduğunu hak ettiklerini bulsunlar. evlatlarınızla güzel bir yaşam kurun kendinize.

Bunlar sevişiyo birbirinden kopamıyolar bence. Allah cezasını versin ikisininde
. Nasıl yatağa alıyosun bu adamı

Kocana söyle madem aralarında bir şey yokmuş mesajlaşmasın konuşmasın kadınla. Eğer gerçekten boşanmaya niyetin varsa da bir daha konuştuğunu mesajlaştığını görürsem boşarım seni de. Buna rağmen devam ediyorsa da yapacak bir şey yok.

Back
X