- 11 Nisan 2018
- 1.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.861
- 133
Merhaba arkadaşlar öncelikle derdimi küçümsemeyin lütfen yeterince kırgınım herkesin kendi içinde çelişip çözemediği problemler var... 6 aydır eşimle bebek deniyoruz fakat henüz olumlu sonuç alamadım tabi denediğimi negatifleri gördüğümü kimse bilmiyor... Herkes bir dünya baskı kuruyor üstüme çocuk yok mu çocuk nerde denediniz mi ne zaman yapacaksınız çocuk çocuk resmen beynimde yankılanıyor her gece rüyamda pozitif testler görür oldum şaka gibi bir haldeyim eşim öyle çok üstelemiyor hadi olsun niye olmadı vs felan demiyor anlayışlı bir insandır hastaneye gitmek için erken biraz daha deneyebiliriz diyor ki haklı da hemen herşey olacak diye birşey yok ama öyle ki bazı gerzek eşim tarafından aile üyemiz (akraba demek istemiyorum nefret ediyorum kendisinden ) çocuğumuz olmayışını eşimde bir problem olmasına bağlıyor bunu “güya” şakayla karışık söylediği günden beri kendimi çok ağır bir derdin altında gibi hissediyorum çünkü eşim çok üzüldü öyle bir lafa ama çaktırmadı o an halbuki benim kadınsal olarak biraz problemlerim olduğunu herkes biliyor doktor doğal yolla deneyin önce dedi ne yapabilirim. Millet o kadar düşüncesiz ki istese şimdiye yapardı erkeğin elinde olan birşey vs diyorlar her ay belirti yaşıyorum resmen şimdi bile sorsanız var. Çevremde bizden önce sonra evlenen herkes istisnasız hamile... Eşim duyunca onlar adına seviniyor fakat ister istemez üzülüyor farkediyorum bu ayda olmazsa doktora gideceğim fakat insanlarla çevreyle nasıl başa çıkacağım çözemiyorum aşırı strese giriyorum hem iş hem özel hayatım beynimi çökertmiş durumda kendimi yorgun hissediyorum... Belki ailelere söylesek bu durumdan çıkarım ama söylemek istemiyorum biliyorum bu sefer herkes akıl vermeye kalkacak kimseye birşey anlatmıyorum ama anlatmadığım herşeyin altında eziliyorum...