Merhabalar. Sözlümden yaklaşık 1 buçuk ay önce ayrıldım. Daha önceleri de ayrılıklar yaşamıştık. Olmayacak birşeydi aslında bizimkisi. Aramızda aşk yoktu sevgi vardı. Daha fazla yürütemedik ve ayrıldık. En mantıklısıydı aslında... Daha çok yeni biriyle tanıştım yani daha öncede görüyordum ama sadece uzaktan, ortak arkadaşlarımız vardı. Malum sosyal paylaşım sitesinden öyle diyeyim. 1 hafta önce yüzyüze görüştük. Uzun zamandır hissetmediğim şekilde heyecanlandım ben. Beğendim hatta tam aradığım insan diyebilirim herşeyiyle. Tek sorun çok çekingen bir yapıya sahip olması. Kendisi de dile getirdi bunu. Beni çok beğendiğini anlıyorum hatta görünce çok heyecanlandı oda ama bunu dile getirmesi çok zaman alacak gibi. Bende bu konularda çekingenim yani birşeyler hissettiğimi söyleyemem. Her zaman ilk adımı erkekten beklerim. Bir de farklı illerde yaşıyoruz ama olursa eğer o gelebilir. Benim yaşadığım şehirde evi var. Ama aynı şehirdeki gibi olmayacak yine de. Kendimi liseliler gibi hissediyorum. İçimde güzel bir heyecan var. Sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Çok çekingen biri olduğu için acaba hayatımda ilk kez ilk adımı ben atmalı mıyım? Siz olsaydınız ne yapardınız? Ya da böyle bişey yaşamış olan var mı? Bir de çok büyük tesadüfler yaşıyoruz. Bu da beni çok etkiledi aslında. Sanki kaderimde varmış gibi hissediyorum tesadüflere inanmalı mıyım bilemiyorum...