İçim kıpır kıpır aynı zamanda çok karışığım...

Ayy seninle ayni durumda gibiyim. Cok uzun zamandir birlikte oldugum sevgilimden ayrildim aramizda aynen ask degil sevgi vardi cok seviyorum hala onu ama donmuyorum da geri cunku olmiycak bisey. Bence soguk olma ama acilma da. Yani sen ara, yaz gorusme teklif et vs. ama ben sana bir seyler hissediyorum falan deme bence. Zaten sicak hareketlerin ona cesaret verecektir.

Bence yeni bir ilişkiye başlamak için 1,5 ay çok az bir süre. Bu ilişkinin sağlıklı olmayacağı kanısındayım açıkcası:ssz:

Bence uzun sure yas tutulmasi da sakincali zaten bu kisi sozlunuzden ne zaman ayrildiginizi biliyorsa ona gore davraniyordur siz de acele etmeyin, karsiniza kimin ne zaman cikacagini secemezsiniz. Bu sekilde bence olmayacak bir iliski oldugunu bile bile sirf ozlediginizden dolayi sozlunuze de donmemis olursunuz, kafanizi mesgul eder.

Ben olsam ilk adımı atmam, beklerim

Atacaksa o atsın yoksa aşkından ölsemde grururumdan ilk ben söylemem :1:

Ki ne kadar çekingen olursa olsun çok seviyorsa bir süre sonra kendi açılacaktır

Belki yüzyüzeyken çekinir ama telefon ya da mesajla ifade eder ilk başlarda..

Eşim de bende çok çekingendik.. Valla karşısında utandığımdan aç kaldığımı bilirim :27: Lakin biz bile evlendiysek nasibinizde varsa neden olmasın..

Ben konunu çok geç gördüm ki senin... Sözlünle ayrılman tuhaf gelmedi gözüme canım...
Hatta çok olağan bir son olarak göründü gözüme... :26:
İnsan gerçekten aşık olduğu insanla hayatını birleştirmeli. :34::34::34:
Bu yoksa hiç ısrar bile etmemek gerekir ki sen de noktalayarak en iyisini yapmışsın... :16:
Yeni adayın ile alakalı son durumlar nedir acaba? Seni başka topiklerde son derece heyecanlı görünce sevindim...
Tedbiri elden bırakmadan sakin ve istekli şekilde yaklaşırsan istediğin gibi bir ilişki yaşayacağını düşünüyorum içten içe...
Hakkında hayırlısı tatlım. :16:

Ben konunu çok geç gördüm ki senin... Sözlünle ayrılman tuhaf gelmedi gözüme canım...
Hatta çok olağan bir son olarak göründü gözüme... :26:
İnsan gerçekten aşık olduğu insanla hayatını birleştirmeli. :34::34::34:
Bu yoksa hiç ısrar bile etmemek gerekir ki sen de noktalayarak en iyisini yapmışsın... :16:
Yeni adayın ile alakalı son durumlar nedir acaba? Seni başka topiklerde son derece heyecanlı görünce sevindim...
Tedbiri elden bırakmadan sakin ve istekli şekilde yaklaşırsan istediğin gibi bir ilişki yaşayacağını düşünüyorum içten içe...
Hakkında hayırlısı tatlım. :16:

Sağol canım :16: Şuan için sadece konuşuyoruz tanıma aşaması diyelim ama ikimizde de aşkın belirtileri var gibi :16: Sende ameliyat olmuşsun sanırım canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et kısa sürede iyileşirsin umarım.

Sağol canım :16: Şuan için sadece konuşuyoruz tanıma aşaması diyelim ama ikimizde de aşkın belirtileri var gibi :16: Sende ameliyat olmuşsun sanırım canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et kısa sürede iyileşirsin umarım.

Teşekkür ederim. :34:
Yavaş ve emin adımlarla yaklaşman çok iyi olacak senin için... :16:
Hala açılmadı mı ya? :55::55::55:

çok sevindim senin adına bu arada açılma olayı nasıl oldu canım anlatırmısn ?

Teşekkür ederim :) Ben biraz beğendiğimi belli ettim canım oda bunu görünce açıldı demek ki çekingen erkeklere belli etmek gerekliymiş bunu anladım ilk defa. Ama iyi oldu çok mutluyum :16:

Back
X