Adamin demedigi kalmamis.Siz sogumamak için görmezden geliyorsunuz.Boyle devam ederseniz sogumaniz nasıl mümkün olsun?Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım
Bende süpriz yapip gelme falan demeler.(Yakalanirsa)Belki de ikilemde kalmıştı orasi kafada okeylenince buraya hoşçakal dediOkuyunca başka birisi olduğunu düşündüm.
Bana da öyle geldi. Yoksa niye süpriz yapıp gelme desin ki.Bende süpriz yapip gelme falan demeler.(Yakalanirsa)Belki de ikilemde kalmıştı orasi kafada okeylenince buraya hoşçakal dedi
Gelirsen kalbini kırarım demek şu işte yeni biri var yürüyorum gelip kendini millete gösterme işimi bozma demek içiniz soğur neler gelip geçiyorErkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım
Bende öyle düşünüyorum kim sevdiğinden ayrılmayı göze alır ki iş stresim var diyeBahane bulmuş canım. Sorunsuz bir şekilde seni uzaklaştırmak istemiş. Ayrılmak isteyen bazı erkeklerin çook klasik çok klişe yalanlarıdır bunlar.
Yani başka birisi var mı bilmiyorum ama böyle bişeyi haketmedim bulutların üstüne çıkaran adam pat diye yere bıraktı çok şaşkınım elbet unutulur ama sancılı geçecek belli kiErkekler maymun gibidir başka bir dalı tutmadan öncekini bırakmazlar demişti buradaki bir üye.
Başkasını bulunca ben sana layık değilim demiş... Evet size layık değilmiş demek ki hakkaten. Unutursunuz. Neleri unutmadık..
İş stresinin ve bozulan psikolojisinin yanında iken pufff uçtuğu başka biri var.Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım
Bu klişelerin tek bir anlamı var başkasını buldum.seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?