İçim nasıl soğuyacak ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım

Yanlış anlama ama ben erkek arkadaşını takdir ettim.

Hiç değilse oyalayıp uzatacağına, ilişkiyi saygısızlık boyutuna getireceğine açık açık konuşarak bitirmiş.

Zamanla sogur icin. Bir iki yila hatirlamazsin bile.

Adamin demedigi kalmamis.Siz sogumamak için görmezden geliyorsunuz.Boyle devam ederseniz sogumaniz nasıl mümkün olsun?

Gelirsen kalbini kırarım demek şu işte yeni biri var yürüyorum gelip kendini millete gösterme işimi bozma demek içiniz soğur neler gelip geçiyor

Bahane bulmuş canım. Sorunsuz bir şekilde seni uzaklaştırmak istemiş. Ayrılmak isteyen bazı erkeklerin çook klasik çok klişe yalanlarıdır bunlar.
Bende öyle düşünüyorum kim sevdiğinden ayrılmayı göze alır ki iş stresim var diye

Yani başka birisi var mı bilmiyorum ama böyle bişeyi haketmedim bulutların üstüne çıkaran adam pat diye yere bıraktı çok şaşkınım elbet unutulur ama sancılı geçecek belli ki

İş stresinin ve bozulan psikolojisinin yanında iken pufff uçtuğu başka biri var.

Bu klişelerin tek bir anlamı var başkasını buldum.

Alt metni şudur ;başkasını buldum , seni düşünüyorum psikolojim bozuk diyerek de seni cepte bırakıyorum .(demek istiyor )

Aynısını 2.5 ay önce ben yaşadım. İş ve ailesi yüzünden stresliymiş zaman istiyormuş.Bir daha da aramadı. Ben de başkasının olduğundan şüpheleniyorum. Dün dayanamadım mesaj attım keşke karakterli olsaydın dedim. Olmayacağını anlamış zamanımı almak istememiş falan yalan dolan. Neye göre olmayacağını anladı acaba, kavga yok anlaşmazlık yok ortada. Başkasını buldu belli ki

Başka birini seviyor olabilir, buna bağlı olarak ya da olmayarak sizi artık sevmiyor bence. Siz de sizi istemeyen insanı düşünerek yüceltmeyin. Sizi istememesi sizin herhangi bir yönden yetersiz olduğunuz anlamına gelmez. Demesi kolay yapması zor biliyorum ama onun verdiğiniz değeri hak etmediğini fark ettiğinizde içiniz soğuyacak, merak etmeyin.

O sevgilisinin yanında gününü gün ederken sen içim nasıl soğuyacak mi diyorsun? Icin hala soğumadıysa pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…