İçim nasıl soğuyacak ?

Keske mesaj atmasaydin, iyice totosu kalkmistir simdi

Günahını almak istemem ama sarfettiği sözler erkeklerin ayrılma bahane sözleri. Giderken arkamdan küfretmesin der gibi. Bitirin. Hiç arayıp sormayın uzatmayın bıçak gibi kesip atın. Senin de benim için önemin yok der gibi. Bu sizi rahatlatmaz belki ama karşı tarafı bi gün ben ne yaptım dedirtecektir. Bu sözlerden cıkan ikinci manada şudur: başka bi kadın vardır onu da tanımak istiyordur. Seni de kırmadan ayrılır ve bu sayede dönebileceği zaman hazırda tutmak istiyordur. Sana tek önerim tek kelime etmeden ayrıl

Sizi üzmek istemem ama, bahane bulmus. Baska biri de olabilir hayatında. Daha önce yasadığımdan biliyorum..

Keske mesaj atmasaydin, iyice totosu kalkmistir simdi
Atmam gerekiyordu. Kafamın içinde aylardır sürekli onunla kavga ediyordım. Kendisine söylemeseydim içimde kalırdı. Rezil oldu zaten içimi döktüm rahatladım totosunu kaldıracak birşey söylemedim. Aksine şerefsizliğimi karaktersizliğini yüzüne vurdum

Başkasını bulmuş. Aman iyi ki de bulmuş kiz. Cok düz bir adam. Ne kadar klişe bir ayrılık bahanesi.

Nerde o yaratici ruh nerde o enstantane.
Kesinlikle daha iyisini bulursun.

Ama şunu da soyleyeyim bu cocuk diger kizda umdugunu bulamazsa sabah telefonunda uyudun mu diye bir mesajla uyanabilirsin.

Kova burcu galiba neyse,
Aslında net olmuş ne uğraşmış ne ugrastirmis en begendigum ayrilma seklidir cunku insani supheye dusurmuyor bana gore kırmıyor da açıkça olmicagini söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…