Hanımlar dört yıllık bir evliliğim var geçenlerde eşimle bir sorun yaşadık iddia oyunları yasal olarak oynuyordu fakat bağımlılık derecesinde değil fakat bizim tartışma nedenimiz aslında farklı oldu o da şöyle, youtubedan tanışma siteleri ile ilgili bir reklam geldi tv'de film izlerken, bir şey demedik o an ben gece uyurken telefonuna baktım ve bir sohbet uygulaması gördüm, ona sorduğumda ise iddia ile ilgili canlı yayın yapıyorlar ondan giriyorum benim telefonum zaten orta yerde gibi bir şeyler söyledi, inanman gereken neyse yapabilirsin dedi halbuki o an güvenim ciddi derecede sarsılmıştı, sonrasında epey tartışmalarla bir ay geçirdik bu zaman zarfında. Bu konu ara ara gündeme gelse de gündelik koşturma çocuk benim hamileliğim vs geçip gidiyordu, bugün ise daha farklı şöyle bir konu oldu, annesinin ilaçları ile ilgili olarak bir eczaneyle görüşüyordu eczacı hanım telefondan aradı ve çok samimi napıyorsun nasılsın diye giriş yaptı ardından abi diyerek konuştu eşimle zaten hoparlörde idi, eşim işte faturalı ilaçlar soruyor falan diye sormadığım halde açıklama yaptı ama ben o girişten rahatsız oldum henüz dile getirmedim böyle şeyler sevgililik nişanlılık vs hiç yaşamamıştım, belki de gerçekten eşimde bir suç yok ama düşüncesizliği ve insanların değişebileceğini de göz önünde bulundurarak hareket etmek istiyorum size danışmak istedim ne dersiniz fikriniz nedir