İçim rahat değil.

Aman bence hic karışmayın sonra doğacak sonuçlardan siz sorumlu tutulursunuz. Belki erkek buna rağmen bile ayrilmayacak vs. İkisiyle de irtibatı kesin gitsin.

Cocuk ayrılır duyarsa da
Evli olanın karısının zaten kocasının huyunu bildiğini düşünüyorum, oda önceden adamın çalışanıymış, hamile kalmış evlenmişler, kadın yazlıkta takılıyor milyonlarla oynuypr cok umursadıgını dusunmuyorum adamı arkadasımmgibi daha onlarcası geçmiştir hayatlarındannbence

Ben olsam böyle biri ile arkadaşlığımı sonlandırır, yalanlarına ortak olmazdım.

O zaman sadece çocuğu uyar ayrılsın yazık..

Böyleleriyle mi arkadaş oluyorsun?

Direkt arkadaşlığımı bitirip bu kişiyle artık arkadaş olmadığımı cümle aleme duyururum. Diğer konuya da karışmazdım.

Böyle biri benim hâlâ arkadaşım olamazdı. Kabullenilecek bir durum değil bu. Yazık günah sevgilisi de ne hayallerle evlenmeyi düşünüyor onunla. Sevgilisine söylemelisiniz. O kızı da hayatınızdan şutlamalısınız.

Peki aklıma takılan şey, bu kız arkadaşınız patronuyla takıldığını size nasıl anlattı? Açık açık onunla otele gidiyorum mu dedi yani?

Sen sakın karışma,yapabiliyorsan çocuğun farklı bir şekilde öğrenmesini sağla ama olayın içinde sen olma.Bilen tek kişide sen olduğuna göre o kız yinede anlayacak senin yaptığını.

ben olsam ilişkimi keserdim ve bidaha bende oldugunu söylemesini istemezdim rahatsız oldugunuzu dile getirin ve uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…