• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim rahatlasın...

O zaman şöyle söyleyeyim sana... Şu an yaşadığın hissin esasında erkek arkadaşınla bir alakası yok, sen sadece kendini çaresiz görüyorsun ve hırçınlaşmışsın. Haliyle yaşadığın ruh halini bir süredir sevgiline yansıtıyorsun ve adam mecburen kendini geri çekiyor.

Halbuki, siz birbirinizi hayat arkadaşı olarak görmüşsünüzki bunca zamandır aynı evdesiniz, ama sen böyle devam edersen sonu iyi bitmeyecek.

Tavsiyem önce hayatında ters giden şeyleri uzun uzun düşünüp bir deftere yaz. Sonra değiştirebileceklerini sapta ve sorunu çözmek için neler yapabileceğini düşün, düşüncelerini plana dök.Bu şekilde belli bir vadede hayatını istediğin yöne çekebilirsin.

Bunun dışında aranızda iletişim sorunu başlamış ve aslında ikinizde birbirinizle konuşmaktan kaçıyorsunuz ama çözüm sende.İlişkiye başladığınız zamanları düşün, o zamanki ruh halin ve davranışların nasıldı şimdi nasıl. Aynı biçimde onun davranışlarınıda düşün. Muhakkak kafanda bir ampul yanacaktır.

Bazı durumlarda ne kadar güçlü olursak olalım kaldıramayabiliyoruz ve isyanımız ya en yakınımızda olanlara karşı oluyor ya sağlık açısından gitgide zayıflıyoruz. Peki yaşadığın sıkıntıyı tek başına atlatmak zorunda kalmak yerine neden bir uzmandan yardım almayasın? İnan bana hiç tanımadığın birine bazı şeyleri anlatmak, yakın arkadaşlara anlatmaktan daha kolay.Ben 2 yıl önce ciddi manada hastalandım, bir kaşık çorba içemeyecek kadar kötüydü durum sonrasında bulantılar başladı. Midemde sorun olduğunu düşünüyordum meğer stressmiş sebebi.Anlattım, sebebini öğrendim ve 2 seansta rahatladım.Kendimi zaten iyi tanıyorum diye düşünürdüm ama artık olaylara farklı açılardanda bakmayı öğrendim.

Velhasıl canım, güçlü kadınlarız evet ama bazen kuyruğu zorla dik tutup kendimize ve sevdiklerimize zarar vermek yerine kendimizi yol göstericilere teslim etmemiz gerekiyor.

çok teşekkür ederim. bir uzmandan destek almam gerektiğini ben de düşünüyorum. kendime çeki düzen verip geleceğe dair planlarımı yapabilirim evet. ama ilişkim eskisi gibi olacak mı olmayacak mı korkusu geçmeyecek sanırım. bir de sürekli aldatılacakmışım gibi bir his oluşuyor.
sana da çok geçmiş olmuş canım benim.
ya resmen mesajlarınızdan sonra içimde bir umut belirdi ve mutlu oldum kızlar çok teşekkür ediyorum. :KK5:

çok teşekkür ederim. bir uzmandan destek almam gerektiğini ben de düşünüyorum. kendime çeki düzen verip geleceğe dair planlarımı yapabilirim evet. ama ilişkim eskisi gibi olacak mı olmayacak mı korkusu geçmeyecek sanırım. bir de sürekli aldatılacakmışım gibi bir his oluşuyor.
sana da çok geçmiş olmuş canım benim.
ya resmen mesajlarınızdan sonra içimde bir umut belirdi ve mutlu oldum kızlar çok teşekkür ediyorum. :KK5:
Sen ilk olarak kendin ve kendi hayatın için adım at, gerisi zaten gelir canım. Sen istedikten sonra her zaman bir umut vardır.Bu arada teşekkür ederim :KK60:

Bir erkek karimin karnına istemeden yumruk attım kendimi tutamıyorum falan dese başlarsınız sayıp sovmeye! Kabul edilemez deriz hepimiz. Adama kaç defa vurmuş. Sürekli tekme tokat atasim geliyor diyor. Bir bayan burda karnıma vurdu dese burası yikilirdi neden ayrilmiyorsun diye. Eleştirmeyin hatanın farkındayım diyorsun bize neyi soruyorsun o zaman ? Ayrılın! Adama daha fazla zarar vermeyin. Kimseye yumruk atmaya hakkin yok

eskiden çok ağlardım artık ağlayamıyorum bile...
Şimdi şuraya yazsaydın ki,bana vuruyor.Önce suçu sen de bulurdum neden ilk vurmasında tepki vermedin kabullendin diye.Aynı şekilde erkek arkadaşında suçlu.Neden ilk sen ona vurduğunda tepki vermedi kabullendi diye.Burda insanlar bazı şeyi anlamıyor.SANA YAPILAN HER NE OLURSA OLSUN,İLK AN DA TAVRINI KOYMAZ KABULLENİRSEN DEVAMI GELİR.İlişkiler bu şekilde şekillenir.Yani taviz tavizi doğurur.Birbirinize taviz verdiğiniz için çok rahat kavga edebiliyor,çok rahat kıskançlık yapıp hesap sorabiliyor,çok rahat el kaldırma olabiliyor.Bak şimdi o tavır almaya başlayınca,sen kendini sorgulamaya başladın.Eğer tavır almasa,sana yine toleranslı davransa kendini sorgulamayacaktın.

Bütün feministler isterse beni topa tutsun.Bir kadın ne kadar çağdaş,ne kadar modern çizgilerde hayatını idame ettirse de,aynı evde yaşayıp evliliğesıcak bakmasa da,er ya da geç,önünde sonunda hedefi ve beklentisi evliliktir.Çünkü annesinde,o da kendi annesinden......bir silsileyle aile kurma kavramını edinmiştir.O yüzden ilişkilerde ben evlenmeyi düşünmüyorum değil,şu an için düşünmüyorum algısıyla yürütmelidir.

Eğer imkanın varsa evleri ayır.Bunun için imkan olşutur.Aynı evde olduğunuz sürece ne birbirinizi anlar,ne de evlilik için çaba içerisine girersiniz.Hayata karşı kendini frenle.Sinirlendiğin dert ettiğin şeyleri bir süzgeçten geçir.Ve unutma ki,ne istediğini bilen,sakin kadın daha cezbedicidir.

Rolleriniz tam tersi olsaydı, herkes şu an ayrıl o adamdan derdi. Baştan sona hatalısınız. Şiddet uygulamak ne demek? Ne hakkınız var buna? Erkek arkadaşınız neden ayrılmıyor sizden anlayamadım. Bir tokata evlilikler bitiyor, siz karnına yumruk atmışsınız. Gidip tedavi olun bana kalırsa. Sağlıklı bir ruh haliniz yok şu an.

Eleştiri istemiyorum demişsiniz ama kusura bakmayın, şiddet uygulayan birine söyleyecek güzel bir cümlem yok. Hatanızın farkında olmanız güzel, öfke kontrolü probleminiz var. Psikiyatrist ya da psikolog şart.

Back
X