İçim sıkıldı :(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.884
57.710
798
İyi akşamlar herkese hatta iyi geceler..:)

Çok uzun zamandır mobilya araştırması yapıyorum.
Özel yaptırmak gibi bir durumum yok vaktim olmayacak.
Hazır beğenip almak zorundayım.

Beğendiklerimi pc ye kaydediyorum falan.
Zaten çok kolay beğenemiyorum, beğendiklerimin fiyatları çok uçuk oluyor.
Hem kaliteli hem uygun fiyat olsun istiyorum.
Çok ucuz değil uygun.:17:

Yatak odası 4bin civarı, yemek odası en fazla 3 bin mesela..
Köşe takımı için 2bin olur. Salon için de 3bin civarı olur..

Ama sorun şu ki tam beğeniyorum evet evet burdan alırım diyorum.
Bir araştırma yapıyorum nette yüzlerce şikayet!

Nasıl olacak böyle neye güvenip seçim yapacağım içim sıkıldı valla :(
Şans meselesi mi yani ya iyi çıkar ya kötü mü?
Eğer öyleyse benim şansıma kaldıysa yandık. :25:

Örneğin Tepe home da beğendim alırım muhtemelen diyordum.
Şikayetleri okudum öyle soğudum ki al alabilirsen :(

Aynı şikayetler İstikbal Bellona için de yaygın ki onlardan istemiyorum.

Yorumlara aldırmamalı mıyım kafam karışık.. Öneriniz nedir?

Son düzenleme:
Çeşit ne kadar çoksa beğenmek o kadar zor oluyor. Biz de geçen hafta koltuk takımlarını değiştik, aldığımız yer markalı-markasız satış yapan bir kaç katlı mağaza. O kadar çok çeşit vardı ki 9'da gittik saat 12'de ancak gezmiştik. Ve her şeyi gördükten sonra benim aklımda en ufak bir fikir bile yoktu:9: Hani önceden şöyle olsun falan derdim ama çeşit gördükçe kafam karıştı:9:

Mağazaları gezerken sanırım sert yapılı olmak gerekiyor. Annem hiçbişeyi beğenmez moddaydı ve sertti. Sonuçta dedikleri gün ve saatte mobilyalar geldi, herhangi bir sorun olmadı. Biraz da şans işi galiba. Aynı mağaza başka birine teşhir ürünü yollayıp uğraştırabiliyor..
Ayrıca şikayet en az hangisindeyse ona bakmak lazım. Bir de şikayetin konusu nedir? Ağırlıklı olarak geç teslimat mı, defolu olması mı, getirirken zarar görmesi mi?

ii geceler canim.ewet yorumlar önemli ama begenmek ve fiyatta önemli.
mesela benm herseyim hazır cok sukur.bizde bursada heryeri gecdık modilyacıları fln fiyetlar gercekten ucuk.biz köşe takımı istedık.üstelık ewim kucuk oldugu için hem bazalı hemde yatak olan aradık fıyetı uygun olan.bu üçü bir arada inan yoktu inegöle gittik orda da cok zor bulduk 2yerde vardı ikincisi daha dayanıklıydı.
masa tw sehpası ve vitrin bellonadan aldık.(vitrini kaynvalidem tw ünitsei kucuk dediği için zoraki aldık)yorumlara inan hiç bakmadım cunku maddi durum önemliydi ödeme sekli k.kartlarında yer yok.nakitte zor senet yapan yer aradık sonunda bulduk.gelip görenler genellikle begendi fakt eleştirenlerde oldu neden bunu aldınız neden buyuk aldınız vs.bizim secimimiz dedm.mobilyaları pek düşünmedim sıkılırsam bişi olursa değiştiriz dedim.öylede yatak ve mutfagı siparişle yaptırdk bnm için onlar önmliydi.kolay kolay değiştiremem..

iyi akşamlar herkese hatta iyi geceler..:)

çok uzun zamandır mobilya araştırması yapıyorum.
özel yaptırmak gibi bir durumum yok vaktim olmayacak.
Hazır beğenip almak zorundayım.

Beğendiklerimi pc ye kaydediyorum falan.
Zaten çok kolay beğenemiyorum, beğendiklerimin fiyatları çok uçuk oluyor.
Hem kaliteli hem uygun fiyat olsun istiyorum.
çok ucuz değil uygun.:17:

Yatak odası 4bin civarı, yemek odası en fazla 3 bin mesela..
Köşe takımı için 2bin olur. Salon için de 3bin civarı olur..

Ama sorun şu ki tam beğeniyorum evet evet burdan alırım diyorum.
Bir araştırma yapıyorum nette yüzlerce şikayet!

Nasıl olacak böyle neye güvenip seçim yapacağım içim sıkıldı valla :(
şans meselesi mi yani ya iyi çıkar ya kötü mü?
Eğer öyleyse benim şansıma kaldıysa yandık. :25:

örneğin tepe home da beğendim alırım muhtemelen diyordum.
şikayetleri okudum öyle soğudum ki al alabilirsen :(

aynı şikayetler istikbal bellona için de yaygın ki onlardan istemiyorum.

Yorumlara aldırmamalı mıyım kafam karışık.. öneriniz nedir?

veltev mobilya,abc mobilya bi bak.ben çok memnunum

Çeşit ne kadar çoksa beğenmek o kadar zor oluyor. Biz de geçen hafta koltuk takımlarını değiştik, aldığımız yer markalı-markasız satış yapan bir kaç katlı mağaza. O kadar çok çeşit vardı ki 9'da gittik saat 12'de ancak gezmiştik. Ve her şeyi gördükten sonra benim aklımda en ufak bir fikir bile yoktu:9: Hani önceden şöyle olsun falan derdim ama çeşit gördükçe kafam karıştı:9:

Mağazaları gezerken sanırım sert yapılı olmak gerekiyor. Annem hiçbişeyi beğenmez moddaydı ve sertti. Sonuçta dedikleri gün ve saatte mobilyalar geldi, herhangi bir sorun olmadı. Biraz da şans işi galiba. Aynı mağaza başka birine teşhir ürünü yollayıp uğraştırabiliyor..
Ayrıca şikayet en az hangisindeyse ona bakmak lazım. Bir de şikayetin konusu nedir? Ağırlıklı olarak geç teslimat mı, defolu olması mı, getirirken zarar görmesi mi?

Ben mesela Tepehome için o kadar şikayet olacağını tahmin etmezdim.
Şaştım kaldım. Genelde teslimat gecikmesi, istenilen ürünün temin edilememesi,
ve kalite konusunda şikayetler gelmiş.

Çeşit konusunda çok haklısın.
İnsan hem country hem avangard hem modern takımları görüp ayılıp bayılır mı?
Hepsinden yeri geliyor, görüp görüp beğenebiliyorum.
Tarzım ne benim şimdi ben ne beğeniyorum? :)

Pişman olmak istemiyorum :(

ii geceler canim.ewet yorumlar önemli ama begenmek ve fiyatta önemli.
mesela benm herseyim hazır cok sukur.bizde bursada heryeri gecdık modilyacıları fln fiyetlar gercekten ucuk.biz köşe takımı istedık.üstelık ewim kucuk oldugu için hem bazalı hemde yatak olan aradık fıyetı uygun olan.bu üçü bir arada inan yoktu inegöle gittik orda da cok zor bulduk 2yerde vardı ikincisi daha dayanıklıydı.
masa tw sehpası ve vitrin bellonadan aldık.(vitrini kaynvalidem tw ünitsei kucuk dediği için zoraki aldık)yorumlara inan hiç bakmadım cunku maddi durum önemliydi ödeme sekli k.kartlarında yer yok.nakitte zor senet yapan yer aradık sonunda bulduk.gelip görenler genellikle begendi fakt eleştirenlerde oldu neden bunu aldınız neden buyuk aldınız vs.bizim secimimiz dedm.mobilyaları pek düşünmedim sıkılırsam bişi olursa değiştiriz dedim.öylede yatak ve mutfagı siparişle yaptırdk bnm için onlar önmliydi.kolay kolay değiştiremem..

Mutlulukla eskit eşyalarını:)
Darısı başıma diyeyim..
Ev konusunda çok bekledim çok hevesliyim.
Eşim de sinir oluyor gittik baktık işte yine ne kararsızlığı diyor erkek işte:ssz:

tepehomedan mutfak masa ve sandalyesi beğendik
eşim tekrar tekrar sorun çıkmasın iade şu bu vaktim yok dikkat edin dedi..tabi, tabilerle siparişi verdik
ürün geldi bizim beğendiğimiz masa değil tuhaf çirkin bişey
aradık mağazayı foto.nı çekin yollayın dediler yolladık
olmadı gelin hangi ürünü sipariş ettiniz< gösterinler filan..
gittik mağazada yolladıkları masayı kabul ettrimeye çalıştılar o daha kullanışlı diye :)
bi daha büyük eşya aşmaya tövbe ettim ordan

Yorumlar önemli canım,iyice araştırman lazım..

Ben ne araştırmalar yaptım.
Ama kafam karman çorman oldu canım ya :(

Mobilyacıya gidince direk başlıyorum sunta mı bu?
Hmmm mdf mi niye pahalı bu kadar?
Lake övüyorlardı bir de diye sayıyorum.

Bir tanesi bizimle çalışmak ister misiniz diye espri yaptı hatta :9:

Sonuçta hepsi kendi malını övüyor güven vermiyor.
Çok kalitesi duruşundan belli olana da 7binden başlayan fiyatlar söylüyorlar.
Başımız önde çıkıyoruz. Ne alcam en son bu kadar bakmanın üstüne cidden merak ediyorum :)

canm tarz meselsi konusunda bnde öyleydm.köşe takımım masam spor. duvar kagıtlarım perdem kalasık tarzda ama hepsini uyulmu sectıgım için harika olduu..begenip içine sindirmen önemli bence.rehatlıgı kullanışlığı vs.

tepehomedan mutfak masa ve sandalyesi beğendik
eşim tekrar tekrar sorun çıkmasın iade şu bu vaktim yok dikkat edin dedi..tabi, tabilerle siparişi verdik
ürün geldi bizim beğendiğimiz masa değil tuhaf çirkin bişey
aradık mağazayı foto.nı çekin yollayın dediler yolladık
olmadı gelin hangi ürünü sipariş ettiniz< gösterinler filan..
gittik mağazada yolladıkları masayı kabul ettrimeye çalıştılar o daha kullanışlı diye :)
bi daha büyük eşya aşmaya tövbe ettim ordan

Canım deme yaa :(:(
İşte herkes benzer şikayetler yazmıştı.
Açıkçası paramla rezil olmak istemiyorum.
Derdim yok gibi bir de bu eklenmesin.

Ben bir de yatak odası ve tabak takımı beğendim.
Hadi tabak alayım 300 tl bişey.
Yatak odası nasıl alayım bunları bilip:ssz:

Canım çok eşya alıp evi tıkış tıkış yapma.mesela ben evi doldurdum inan ki bir süre sonra onların hizmetçisi oluyorsun her gün toz al temizle çek altlarını al falan.bide sadece görünüşe bakma koltuklar aynı zaman da yatak oluyor mu ? Bazalı mı çekip altını silmek kolay mı? Bazı mobilyalar eşşek ölüsü gibi....yani anlayacağın bunlar çok önemli................

[

Ben evlendiğimde ne olacak bilmiyorum çünkü dediğin gibi bambaşka takımları beğeniyorum. Bir kocaman köşeli oturma gruplarına bayıldım bir vintage tarzına. En güzeli herhalde nasıl bir ortam istediğine karar verip ona göre almak bütün mobilyaları. Ben spor insanım mesela muhtemelen renkli ve rahat, spor, sade mobilyalar tercih ederim. "Avangart hiç bana göre değil, boşuna bakıp kafa karıştırmama gerek yok" diyip belli tarzları elemek lazım yoksa işin içinden çıkılmaz:9:

Bilemiyorum bütün evi nasıl dekore etmeyi düşünüyorsun. Ben evin genelinde bütünlük olsun isterim. Misal salon avangard, mutfak vintage, oturma odası rengarenk... Yani karman çorman olmamalı her şey uyumlu olmalı... Eğer böyle düşünüyorsan seçeneklerin azalabilir...

Şikayet konusuna gelince, geç teslimat bence aralarından en önemsizleri (tabi aylarca olan bir gecikmeden bahsetmiyorum). Onun dışında kalite, yanlış ürün, farklı renk, defo gibi şeyler ağırlıktaysa uzak durulmalı ki özensizliğin işaretidir.

Umarım her şey gönlünce olur, hayırlı olsun şimdiden yeni evin:nazar:

Son düzenleme:
Ben ne araştırmalar yaptım.
Ama kafam karman çorman oldu canım ya :(

Mobilyacıya gidince direk başlıyorum sunta mı bu?
Hmmm mdf mi niye pahalı bu kadar?
Lake övüyorlardı bir de diye sayıyorum.

Bir tanesi bizimle çalışmak ister misiniz diye espri yaptı hatta :9:

Sonuçta hepsi kendi malını övüyor güven vermiyor.
Çok kalitesi duruşundan belli olana da 7binden başlayan fiyatlar söylüyorlar.
Başımız önde çıkıyoruz. Ne alcam en son bu kadar bakmanın üstüne cidden merak ediyorum :)
Evine eşya bakıyorsun tabiki ince eleyip sık dokuyacaksın,çok normal..biz neler çekmiştik,kolay değil valla ama sonunda içine sinen bişeyler olacaktır mutlaka.

Canım deme yaa :(:(
İşte herkes benzer şikayetler yazmıştı.
Açıkçası paramla rezil olmak istemiyorum.
Derdim yok gibi bir de bu eklenmesin.

Ben bir de yatak odası ve tabak takımı beğendim.
Hadi tabak alayım 300 tl bişey.
Yatak odası nasıl alayım bunları bilip:ssz:

bizim şanssızlığımızdır diycem ama böyle teslimatlı büyük ürünlerde sorun olabiliyor
sende de böyle olacak diye bişey yok gerçi
inş. sorunsuz halledersin :)

Canım çok eşya alıp evi tıkış tıkış yapma.mesela ben evi doldurdum inan ki bir süre sonra onların hizmetçisi oluyorsun her gün toz al temizle çek altlarını al falan.bide sadece görünüşe bakma koltuklar aynı zaman da yatak oluyor mu ? Bazalı mı çekip altını silmek kolay mı? Bazı mobilyalar eşşek ölüsü gibi....yani anlayacağın bunlar çok önemli................

Haklısın canım ben de az ve öz almak istiyorum inşallah.
Ama mesela bazı yatak odalarını beğeniyorum ayaklı yerden yüksek
onlara baza ekleniyor mu acaba diye düşünüyorum?

İlk alıyorken daha çok görünüşe bakıyor insan bu yüzden pişmanlık yaşar mıyım
diye endişeliyim.

Mesela sunta almam diyordum asla o kadar kötülüyorlardı ki.
Rapsodi mobilyaya girdik ordaki bayan tayincisiniz siz
mdf çok ağırdır taşımak zor olur taşıma esnasında mobilyalar yıpranır..
Boşa para dökmeyin dedi. Kafam karıştı..

Mantıklı da konuştu şimdi benden alın diye demiyorum yanlış anlamayın falan dedi.
Onun modellerini de görünüş olarak beğendim gibi ama emin değilim.

[

Ben evlendiğimde ne olacak bilmiyorum çünkü dediğin gibi bambaşka takımları beğeniyorum. Bir kocaman köşeli oturma gruplarına bayıldım bir vintage tarzına. En güzeli herhalde nasıl bir ortam istediğine karar verip ona göre almak bütün mobilyaları. Ben spor insanım mesela muhtemelen renkli ve rahat, spor, sade mobilyalar tercih ederim. "Avangart hiç bana göre değil, boşuna bakıp kafa karıştırmama gerek yok" diyip belli tarzları elemek lazım yoksa işin içinden çıkılmaz:9:

Bilemiyorum bütün evi nasıl dekore etmeyi düşünüyorsun. Ben evin genelinde bütünlük olsun isterim. Misal salon avangard, mutfak vintage, oturma odası rengarenk... Yani karman çorman olmamalı her şey uyumlu olmalı... Eğer böyle düşünüyorsan seçeneklerin azalabilir...

Şikayet konusuna gelince, geç teslimat bence aralarından en önemsizleri (tabi aylarca olan bir gecikmeden bahsetmiyorum). Onun dışında kalite, yanlış ürün, farklı renk, defo gibi şeyler ağırlıktaysa uzak durulmalı ki özensizliğin işaretidir.

katılıyorum.ewimin her yerinde beyaz var mesela :) tabi heryer hastane gibi deil.
ama yapaman gerken sey öncelikle nasl bi ortam istiyosun tek salonunmu var yoksa baska bir günlük odan varmı?buda önemli.ben hiç markya fln takılmadım şikeytleri sadece beyaz eşylarda göz önune aldım öyle karar verdim.kullanslıgına bak.misafir gelirmi nerde yatcaklar :D

[

Teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlüne göre olur her şey:34:
Ben de uyum severim odalar arasında ama rengarenk bir ev istiyorum aslında.

Evimden çıkasım gelmesin. Ama country evlere de bakıyorum şeker gibi insanın
yiyesi geliyor ama sanırım pek erkeklere göre değil tarz olarak.
Çünkü ben beyaz ve açık renk mobilyalara bakarken eşim hep ceviz rengine koyu renklere bakıyor..
Yandık mobilyacıda da kavga ederiz tam olur:27:

Son düzenleme:
Merhaba canim ne kadar ince elersen o kadar kusurlar seni bulur
Koltugumu berke mobilya yemek odam ve yatak odami yaptirdik mobilyaciya ben yaptirmalarin daha iyi olabilecegini dusunmuatum kalitesine sozum yok ancak hazir yatak odalarinda iskelet raf kapak isleri sunta olurken yaptirmalarda ise zimpara boya putur putur geliyor he gozukmuyor ama gardolaptan hafif buyuk kabanin kollari beyaz oluyor bence bu acayip bir kusur yatak odam ayri yemek odam ayri bir yere yaptirildi ic yuzeyleri bu sekilde

Back
X