İçim sıkıldı :(

benim kızım 13 yıldır Alfemo kullanıyor, evlenirken tüm eşyasını almıştı ve hala yeni alınmış gibi... fiyatlar o kadar yüksek mi, ben yemek odasını değil ama büyük ebatlı köşe koltuğunu sorduğumda 2.300 gibi birşeydi...Forum Bornova ya yeni açılmış ve vitrini görünce bir anda içerde buldum kendimi..keşke fiyatlar uygun olsa da tüm evimi spotçuya verip Alfemo ile döşesem diyecek kadar modeller ve renklere hayran hayran baktım...:kkk:

benim kızım 13 yıldır Alfemo kullanıyor, evlenirken tüm eşyasını almıştı ve hala yeni alınmış gibi... fiyatlar o kadar yüksek mi, ben yemek odasını değil ama büyük ebatlı köşe koltuğunu sorduğumda 2.300 gibi birşeydi...Forum Bornova ya yeni açılmış ve vitrini görünce bir anda içerde buldum kendimi..keşke fiyatlar uygun olsa da tüm evimi spotçuya verip Alfemo ile döşesem diyecek kadar modeller ve renklere hayran hayran baktım...:kkk:

Benim beğendiklerimin fiyatı yüksekti.
Yatak odası beğendim o da 5 bindi..
Kalitesi iyidir ama adam uzun uzun anlatmıştı..
Kiracı ve tayinci biri için mobilyalara o kadar para vermek düşündürüyor:31:

Ama 13 yılda eşyaların hala yepyeni olması çok hoş tabi..

Canim tepe home bence baya bir guzel modeller yapiyor kalitesini pek bilmiyorum ama ben aldim 10 gun sonra gelecek aklimda deri koltuk vardi kose koltuk ama U seklinde buyuk genis rahat birsey bakalim nasil cikacak ben hic arastirmadim internetten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın canım ben de az ve öz almak istiyorum inşallah.
Ama mesela bazı yatak odalarını beğeniyorum ayaklı yerden yüksek
onlara baza ekleniyor mu acaba diye düşünüyorum?

İlk alıyorken daha çok görünüşe bakıyor insan bu yüzden pişmanlık yaşar mıyım
diye endişeliyim.

Mesela sunta almam diyordum asla o kadar kötülüyorlardı ki.
Rapsodi mobilyaya girdik ordaki bayan tayincisiniz siz
mdf çok ağırdır taşımak zor olur taşıma esnasında mobilyalar yıpranır..
Boşa para dökmeyin dedi. Kafam karıştı..

Mantıklı da konuştu şimdi benden alın diye demiyorum yanlış anlamayın falan dedi.
Onun modellerini de görünüş olarak beğendim gibi ama emin değilim.

Mobilya alırken bende senin gibi o kadar kafa karışıklığı yaşadım ki
Bütçeler belli, kalite konusu sıkıntı
Bir gün müdürüm dedi ki moda life a gitsene yok canım dedim çok ucuz onlar kalitesizdir diye de bilmişlik yaptım
Ben annemin evine mobilya aldım oradan sen bir git bak dedi
Merakımdan gittim ve tek seferde bütün mobilyalarımı takım olarak oradan aldım
Malzemesi, işçiliği, kullanışı içime sindi, katalog ürünlerinden almadım mağazalarında sergiledikleri farklı ürünlerden aldım, bazaları, sehpaları falan istediğim gibi seçebildim takımlara bağlı kalmadan
Dedikleri gün, dedikleri saatte pırıl pırıl bir ekip gelip montajını yaptı, hiç bir sorun yaşamadım, bir yıldır da kullanıyorum sende bir bak istersen

İnsanlar 1 yıl öncesinin konularını karıştırıyor sanırım. Bir de karıştırdı diyelim neden yazma gereği duyuyor ki.. sen demesen ben de tarihe dikkat etmezdim.

Tepehome ile ilgili bakayim dedim cikinca bir ton yazi onunla ilgili hic tarihe bakmadan yazdim simdi siz diyince fark ettim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mobilya alırken bende senin gibi o kadar kafa karışıklığı yaşadım ki
Bütçeler belli, kalite konusu sıkıntı
Bir gün müdürüm dedi ki moda life a gitsene yok canım dedim çok ucuz onlar kalitesizdir diye de bilmişlik yaptım
Ben annemin evine mobilya aldım oradan sen bir git bak dedi
Merakımdan gittim ve tek seferde bütün mobilyalarımı takım olarak oradan aldım
Malzemesi, işçiliği, kullanışı içime sindi, katalog ürünlerinden almadım mağazalarında sergiledikleri farklı ürünlerden aldım, bazaları, sehpaları falan istediğim gibi seçebildim takımlara bağlı kalmadan
Dedikleri gün, dedikleri saatte pırıl pırıl bir ekip gelip montajını yaptı, hiç bir sorun yaşamadım, bir yıldır da kullanıyorum sende bir bak istersen

Canım ben mobilyalarımı alalı 10 ay oldu :)
Hepsi içime sindi diyemem pişmanlıklarım oldu.
Ama acele ile olan işe göre iyi bile oldu..

Sen de güle güle, mutlulukla kullan inşallah :16:

Beyaz eşyacı tanıdığımız vardı arkadaş ona güvendik, seçimi ona bıraktık hiç zorlanmadım onda:)
Mobilya seçerken oldukça zorlandım hala da aklım başka mobilyalardadır doğrusu:ssz:

Yani eskidi sayılır doğru:1::1:

Peki aldığınız beyaz eşya markasının yorumlarına baktınız mı?
bu kadar ince eleyip sık dokumak çok doğru değil nazar değmesin boşverin
tabi içinize sinen olacak içinizi sıkmaya gerek yok:34:

Amaaaannn hiç bakmamışım tarihe =))))))

:1::1::1:

Peki aldığınız beyaz eşya markasının yorumlarına baktınız mı?
bu kadar ince eleyip sık dokumak çok doğru değil nazar değmesin boşverin
tabi içinize sinen olacak içinizi sıkmaya gerek yok:34:

Bosch aldım.. İyi bir marka diyerek güvendim onu çok kurcalamamıştım :D
En ekonomik en uygun özelliklerde olanları seçtim.
Çünkü tayinciyiz yıprandıklarında üzülmek istemedim..

Geçti gitti zaten... Allah huzur versin eşyalar önemsiz, sağlık olsun, para olsun yenisi alınır.:ssz:

:1::1::1:

Bosch aldım.. İyi bir marka diyerek güvendim onu çok kurcalamamıştım :D
En ekonomik en uygun özelliklerde olanları seçtim.
Çünkü tayinciyiz yıprandıklarında üzülmek istemedim..

Geçti gitti zaten... Allah huzur versin eşyalar önemsiz, sağlık olsun, para olsun yenisi alınır.:ssz:

O zaman içini sıkma :34:
hele tayinciysen mobilya için hiç sıkma

Back
X