- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
Nedense bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı var böyle sanki biri kalbimi eline almış sıkıp duruyo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al benden de o kadar.ayni durumdayimNedense bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı var böyle sanki biri kalbimi eline almış sıkıp duruyo![]()
Bende bende şöyle ağlasam rahatlıcam belkide ama olmuyo halbuki çok duygusalımdıroffff ben de bir kaç gündür öyleyim hiçbir şey yapmak istemiyorum çok bunaldım bağırıp çağırmak ağlamak zırlamak istiyorum![]()
Keşke elimde olsa belli bi neden olsa yine tamam da durduk yere olunca sinir oluyorum bu devirde polyanna olmak gerek zaten :)Bence hic sikilmasin hayatin butun guzelliklerini dusunun o kalbinizi sikan elleride kirin derim ben evet biraz pollyannayim :))
Oluyo maalesef ya :/ :)Olur öyle arada..
pencereni aç derin bir nefes al
Bende bende şöyle ağlasam rahatlıcam belkide ama olmuyo halbuki çok duygusalımdır
burcun nedir canımben de öyleyim canım maalesef![]()
Evcimenim evde daha mutluyum![]()
Bugün ve dün dışardaydım hep yaramadı heralde :)O zaman cikin biraz disari bende evcimenim ama insan farkında olmadan evde bunaliyo ondan oyle olabilir :)
burcun nedir canım
burcum ikizler canım senin
Bugün ve dün dışardaydım hep yaramadı heralde :)
Aslında kolay ağlarım ama olmuyo nedense normalde tutamazdım kesinlikle ama bazen bişeler yaşadıkça insan katılaşıyo ağlamamayı da öğreniyo :):) inşallah geçer sikintiniz banada çok olur başka şeyler yada aglayin bazen ağlamak iyi gelir :)
Bugün böyle oldum bende dışardaydım ama yorulcak bişe de yapmadım aşırı halsizlik ve bitkinlik var. Umarım en kısa zamanda neşeli modumuza dönerizBalıklarda son günlerde bişeyler var sanırım
Balık burcuyum bende..
Son günlerde arada sıkıntı basıyordu ama bugün daha da arttı
Bu akşam sırt üstü yatarken içime acayip bi ağrı, acı girdi tarifi zor.
Az önce de aynaya baktım gözlerimin altı çökmüş :/
Sebebini anlayamadım sıkıntım geçti ama gözlerimin altı hiç olmadığı kadar çökük :26: