İçim sıkılıyor...Korkuyorum...

evet öyle ama başka hangi meslek olabilir ki
Tmden pdr yazabilir şu aralar atanma puanları baya düşük şimdiki aklım olsa ben de pdr yazardım, onun dışında komsumuzun kızı çocuk gelişimi okudu bitirince hemen atandı puanı da düşüktü, başka gelmiyor aklıma gelirse yazarım.

adam mühendislik okuyor

sen hemşirelik ve anne beğenmiyor

ayy bu anneler ne istiyor

cidden hemşire kızını doktordan aşağısı kurtarmaz diye mi düşünüyor acaba

daha gelecek için kesin planlar yapmak için erken

yalnız adamı sırf memur olsun diye sevmediği işlere yönlendirmeyin

memur olmak da kolay değil

90 üstü KPSS puanı ile insanlar dağ başında ayak işi yapılan memurluklara atanıyor

ülke gerçeği bu

yarın da memuriyet şartlarını değiştirecekler

önemli olan memur olmak değil çalışıp kazanmak

erkek olunca okulöncesi ve çocuk gelişim garip olmaz mı sizce :/ yorumların için çok sağol :)
Valla erkek olunca diye olmuyor o işler, artık kim ne bulduysa o işi yapıyor, bence iş beğenmemezlik yapılmamalı, hem bakalım kazanabilecek mi bir de orası var.

yani tabi orası muallak zaten tamamen dua edi lütfen bu konu çözülürse çok şükür aramızda bi sorun yok tabi yine nasip ama dualarınıı bekliyorummm

yani tabi orası muallak zaten tamamen dua edi lütfen bu konu çözülürse çok şükür aramızda bi sorun yok tabi yine nasip ama dualarınıı bekliyorummm
Ederim tabiki dua rabbim yardımcınız olsun sen de bana dua et okulumu bitireyim :KK66:

Sosyal hizmet veya pdr okuyabilir sosyal hizmet özellikle bi 10 yıl işsizlik olmaz deniliyo ülkede ihtiyaç fazla okuyan sayısı az bu sene yükseldi biraz bu bölümü okuyanlar başbakan da açıklama yaptı geçenlerde sosyal hizmeti arttırıcaz diye
Not : Sosyal hizmet ögrencisi

Kadin diyorki bu cocuk iki sene muhendislikte kalmis, tekrar sinava girecek sinavi kazanacak ve yeni bi bolum okuyacak. Yillar gececek. Hem madem caliskan bitirsin muhendisligi, daha ne kadar iyi bi bolum istiyorki? İliskileri uzattikca birseyler cikiyor heleki unuversiteden sonra iliskiler genelde bitiyor tabiki istisnalar da var. Ben olsam muhendisligi bitirsn diye bakardim

Valla bana kalsa mühendisliği bitirsin ama illa istemiyorsa pdr ya da zihinsel engelliler öğretmenliği okuyarak nispeten daha rahat atanabilir. Ya da 2 senelik sağlıkla alakalı bir bölümü bitirebilir.(Anestezi, sağlık teknikerliği vb.) Bunlardan atanması nispeten kolay. Araştır dediklerimi lütfen.

Back
X