canim benim tam olarak ne oldu az anlatabilirmisin seni inan cok iyi anliyorum ayni
seyleri yasiyoruz..
tam anlatasanızz ben anlamadım bişey
aranızda ne geçti bilmiyorum ama konuşma boyutunda dediğiniz için anladım gibi olayı..
ben de buna benzer birşey yaşadım o da konuşma boyutunda oldu hatta konu açtım aldatılmış gibi hissediyorum kendimi diye ama biraz daha farklıydı bizimki..
yinede unutamıyorum.. bir ara sanki unuturum herşey eskisi gibi olur sandım ama olmuyor aklıma geliyor, tam mutlu oldum dediğim zamanlarda..
boşuna dememişler kadın affeder ama unutmaz diye...
Benimde öyle sevgililermiş gibi konuşmaları yok böyle yavşama gibi falan ama işte ne boyutta olursa olsun berbat birşey bu.Bende tam çok mutluyum diyorum gelip içime çöküveriyor.
aynen.. biz de çok bağlıydık ne kadar kavga etsekte sürekli, öyle büyük aşılamaz sorunlarımız olmamıştı ama bu olay aramıza şeffafta olsa bir duvar koydu..
unutamıyorum bir türlü.. üstelik hiç bir çabası da yok senin erkek arkadaşın en azından ne güzel sözler söylemiş sen hiçbirşey yapma bunu telafi edicek olan benim diye..
bende böyle bir söz duysam en azından bir adım atardık çözüme dair.. senin ilacın da zaman gibi geliyor bana..
Canım konuşmanın boyutu ne olursa olsun mide bulandırıcıdır benim için.
Takılmakta haklısın, kabullenememekte haklısın.
Ben kendimi düşünüyorum, yapamam devam edemem o kişiyle.
Bana kızıpta, benimle birlikteyken başka bir kıza asılan erkekten bahsediyorsak eğer kendimi biliyorum çünkü.
Bizde sevgilimle tartışıyoruz, daha dün ben kızdırdım onu mesela ve görüşüp konuşup konuyu halletmiş olmamıza rağmen o büyüttüğü için dün gece 4 saat telefonda konuştuk birde, uyumadık.
Ben hep derim, sevgilimle de konuşuruz bunu; aramızda müthiş bir bağ, bağlılık var o yüzden birbirimize yanlış yapmıyoruz ve tartışmalarımız artmasına rağmen kopamıyoruz diye.
Sende kendini bilirsin, böyle acı çekerek kendine zarar vermiş oluyorsun.
Kabullenmenin zamanla olacağına inanmıyorum ben birde, ilk başta kabullenmişsen kabullenmişsindir. Birdaha da düşünmek, sorgulamak, kendini üzmek yersizdir.
Ama zamanla olur, atlatırım diye düşünüyorsan da sanmam derim.
kusura bakmayın ama hiçbir sağlıklı insan ikinizin yaptığı o davranışları yapmaz.. hepimiz hayatımızda yıkımlar yaşıyoruz.. ama elimize bıçak alıp saldırmıyoruz yahut üstümüzde sigara söndürmüyoruz.. bu yapılanları çok yadırgadım.. öfke kontrol için tedavi görmelisiniz.. ayrıca ben kızı haksız bulmuyorum.. senin erkek arkadaşın okey demese hiçbirşey bu denli ilerlemezdi.. kızın anlattıklarının doğru olduğuna inanıyorum.. erkek arkadaşın da gerçekler öğrenildi diye korkusundan kızı arayıp dalgaydı falan ayaklarına yatmış.. sizin bi sonunuz olmaz bence.. istediğiniz kadar sıfırdan başlayın en fazla uzatmaları oynarsınız.. benim kanaatim bu yöndedir.. araya bir seferinde bir heyecan girdiyse, erkek bir süre sonra yine heyecan ister...
diye bir yorum yapmıştım... onu affetmiş olmanız bile hata tamamen.. istediği kadar değişmiş görünsün, istediği kadar bağlılık ayaklarına yatsın... birsefer zedelendi mi, araya 3. şahıs girdi mi o ilişki bitmiştir...affettiğiniz taktirde bir sonraki aşamanın olması için onay vermiş olursunuz.. neyse affettiniz sorgulamıyorum.... şimdiki durumunuza bakın .... memnun musunuz? kafanızda soru işaretleri kuruntular vs. böyle ömür mü geçer, sağlıklı ilişki mi yürür Allah aşkına.. kendinize eziyet etmek, zamanınızı boşa harcamak bu..
Canım senin konunu okudum bende şimdi.Seni çok iyi anlıyorum.Hala o kızla aynı ortamda mı peki ? Öyleyse bir git kendini göster derim ben.Evet bu araya bir duvar koydu tam böyle güzel bişey dicem bu engel oluyor söyleyince gözlerim doluyor.Güzel şeyler söyledi ama işte off insan yinede yediremiyor.
yok o zamandan sonra daha görüşmediler geçici bir gönüllü işte olmuştu o olay şimdi iş bitti..
aynı ortamda olsalar da gidemem zaten farklı şehirlerdeyiz.. o olaydan sonra yanıma gelecekti aslında yani olay olmadan öyle konuşmuştuk, sonra ben tabi gelme dedim sonra gel dedim o da sen gelme dediğin için ben planlarımı değiştirdim dedihala yüzyüze görüşmedik yani.. şimdi de ayrılma benden acele karar verme ben gelicem diyor..
ama unutamıyorum işte yaşananları ki ben o gönüllülük meselesinide böyle olaylar olmasın diye dinlemedim..
bide sevgilim bildiğin odundur yani hala ne kadar kırgın olduğumu anlamıyor..
ama dediğim gibi sizde farklı sevgilinde çaba var.. bende önceden eser gürlerdim böyle olay yaşasam hemen ayrılırıl diye ama öyle olmuyomuş onu anladım.. sizdede fiili birşey yok ve bir anlık kızgınlık.. şimdi devam etme kararı almışsanız o da sana unutturucam diyorsa zamanla tamamen geçmese de yavaş yavaş azalacak diye düşünüyorum sendeki acı.. her ilişki acı verir ama önemli olan acının yanında ne kadar mutlu edip ne kadar değer verdiğidir aynı zamanda.. en azından benim sevgilim seninki gibi adım atsa herşeyi düzeltecğine dair ben yumuşardım ve zamanlada düzelirdi diye düşünüyorum o yüzden sizdede böyle olacağını düşündüm..
Ben senin o odun konunu okumuştum cnm herhlde ya seninkinde birazda ipleri elinden bırakmama isteği var sanırım.işte ben planlarımı değiştirdim demiş ya ondan öyle geldi bana seni cezalandırıyor aklınca.iyi bari görüşmüyorlarmış sevindim.ayrılma benden acele karar verme gelicem ben diyorsada bekle bakalım gelsin o zaman konuşursun ne dicek.Benimkide evet kızgınlıktan falan ama çok koyuyo be canım ne olursa olsun.Önceki zamanlara göre daha iyiym bizde 2 aydır görüşemiyoruz cuma günü gelicem snnle güzelce konuşucam sevgilim anlıcaksın o zaman diyo ama bakalım gelsin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?