Babam öldükten snra o baktı bize annemle beraber. Baba evim gitmem burası ben ölene kdr benm dioHala neden sizde?
Hep dua ediyorm halkımda hayırlısı diyw ama bilmiyorumCok düşünmeyin derim
Dua edip,allaha bırakın
Su akar yolunu bulur
Halamn emekli maaşı var öle bakma yok annemde babamdan maaş alıyo . Çocukken bize çok bakmışHalana siz bakıyorsunuz bide nankörlük mü yapıyo abin de mi anneni ezdiriyo halana
Çok şükür çalışıyorum.. var yani ekonomik özgürlüğümValla eğer böyle korkuların varsa ilk işin kendi ayakların üzerinde duracak hale gelmen iş bulup bi düzenini kurman,en azından ekonomik bağımsızlığın olur baktın onlar sana hayatı zehir etmeye başladı çeker gidersin rahatlıkla.
Acaba evleneceğim adam değişirmi ?
Abim sessiz susar hep ondan yana tabi para veriyoAbin sanırım halandan yana, ben olsam halama göz dağı veririm, arkasında olun ki annenden çekinsin. Yazık kadına ya..annen senin mutluluğunu gördükçe mutlu olur, sen mutluluğunun tadını çıkar, bu heyecanlı günler tekrar geri gelmez güzelim.
64 hayır yokHalan kaç yaşında canım çoluğu çocuğu yok mu
64 hayır yok
Baştan hep birlikte yaşanıldıgı için kendi babamn diyo buyukbabamn yani . Kendi anne babası vefat etti .. annem 58 yasında be hastaÇok zor ama ya. Anneniz kaç yaşında? Baba evim burası derken neyi kast ediyor? Babanızın tapulu evini mi sahipleniyor benim evim diye. Ben öyle anladım. Anneniz başta kabul etmeseymiş keşke.
Halanızın annesi babası yok mu?
Ah ah. Çok zor. Abinizin tavrı neden böyle peki? Neden annenizi savunmuyor ?Baştan hep birlikte yaşanıldıgı için kendi babamn diyo buyukbabamn yani . Kendi anne babası vefat etti .. annem 58 yasında be hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?