icim sıkılıyor

Aynı şeyler bende de vardı. ..sanki hep bir geç kalmışlik duygusu..sanki birşeyleri unutacagim eksik olacak duygusu ve hep bir telaş hali...sonra kendimi gözlemledim ve aynı anda pekçok şeye yetişmek zorunda kaldığımi gördüm ve kendime acıdım...şimdi kendime daha çok vakit arıyorum çok fazla ayrıntıyla ugrasmamaya çalışıyorum hersey olduğu kadar ...sanki daha rahatım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı şeyler bende de vardı. ..sanki hep bir geç kalmışlik duygusu..sanki birşeyleri unutacagim eksik olacak duygusu ve hep bir telaş hali...sonra kendimi gözlemledim ve aynı anda pekçok şeye yetişmek zorunda kaldığımi gördüm ve kendime acıdım...şimdi kendime daha çok vakit arıyorum çok fazla ayrıntıyla ugrasmamaya çalışıyorum hersey olduğu kadar ...sanki daha rahatım

Aynen öyle böyle hep bi telastayim. Geleceği cok düşünüyorum sürekli ama surekli hic aklimdan cikmiyo universiteyi kazanacak miyim lise kpss den atanabilir miyim? Universiteyi kazaninca erkek arkadasimi babama anlatmayi dusunuyordum nasil yapicam aklim cok karisiik

Canım benim, ben senden çok büyüğüm 15 yıllık avukatım ama inan ne kadar düşünürsen düşün hersey olacağına varıyor Allah in takdir ettiğinden başka birsey zaten olmuyor bu nedenle rahat ol, bunu yaşamış test etmiş birisi olarak söylüyorum herseyi akışına bırak dua et kaderin zaten yazılmış biz sadece oyuncuyuz. .

Back
X