Seviyorum sizleri
Aksamdan kalan yemegi yeyip üstüne cikolata götürüyorum bitane önce mutlu oluyorum sonra pisman ama yiyince geciyo yedikce mutlu olanlardanim ben
Eneeem bi ara yemek ikizimi buldum sandım ama iş bulgur a baglandi gercekten cikolata soslu seyler yedigimde tavan yapan sinirlerim ilik ilik eriyo sanki bunun bi aciklamasi olmali esimle telefonla tartisirken 1 kazan patates kizartmasi yedigimi bilirim kimisi istahtan kesilir benim dislerim cürür tatli yemekdenYenilen şeye göre değişir bence, brokoli yemek beni mutlu etmez meselaçikolataysa eder ama Valla bol soslu profiterol, bol soslu peynirli makarna, iskender, döner, adana, kola, mantı, nar gibi kızarmış balık yanı salata varken hayat güzel yaşasın yemek
şaka şaka böyle dediğime bakmayın genelde ızgara et + bulgur pilavı + salata şeklinde sağlıklı takılıyorum. Ben yemiyorum sakın sizler de yemeyin
Eneeem bi ara yemek ikizimi buldum sandım ama iş bulgur a baglandi gercekten cikolata soslu seyler yedigimde tavan yapan sinirlerim ilik ilik eriyo sanki bunun bi aciklamasi olmali esimle telefonla tartisirken 1 kazan patates kizartmasi yedigimi bilirim kimisi istahtan kesilir benim dislerim cürür tatli yemekden
4 senedir evliyim ve kendimle barisik olamadigim tek konu bu her duygu karmasasinda kendimi yemek yerken bulurum...ama canin ne isdiyosa onu ye bosver ölümlü dünya bak ben sana mottomu söylim bugün ölsem o yemedigim döner icimde kalirdiValla panpam diyet , saglikli yasam , ince vucut vs sevgili bulana kadar , bulunca canim ne cekerse ondan yicem2 yildir 1 sevgili bulamadim yahu, izgara etten iflahim kesildi
Sorun neyse paylaşın yardımcı olalım. Nedensiz mi ? Bıktınız mı bir şeylerdenHer gün her saat her dakka başı böyleyim kaçıp gidesim var ama nereye gitsem mutlu olmayacağımı biliyorum. Size yardımcı olamayacağım...
Nedensiz değil tabii ama konu açacak bir durum da değil olaylar çok eskiden oldu şimdi de psikolojik olarak kaldı hep aynı şeylerden sıkılırım ben ama nereye gitsem de kendimi götürüyorum kurtuluş yok ki :)Sorun neyse paylaşın yardımcı olalım. Nedensiz mi ? Bıktınız mı bir şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?