İçim sıkılıyor

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
merhaba herkese içim sıkıldı bu yüzden sizlerle dertleşmek istedim. Hiç mutlu değilim . Gün geçtikçe daha ruhsuz oluyorum. Ailevi sorunlar işte sorunlar özel hayat sorunlu. Herşeyi terk etmek istiyorum . Siz de de böyle oluyor mu ?

Ohoo olmaz mı oluyor tabi. Bazen ufacık şeylere bile tahammülüm kalmıyor özellikle regl'i dönemlerinde. Canınızı sıkmayın zaman herşeyin ilacı... herşey yoluna giriyor zamanla.

Ben de su an oyle kotu hissediyorum kendimi. Ama normal. Hayat zaten boyle bir sey. Bi kotu hissedecen bi mutlu. Bi aglayacan bi gulecen. Onemli olan sorunlarin ustesinden gelebilmek ve en az hasarla atlatmak.

Bir umuttur yasamak bil
Seveceksin inadina
Yuregin kan aglasa da
Guleceksin inadina...

Zindanlara dussen bile
Ateslerde sonsen bile
Binlerce kez olsen bile
Dogacaksin inadina....

Hayat budur umutlar çok
Ne şüphe duy ne de kork
Öyle teslim olmak da yok
Yeneceksin inadına

İnadına inadına
Seveceksin inadına
Bir gün sen de konacaksın
Mutluluğun kanadına

Olmaz mı
Böyle koşmaya başlasam saatlerce koşup uzaklassam diyorum..

Sonra hayalin bile kendine eziyet seda.. niye kosuyosun? otobüse bin kafanı cama Daya bari diyip gülüyorum :)))

Beyin bizimle olduğu sürece kaçmak mümkün değil.. olduğum yerde halledip kendimle gurur duyasim vardı hep.. oldu çok şükür :)))

Aksamdan kalan yemegi yeyip üstüne cikolata götürüyorum bitane önce mutlu oluyorum sonra pisman ama yiyince geciyo yedikce mutlu olanlardanim ben

Yenilen şeye göre değişir bence, brokoli yemek beni mutlu etmez mesela çikolataysa eder ama Valla bol soslu profiterol, bol soslu peynirli makarna, iskender, döner, adana, kola, mantı, nar gibi kızarmış balık yanı salata varken hayat güzel yaşasın yemek

şaka şaka böyle dediğime bakmayın genelde ızgara et + bulgur pilavı + salata şeklinde sağlıklı takılıyorum. Ben yiyemiyorum sakın sizler de yemeyin

Eneeem bi ara yemek ikizimi buldum sandım ama iş bulgur a baglandi gercekten cikolata soslu seyler yedigimde tavan yapan sinirlerim ilik ilik eriyo sanki bunun bi aciklamasi olmali esimle telefonla tartisirken 1 kazan patates kizartmasi yedigimi bilirim kimisi istahtan kesilir benim dislerim cürür tatli yemekden

Valla panpam diyet , saglikli yasam , ince vucut vs sevgili bulana kadar , bulunca canim ne cekerse ondan yicem 2 yildir 1 sevgili bulamadim yahu, izgara etten iflahim kesildi

Valla panpam diyet , saglikli yasam , ince vucut vs sevgili bulana kadar , bulunca canim ne cekerse ondan yicem 2 yildir 1 sevgili bulamadim yahu, izgara etten iflahim kesildi
4 senedir evliyim ve kendimle barisik olamadigim tek konu bu her duygu karmasasinda kendimi yemek yerken bulurum...ama canin ne isdiyosa onu ye bosver ölümlü dünya bak ben sana mottomu söylim bugün ölsem o yemedigim döner icimde kalirdicok saldim ben..

Her gün her saat her dakka başı böyleyim kaçıp gidesim var ama nereye gitsem mutlu olmayacağımı biliyorum. Size yardımcı olamayacağım...

Tarz yapmak istiyorum daha doğrusu kendimi değiştirmek istiyorum spora başladım 3 kilo fazlam var. Onları verip git olmaya çalışıyorum. Zumbaya başladım. Kışa fit ve tarz olarak girmek istiyorum kendimden sıkıldım sizde böyle bir değişiklik yapan var mı? Fikir verecek olan .

Sorun neyse paylaşın yardımcı olalım. Nedensiz mi ? Bıktınız mı bir şeylerden
Nedensiz değil tabii ama konu açacak bir durum da değil olaylar çok eskiden oldu şimdi de psikolojik olarak kaldı hep aynı şeylerden sıkılırım ben ama nereye gitsem de kendimi götürüyorum kurtuluş yok ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…