- 23 Mayıs 2009
- 14.514
- 15.996
- 823
amin inşallahhayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim inşallah size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallahhayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim inşallah size.
Rabbim ard arda 2 çocuk vermiş. daha istemiyomuş erken gelmiş. ben zaten doluyum sıkıntılıyım, benim sorunlarımıda bilmiyo. üstüne gelince çok üzüldüm. Rabbimin sınavı diyip susmam lazımAllah şifa versin, tez zaman kucağını doldursun. Hamile komşunun durumunla ilgisini çözemedim?
Anlıyorum ama bir de onun açısından düşün. O da zor bir durum. Ben ilk çocuğuma hamile olduğumu öğrenince havalara uçtum. Herkes ne kadar mutlu oluyorsa o kadar mutlu oldum. Ama çocuğum iki yaşını doldurana kadar eğer hamile kalsaydım gerçekten çok endişelenirdim. İki bebeğe bir arada bakmak, onlara yetişmek de çok kolay bir iş değil. Herkesin derdi kendine büyük işte. Komşunun hatalı olduğu nokta derdini bile bile sana yakınması. Ama sorunlarını bilmiyorsa kötü bir niyetle, üzmek için söylediğini sanmıyorum.Rabbim ard arda 2 çocuk vermiş. daha istemiyomuş erken gelmiş. ben zaten doluyum sıkıntılıyım, benim sorunlarımıda bilmiyo. üstüne gelince çok üzüldüm. Rabbimin sınavı diyip susmam lazım![]()
yok bilmiyoAnlıyorum ama bir de onun açısından düşün. O da zor bir durum. Ben ilk çocuğuma hamile olduğumu öğrenince havalara uçtum. Herkes ne kadar mutlu oluyorsa o kadar mutlu oldum. Ama çocuğum iki yaşını doldurana kadar eğer hamile kalsaydım gerçekten çok endişelenirdim. İki bebeğe bir arada bakmak, onlara yetişmek de çok kolay bir iş değil. Herkesin derdi kendine büyük işte. Komşunun hatalı olduğu nokta derdini bile bile sana yakınması. Ama sorunlarını bilmiyorsa kötü bir niyetle, üzmek için söylediğini sanmıyorum.
bence cok ıcıne atma bırılerıyle paylasırsan daha guzel rahatlarsın ne bılım en azından ıcındekılerı dokecek bı yerın oluryok bilmiyo
içimi döktüğüm anlattığım 1-2 kişi varbence cok ıcıne atma bırılerıyle paylasırsan daha guzel rahatlarsın ne bılım en azından ıcındekılerı dokecek bı yerın olur
başın sağolsun, Rabbim hayırlıaıyla yeniden güldürsün yüzünüKişilerin hamilelikte bir kötü etkisi yok diye biliyorum tabi dermoit olanların. Valla brn yumurtalik kanseri atlattim. Sağ yumurtaligim alındı kemoterapi gördüm radyoterapi gördüm. Kısır kaldığım düşünüyordu herkes normal yolla hamile kaldım. Ama bebegimin kalbi durdu 10 haftalıkkeno yüzden allahtan Hayirlisını isteyin . Bişeyi ne kadar çok istersek o kadar çok üzülüyoruz. 2 hafta olacak bebegimden ayrıldım o günden beri yaşıyor muyum onu bile bilmiyorum
Amin Sağol .m Rabbim seni de tez zamanda melegine kavuşturur ınsallah.başın sağolsun, Rabbim hayırlıaıyla yeniden güldürsün yüzünü
iyi açmışsınız bu konuyu. niye açtım dmeyin. konuşmak bir terapidir. hele ki kk cidden mükemmel bir terapi merkezi. birkaç aydır buradayım. iyi geliyodünden beri yine çok sıkıntılıyım üzgünüm.. yakın dönemlerde evlendiğimiz ve küçük çocuğu olan komşum yine hamileymiş. tam rahata ermiştim, yine rahatım bozulcak. bu hamile halimle çocuğun peşinden nasıl koşturcam ona nasıl bakcam diye söylenipduruyo...
ben 2.5 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum, 2 negatif aşılamam var. sperm hızı biraz düşük varikosel var. spermler için her türlü ilaçları kürleri denedik.
aralık ayında 3. aşılamayı yapcaktık. 10 günlük gecikmem oldu kist var dediler. doktorda yok asistanları bakıyo. ameliayattamış bugün gelmez dediler. bana ilaç yazdı. saatlerce bekledim, doktoru göremedim moralim bozuldu ilaç falanda almadım. simdiye kadar kistmi vardı sanki bende diye düşünüyorum.
geçen ayda yine 4 gün gecikti ama doktora gidemedim.
bugünde 8 gün geçti yine hiç bi belirti yok. dün akşam test yaptım yine negatif. dün zaten doldum ağlıcak yer arıyorum, testte bahanesi oldu başında ağladım durdum.
benim adetlerim çok düzenli saati bile aynıydı. niye 3 aydır böyle oldu. ilaç kullanmadan geçmicekmi. bugüne kadar hep varikoselle uğraştık, şimde bide kist derdimi çıktı. kist hakkında bilgisi olanlar moralimi düzeltcek bişey desin banabu kadar düzenliyken üzüntüdenmi gecikiyo.
bu kist oldukça aşılamayıda yapamıcaz
bu tür konular hep açılıyo gelcek cevaplarıda biliyorum. niye açıyosam bu konuyu bilmiyorum. içimdeki sıkıntıyı dökmek derdimi anlatmak istedim![]()