İçim sıkıntıdan patlıcak :(

hemşire doktor salı günleri hep burda demişti. aşılam için adetliyken gitmem gerekiyo ya. kist için bu gerekli değilmi yani 5 gün sonra demişsin.
bizim morfoloji 4-6 arası çıkıyo hep

Şundan dolayı söyledim5 gün sonrası diye adetten hemen sonra da olur. Bende kimliği belirsiz şeyler vardı. Ultrasonda kistmi kesemi derken mayi denildi. Ve rahim duvarında kalinlasma. Adetten hemen sonra gittim ve mayi kalinlasma vs adet dönemi görünen şeyler di. Ama adet sonrası hiç biri yoktu. Adet sonrası sadece kist varmı yokmu baktirmak için git

Şundan dolayı söyledim5 gün sonrası diye adetten hemen sonra da olur. Bende kimliği belirsiz şeyler vardı. Ultrasonda kistmi kesemi derken mayi denildi. Ve rahim duvarında kalinlasma. Adetten hemen sonra gittim ve mayi kalinlasma vs adet dönemi görünen şeyler di. Ama adet sonrası hiç biri yoktu. Adet sonrası sadece kist varmı yokmu baktirmak için git
ben adetliyken gideyim aşılama olacağı için, kist yoksa dirk tedaviye başlanır. mayi dediğin ne

Karamsarliga kapılmayın
Ben hamilelikten önce 6 ay düzensiz adet gördüm o kadar bozulmuştu ki en son ilaç istemek için düzenim bozuldu diyip Dr a gittim bir de ne göreyim ultrasonda bebiş
Meğer 8 haftalik hamileymisim

Allahım inşallah size de sağlıklı bir çocuk nasip eder. Güzel güzel bakar buyutursunuz
Ben 5 yıllık evliyim ara sıra korunurdum çoğunlukla da korunmazdik extra bir çaba da gostermedim hamile kalmak için ama bir şekilde oldu işte
Sperm için de keçiboynuzu özü yemek gerekiyormuş her sabah bir çorba kaşığı (eşiniz )
Öyle diyorlar ama bilmem bilirmisiniz deneyin zarar gelmez. .

Karamsarliga kapılmayın
Ben hamilelikten önce 6 ay düzensiz adet gördüm o kadar bozulmuştu ki en son ilaç istemek için düzenim bozuldu diyip Dr a gittim bir de ne göreyim ultrasonda bebiş
Meğer 8 haftalik hamileymisim

Allahım inşallah size de sağlıklı bir çocuk nasip eder. Güzel güzel bakar buyutursunuz
Ben 5 yıllık evliyim ara sıra korunurdum çoğunlukla da korunmazdik extra bir çaba da gostermedim hamile kalmak için ama bir şekilde oldu işte
Sperm için de keçiboynuzu özü yemek gerekiyormuş her sabah bir çorba kaşığı (eşiniz )
Öyle diyorlar ama bilmem bilirmisiniz deneyin zarar gelmez. .
keçiboynuzunun suyunu pekmezini herşeklini denedik. Allah bağışlasın bebişi

keçiboynuzunun suyunu pekmezini herşeklini denedik. Allah bağışlasın bebişi
Bol bol dua ve sabır etmek kalıyor elinize
Ve tabi ki tedaviniz. .
Ben biraz da beyin ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Çok isteyip hep bebege odaklananlar geç hamile kalıyor
Bir süre düşünmeyin sadece zevk almak için birleşin bebek için değil

üniversite doktoru öneri üzerine gittim. ilk görüşmeye gittiğimizde güzel ilgilendi herşeyi sordu aşılamaya karar verdik. adet olduğumda gittim sonra kendisini göremedim dediğim gibi. memnunum yada değilim diyemiyorum. evet aşılamada şans düşük ama devletin tüpü karşılaması içinde aşılama olmak zorunda malesef

tamam şimdi oldu kağıt parçası rapor için devletin zorunlu koltuğu 2 aşılama off off

bak canım bende 2 aşılama oldum hamile kalamadım tüp bebek deniycekken çok ciddi bi hastalığım çıktı ve bebek komple iptal oldu.
üstelik olmaz ama ya hamile kalırsam fikriyle hem prezarvatif hem doğum kontrol hapıyla ikiz bebeklere hamile kaldım.
kaybettim bebeklerime ama umutauz olma diye yazıyorum

Hamile kalmadan bikac ay once adetin gecikmeli oluyosa cocuk yer ariyo derler bizimkiler.kiste simdi herkeste var arkadasimda bes alti tane kisti vardi hamile kaldi ultrasonda cocugu ve kistlerin gorundugunu bile gormustu cocuk o birsuru kisttin icinde buyudu ve dogdu cok saglikli bi bebek dunyaya getirdi.kistleri hala duruyo .allah buyuk dua edin ve doktoru ihmal etmeyin

tamam şimdi oldu kağıt parçası rapor için devletin zorunlu koltuğu 2 aşılama off off

bak canım bende 2 aşılama oldum hamile kalamadım tüp bebek deniycekken çok ciddi bi hastalığım çıktı ve bebek komple iptal oldu.
üstelik olmaz ama ya hamile kalırsam fikriyle hem prezarvatif hem doğum kontrol hapıyla ikiz bebeklere hamile kaldım.
kaybettim bebeklerime ama umutauz olma diye yazıyorum
bebekleri hastalığın yüzündenmi kaybettin

bebekleri hastalığın yüzündenmi kaybettin

hayır canım. adetim çok gecikti 2ay kadar ben söktürücü ilaç aldım hastalanmadım sonra bi kutu daha aldım. ki normalde drun hamilelik testi yapıp öyle yazdığı bi ilaç eczane tanıdık diye reçete istemedi.

kendi ellerinle düşürmüş oldum yani

evet bunu bi çok topikte okudum hamilelikten önce geciktiğini. soğan kürünü denemedim ama adet olduktan sonra denicem.gelirse inşallah. sen ne kadar sürede hamile kaldın

Ben haziran temmuz agustos ayinda denedim olmadi, sonra kpss kursuna yazildim ve sinav zamanina denk gelmesin dedik eylul ekim ayinda korunduk.

Kasim ayinda tekrar basladik denemelere, ama daha once uc ay denedik olmadi bunda da olmaz heralde diye cok rahat biraktik kendimizi ve o ay hamile kaldim cok sukur..

Siz stres yaptikca o bebek gelmekte daha zorlancak oncelikle bunu kabullenin.. kist cok korkulcak ve zaman alcak bir sey degil ben 3 kere 5.5 cm lik kisti erittim.. tedavi esnasinda yumurtalklarla oynandigi icin olasi bi durum bu.. drun size verdigi ilaci kullanirsaniz ki muhtemelen dogum kontrol hapidir bu bir ayda eriyecektr kistiniz.. inat ettiginiz surece kendiliginden kaybolmaz..

hayır canım. adetim çok gecikti 2ay kadar ben söktürücü ilaç aldım hastalanmadım sonra bi kutu daha aldım. ki normalde drun hamilelik testi yapıp öyle yazdığı bi ilaç eczane tanıdık diye reçete istemedi.

kendi ellerinle düşürmüş oldum yani
kötü olmuş bu, Rabbim sanada hayırlısıyla evlat versin

Siz stres yaptikca o bebek gelmekte daha zorlancak oncelikle bunu kabullenin.. kist cok korkulcak ve zaman alcak bir sey degil ben 3 kere 5.5 cm lik kisti erittim.. tedavi esnasinda yumurtalklarla oynandigi icin olasi bi durum bu.. drun size verdigi ilaci kullanirsaniz ki muhtemelen dogum kontrol hapidir bu bir ayda eriyecektr kistiniz.. inat ettiginiz surece kendiliginden kaybolmaz..
evet doğum kontrol hapıydı. kullanmamakla hata yaptım ama bu defa kullancam

dünden beri yine çok sıkıntılıyım üzgünüm.. yakın dönemlerde evlendiğimiz ve küçük çocuğu olan komşum yine hamileymiş. tam rahata ermiştim, yine rahatım bozulcak. bu hamile halimle çocuğun peşinden nasıl koşturcam ona nasıl bakcam diye söylenipduruyo...
ben 2.5 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum, 2 negatif aşılamam var. sperm hızı biraz düşük varikosel var. spermler için her türlü ilaçları kürleri denedik.
aralık ayında 3. aşılamayı yapcaktık. 10 günlük gecikmem oldu kist var dediler. doktorda yok asistanları bakıyo. ameliayattamış bugün gelmez dediler. bana ilaç yazdı. saatlerce bekledim, doktoru göremedim moralim bozuldu ilaç falanda almadım. simdiye kadar kistmi vardı sanki bende diye düşünüyorum. :KK43:
geçen ayda yine 4 gün gecikti ama doktora gidemedim.
bugünde 8 gün geçti yine hiç bi belirti yok. dün akşam test yaptım yine negatif. dün zaten doldum ağlıcak yer arıyorum, testte bahanesi oldu başında ağladım durdum. :KK61:
benim adetlerim çok düzenli saati bile aynıydı. niye 3 aydır böyle oldu. ilaç kullanmadan geçmicekmi. bugüne kadar hep varikoselle uğraştık, şimde bide kist derdimi çıktı. kist hakkında bilgisi olanlar moralimi düzeltcek bişey desin bana :KK43: bu kadar düzenliyken üzüntüdenmi gecikiyo.
bu kist oldukça aşılamayıda yapamıcaz :KK42:
bu tür konular hep açılıyo gelcek cevaplarıda biliyorum. niye açıyosam bu konuyu bilmiyorum. içimdeki sıkıntıyı dökmek derdimi anlatmak istedim :KK43:

Benim yengemde hamileyken kist vardı . Yengemde nadir görülen bir rahatsızlık var . Ona ragmen anne oldu . İnşallah yakında sizde anne olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız .

Benim yengemde hamileyken kist vardı . Yengemde nadir görülen bir rahatsızlık var . Ona ragmen anne oldu . İnşallah yakında sizde anne olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız .
amin inşallah, yengenin hastalığı hamilelipe engelmiydi

ben adetliyken gideyim aşılama olacağı için, kist yoksa dirk tedaviye başlanır. mayi dediğin ne
Mayi yumurtlama dönemi oluşan bir sıvı. Hamilelik kesesi gibi düşün. Ama hamilelik olmaz ise adet ile birlikte atılıyor. Adet dönemi bu ve benzeri çok şey görünüyor daha net olması açısından söyledim. Sen bilirsin

eşinde problem varsa kürler hiç bir işe yaramaz canım bir de kistin varmış. bal tarçın çörek otu kist yapıyor haberin olsun ama soğan suyu eritiyormuş. yine de doktorun dediklerini yap kısa sürede kurtulursun. geçmiş olsun

eşinde problem varsa kürler hiç bir işe yaramaz canım bir de kistin varmış. bal tarçın çörek otu kist yapıyor haberin olsun ama soğan suyu eritiyormuş. yine de doktorun dediklerini yap kısa sürede kurtulursun. geçmiş olsun
Evet kurler bi ise yaramadi, soğan kurunude denicem bakalım sağol

amin inşallah, yengenin hastalığı hamilelipe engelmiydi

Hamileliğe değilde bebeğin gelişimine engeldi . Bebek prematüre doğdu . Onunda 2 - 3 yıl arası oldu çocuğu yani engel bir durum vardı ama dr bunun için gitmedi .

İbrahim Saraçoğlunun keçi boynuzlu bir kürü vardı tv 'de duymuştum . Araştırın belki faydası olur .

Sizi umutlandirmak gibi olmasin ama ben de gebe kalmadan once 3 4 ay adet duzensizligi yasamistim.
7 gun gectigi de olmustu 5 gun erken geldigi de. Doktora gittim kist cikmamisti sizde kist varmis , sogan kurunu denediniz mi.

Rabbim kisa zamanda sizi de hayirli saglikli bir evlatla mujdelendisin insallah.
ben 2 yıl boyunca adet düzensizliği yaşamıştım. mesela adetim 2 ay görmüyordum.( evli değilim,sadece adet düzensizliğim bana sıkıntı yaratıyordu).ben de bir yaz soğan kürünü uyguladım 15 gün.o gün den sonra adet düzenim yerine geldi,soğan kürünü uygulayalı 6 yıl oluyor.hala normal.

Back
X