İçim şişti artık yardım

Yenidenben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
7
0
1
38
Arkadaşlar öncelikle eski üyeyim ama hesabıma erişemediğimden yeniden hesap açıp aceleyle konu açtımDedim derdimi yazayım sonra ev temızleyeyım yemek yapayım.
Öncelikle ekim ayında eşimin kız kardeşi benım oğlumun besıgını ıstedı kendı cocugu olacagı için .eşimde verdi.çünkü oğlum cogunlukla bızım yanımızda yatıyo dıye.ayrıca bebek telsızımıde verdı.ben buna tabı cok bozuldum .sonucta oglumun esyası ve oglumun yatagı yok suan .seneye yatak alacaz tasınacagımız için.kız kardesı doktor buarada.gecıcı aldı kendı evıne gecene dek dıye dusundum ama hala vermedı..ekim ayından buzamana kadarda hep bu benım kafamda.nasıl alabılırkm dıye düşünüyom eşimekızıyom .ailesune kardesınd karsı kendımı dolduruyom.çocugumun ihtiyacı varken bide olmadı zoruma gidiyo.her ay bu konuyu acıp esıml tartısıyoz.bazen dıyorum ki esya için bu kdr üzülme takma kafana bu kdr kötü olma.zengin olmasalar anlayacam da.bazen işte bana geliyolar görümcemi arayıp yatagı ısteyesım gelıyo.bana yardım tavsıyd lutfen

Eşinize yeni bir yatak beğendim çocuğumuza gidip onu alalım diyin, yada kız kardeşini arayın yatağı ne zaman vereceksiniz odayı düzenliycem diyin

hiçççç üsteleme.
Bırak eşinin yeni yatak alacağı varsa alsın.
Canına minnet,o kesesini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin.
Ayrıca dr olan görümceniz neden tenezzül etmiş o da ayrı bir muamma.

Beşiği alsan ne olacak ki
Orada yatabilecekmi tekrar hani sığacak mı yani
Aslında sanırım derdin beşik değil gibi geldi bana
Başka şeylere canın sıkkın gibi
Bir beşik için ailesine karşı kendini neden dolduruyorsun

Bir beşik için bu kadar stres yapmaya değmez. Eşinizle konuşun benden habersiz bişey verme kimseye diye umarım bundan sonra dikkat eder

Beşik almışsınız ama kullanmıyormuşsunuz ki yanınızda yatıyormuş o yüzden vermiş eşiniz telsizi de muhtemelen aynı odada olduğuuz için verdi zaten bir süre sorra odasına geçince o beşiği de kullanamaz zaten yatak alacakmışsınız eğer bebek artık sizinle yatmayacaksa aldırın eşinize beşik ama beşiği görümcenizden alıp hala yanınızda yatacaksa gereksiz değil mi?

oğlum 3 yasında.seneye yatak odası alacak cunku yenı ev aldık tasıncagımızda kurduracakmıs.beşik park beşik en büyük olanlarından .5 yasa kdr yatabılır.hanı ihtiyacı olsa neyse de.zaten biz vermesek tahta beşiğini alacakmıs.eşim benım lafımdan o kdr bıkmıskı hemen susturuyo artık.kaynanama dıyom o da oturma odasnda yatırın kanepede dıyo

Eşiniz neden öyle saçmaladı,hayır yani neden engel olmadınız,çocuk sizin de çocuğunuz değil mi?
Benim rızam olmadan ne yatak ne de telsiz verebilir eşim.
Siz niye karşı çıkmadınız?

Ay insan kendi çocuğunu mağdur eder mi,misafir gibi yatacak yeri yok mu yani şuanda.
Ne düşüncesiz adammış kusura bakmayın da.
Söyleyin şu yatağı beğendim alalım deyin eşinize.
Paşa paşa da alsın bir zahmet

Yani sorunuzun çözümü çok basit aslında: iletişim.
Siz ya da eşiniz görümcenize telefon açsın,yatak lazım artık bize,uygun zamanda getirirsen seviniriz. Desin oldu bitti :)

Bu kadar kolay bir çözüm var iken kendi içinizi şişirmek,kocanızla aranızdaki huzuru bozmak niye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…