- 17 Nisan 2018
- 7
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Yenidenben
-
Arkadaşlar öncelikle eski üyeyim ama hesabıma erişemediğimden yeniden hesap açıp aceleyle konu açtımDedim derdimi yazayım sonra ev temızleyeyım yemek yapayım.
Öncelikle ekim ayında eşimin kız kardeşi benım oğlumun besıgını ıstedı kendı cocugu olacagı için .eşimde verdi.çünkü oğlum cogunlukla bızım yanımızda yatıyo dıye.ayrıca bebek telsızımıde verdı.ben buna tabı cok bozuldum .sonucta oglumun esyası ve oglumun yatagı yok suan .seneye yatak alacaz tasınacagımız için.kız kardesı doktor buarada.gecıcı aldı kendı evıne gecene dek dıye dusundum ama hala vermedı..ekim ayından buzamana kadarda hep bu benım kafamda.nasıl alabılırkm dıye düşünüyom eşimekızıyom .ailesune kardesınd karsı kendımı dolduruyom.çocugumun ihtiyacı varken bide olmadı zoruma gidiyo.her ay bu konuyu acıp esıml tartısıyoz.bazen dıyorum ki esya için bu kdr üzülme takma kafana bu kdr kötü olma.zengin olmasalar anlayacam da.bazen işte bana geliyolar görümcemi arayıp yatagı ısteyesım gelıyo.bana yardım tavsıyd lutfen
Beşiği alsan ne olacak kiArkadaşlar öncelikle eski üyeyim ama hesabıma erişemediğimden yeniden hesap açıp aceleyle konu açtımDedim derdimi yazayım sonra ev temızleyeyım yemek yapayım.
Öncelikle ekim ayında eşimin kız kardeşi benım oğlumun besıgını ıstedı kendı cocugu olacagı için .eşimde verdi.çünkü oğlum cogunlukla bızım yanımızda yatıyo dıye.ayrıca bebek telsızımıde verdı.ben buna tabı cok bozuldum .sonucta oglumun esyası ve oglumun yatagı yok suan .seneye yatak alacaz tasınacagımız için.kız kardesı doktor buarada.gecıcı aldı kendı evıne gecene dek dıye dusundum ama hala vermedı..ekim ayından buzamana kadarda hep bu benım kafamda.nasıl alabılırkm dıye düşünüyom eşimekızıyom .ailesune kardesınd karsı kendımı dolduruyom.çocugumun ihtiyacı varken bide olmadı zoruma gidiyo.her ay bu konuyu acıp esıml tartısıyoz.bazen dıyorum ki esya için bu kdr üzülme takma kafana bu kdr kötü olma.zengin olmasalar anlayacam da.bazen işte bana geliyolar görümcemi arayıp yatagı ısteyesım gelıyo.bana yardım tavsıyd lutfen
3 oldu yeniYas kac cocugun
Benimkide uce gircek yakinda iki besigi var ikisine de yatmiyor bildigin yer yatagina yatiyor ben de biraz daha ilerde odasina yatak alacagim bazalardan.3 oldu yeni
Bizimkide gidince değerli oldu sanırım.Benimkide uce gircek yakinda iki besigi var ikisine de yatmiyor bildigin yer yatagina yatiyor ben de biraz daha ilerde odasina yatak alacagim bazalardan.
Yok ondan degil canim oglunu yataksiz gorunce kiyamadigindan.yoksa simdi besikler inan yer kapliyor.bir kardes dusuncesi olmasa bende kaldiririm bende.Bizimkide gidince değerli oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?