İcim sisti

nanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
13
0
36
İstanbul
Ben yeni üye oldum konu acsam mı acmasam mı diye düsünüp duruyorum kendinimi yeyip bitirecegime paylasıp rahatlamayı sectim. Düsünceleriniz benim icin cok önemli. Benim esim ailesine cok düskün daha dogrusu birbirlerine baglılar özellikle de abisine.

Eltimle bastan aram iyiydi yani bana gayet normal davranıyordu birden bire davranısları degismeye basladı beni baskalarının yanında kücük düsürmeler, dalga gecmeler, espirilerine malzeme etmesi özellikle de diger eltimin yanında.

Diger eltimi hic sevmiyorum artık bana attıgı o iftiradan sonra nefret ettim ondan yengem onu daha bir aylık tanıyorken bana degilde ona inandı iste aslında pürüz ilk orada cıktı ben ona saf gibi acıklama yaparken o sorularıyla beni dövecek gibiydi simdiki aklım olsa acıklama yapacagıma terkederdim evini. Sonra benim dogru söyledigim ortaya cıktı allah görüyor cok üzülmüstüm.

Kac kere esimi yalnız gönderdim her seferinde bir bahane buldum.Ben ordayken kac kere kanepeye uzanıp uyudugunu bilirim. Kalkacagına bide basının altına yastık istedi. Neden gitmek isteyim ki misafire öyle mi davranılır bide kusura bakmıyorsun dimi diyor ne deyim yok keyfine bak dedim.

Esim gecen gün tutturdu abimlere gidelim diye gitmek istemedim kızdı. Bende yengene kırıldım uzun bir süre gitmek istemiyorum dedim bütün herseyi anlattım kudurdu sen yanlıs anlamıssındır, saka yapmıstır falan dedi. Ben sakayı gercegi ayırt edemeyecek yastamıyım.

Yada öyle olsa bile bosver gül gec diyor. Olmaz dedim o zaman al karsına konus öyle küs olur mu diyor. Bilmiyorum ne yapacagımı konusmak istemiyorum hatta yüzünü bile görmek istemiyorum kii . Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin.

Son düzenleme:
Sana öyle davranan birinin evine gitmek zorunda degilsin tabiiki ama esin üzülmesin diye git bence arada bir. Eger esinin yanindada böyle davranirsa ozaman oda görür gerçek yüzünü ve sana sahib çikip laf söyletmezse sende kurtulmus olursun..birdaha hiç eltine gitmezsen kötü sen olursun.

Bende bugüne kadar hep böyle düsündügüm icin gittim zaten hep bosver dedim kendime.
Cok üzülüyorum haketmiyorum yani bastan böyle degildi zaten davranısları ama bir anda da degisti.
Kötü olmak istemedigimden katlanmaya calıstım.

ne kadarlik evlisiniz ?
gitmek zorunda degilsin esin seni neden zorluyor :44:

ne kadarlik evlisiniz ?
gitmek zorunda degilsin esin seni neden zorluyor :44:

2 yıllık evliyim canım. Bilmiyorum ama esim bu konuda babama cok benziyor. Anneme yapılan her haksızlıga karsı babam olsun git diyordu. Arada tatsızlık cıkmasını falan istemiyormus ( normaldir istememesi ama ben nasıl katlanıcam buna peki aldırma öyle olsa bile diyo. İnsanın salak olması lazım gülüp gecmesi icin hadi baska yerde görsem öyle yaparım. Ama evine kendi ayagımla gidiyorken yapmamı istemesi cok sacma.

Eltinizin diger eltisiyle arası nasıl?
Esinizde cok garipmis dogrusu sizi anlaması gerekirdi.
İnsan nereye kadar rol yapabilir ki?:44:

Eltinizin diger eltisiyle arası nasıl?
Esinizde cok garipmis dogrusu sizi anlaması gerekirdi.
İnsan nereye kadar rol yapabilir ki?:44:

Onların iliskisi cok garip. Yaptıgı herseye ragmen yengem ona cok ilgilidir.Diger eltim yengemin kapısını menfaat dısında calmaz suan oldugu gibi.Bu dönem dönem hep olur yengem kendi kendine sitem eder bu duruma.Ama diger eltim hic birsey olmamıs gibi bir süre sonra gene gidip gelmeye baslar.Yengemde normal davranır ona. Ona benim gibi davranmadıgı kesin.

birkaç defa git ama eşinle abinle otur kesinlikle eltine yüz verme lay lay lom davran yaklastıgı zaman..en iyisi böle.eşin için ..

Canım böyle durumlarda konuşmaktan başka yol göremiyorum ben ama onuda denemişsin.
Aslında gitmek zorunda bile değilsin sana saygısızca davranan insanların yanına ama,
eşini kırmamak adına gidersende eskisi gibi sık gitmeyn..
Eşine ben seni kırmıyorum ama sende bana anlayış göster sık gitmeyelim de, eltinde olsa sana bişey söylemesine izin vermesin.. O gülüp geçmekte ısrarlıysa sen tavrını koyarsn.
Nadiren gider fazla kalmazsınız, o sırada onunla hiç ilgilenmezsn..
Eğer sana hoşuna gitmeyen birşey söylerse de tersle, sakın lafınıda çekme..
Aman huzursuzluk çıkmasın diyede susulmayacak şeylere susma.. Gayet mesafeli ol, o sana yaklaşsada mesafeni koru.. Gerektiği yerde cevabınıda yapıştır...
Kendine laf söylenmesi hoşuna gitmiyorsa sanada söylemeyecek..
O seni herkesin yanında bozuyorsa sende onu boz.Sen susmandan kız cesaret almış..
Herkes yerini haddini bilecek canım, üzülemeye bile değmez bence..

Sana hangi konuda iftira attı peki?Ağır bişeyse tabiki konuşmam ben de olsam.
Bazı beylerin eşlerine değil de dış kapının mandallarına güvenmesine sinir oluyorum.
Öyle olunca daha da saldırası gelior insanın

katılıyorum arkadaşa canım.birde iftira oalyı ne onu da anlatırmısın? eşine anlattınmı iftira olayını?

bende kaynımın bazı sözlerine tavırlarına sinir oluyorum evine hiç gitmek içimden gelmiyor ama eşimin hatrına gidiyorum
eltinle aranda net olarak ne geçmiş bilmiyorum ama yerinde olsam evine az giderim fazla samimiyet kurmambaktın laf sokmada sınırı aşıyor sende cevap ver altta kalma
eşin seni anlamıyorsa sen uyumlu ılımlı ol ki eşin onların haksızlığını kendi gözleriyle görsün

Ya erkeklerin bu bencilliğine sinir oluyorum, benim babam da bizim kırgın olduğumuz insanlara zorla götürürdü bayramlarda falan.
Sonra bir komşumuza kırıldı hem de çok basit bir konudan, ki öncesinde çok iyilerdi bize karşı.
Ondan sonra asla gitmedi onlara, ne bayramda ne başka zaman. Hatta selamı sabahı kesti onlarla.
Acaba sana değil eşine yapılsaydı bu kadar anlayışlı olabilir miydi?

cnm yapcak bişi yok ya anlayışlı sana hak veren bi eşin olcak yada sen umursamayıp eşinin dediğini yapıp paşa paşa gidiceksin..sorun çıkıyo yoksa anlıyorum seni..
gittiğinde selamını ver otur konuşmalara katıl ama eltinle fazla muhatap olma hatta yüzüne bakmadan konuş yani..tınlama onu

birkaç defa git ama eşinle abinle otur kesinlikle eltine yüz verme lay lay lom davran yaklastıgı zaman..en iyisi böle.eşin için ..

Cok tesekkürler zaten böyleyim canım sürekli ee konussana falan diyor bana

Canım bana bu eltim degil diger eltim iftira attı biz daha nisanlıydık o asamada tanıstık tabii. Ayrılmıslar ve bana aniden söyledi ayrıldıgını eltim beni cagırmıstı oturmaya onuda cagırmıs o sekilde ögrendim. Ben hala iyi niyetle teselli ederken o nanemn söyledi hayatında baskası varmıs falan demis herkese haliyle ben sorumlu tutuldum büyük eltim bile onu bir aylık tanıyorken ona inandı.

Ben diyorum zaten güleryüz, sessizlik olmuyo bana iftira eden eltimin huyu bozuk yengeme de bir sürü yanlısı oldu ama hic birsey demiyo neden diye srunca ben küsemiyorum, kızamıyorum. Hala arayı biraz acsa ne oldu diye düsünüyo bu cifte standardı anlamıyorum ama böyle olmak lazım baksanıza daha kıymetli oluyorsunuz..

Olmazdı herhalde insan kendi basına gelmeyince bilmiyo..

Tesekkür ederim canım yorumun icin baska carem yok gibi zaten.

Son düzenleme:
Aslında ben bir süredir baska bir hatasını bekliyorum yani problem edebilecegim gecerli bir sebebim olsun diye. Daha önceden cok sey oldu ama ben hep farklı düsünüyordum safım iste yanlıslıkla demistir, düsünememistir, saka yamıstır vs. Suan o umursamadıgım seylerin saka olmadıgını cok iyi biliyorum ve aklıma geldikce ifrit oluyorum. Kalkıpta sen bana söyle yaptın desem zamanında neden sustun olur. O yüzden ikinci bir hamle bekliyordum yapacagım seyde kırıldıgımı belli edip buna baglı olarak mesafe koymak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…