Sana öyle davranan birinin evine gitmek zorunda degilsin tabiiki ama esin üzülmesin diye git bence arada bir. Eger esinin yanindada böyle davranirsa ozaman oda görür gerçek yüzünü ve sana sahib çikip laf söyletmezse sende kurtulmus olursun..birdaha hiç eltine gitmezsen kötü sen olursun.
ne kadarlik evlisiniz ?
gitmek zorunda degilsin esin seni neden zorluyor :44:
Eltinizin diger eltisiyle arası nasıl?
Esinizde cok garipmis dogrusu sizi anlaması gerekirdi.
İnsan nereye kadar rol yapabilir ki?:44:
Canım böyle durumlarda konuşmaktan başka yol göremiyorum ben ama onuda denemişsin.
Aslında gitmek zorunda bile değilsin sana saygısızca davranan insanların yanına ama,
eşini kırmamak adına gidersende eskisi gibi sık gitmeyn..
Eşine ben seni kırmıyorum ama sende bana anlayış göster sık gitmeyelim de, eltinde olsa sana bişey söylemesine izin vermesin.. O gülüp geçmekte ısrarlıysa sen tavrını koyarsn.
Nadiren gider fazla kalmazsınız, o sırada onunla hiç ilgilenmezsn..
Eğer sana hoşuna gitmeyen birşey söylerse de tersle, sakın lafınıda çekme..
Aman huzursuzluk çıkmasın diyede susulmayacak şeylere susma.. Gayet mesafeli ol, o sana yaklaşsada mesafeni koru.. Gerektiği yerde cevabınıda yapıştır...
Kendine laf söylenmesi hoşuna gitmiyorsa sanada söylemeyecek..
O seni herkesin yanında bozuyorsa sende onu boz.Sen susmandan kız cesaret almış..
Herkes yerini haddini bilecek canım, üzülemeye bile değmez bence..
birkaç defa git ama eşinle abinle otur kesinlikle eltine yüz verme lay lay lom davran yaklastıgı zaman..en iyisi böle.eşin için ..
Canım böyle durumlarda konuşmaktan başka yol göremiyorum ben ama onuda denemişsin.
Aslında gitmek zorunda bile değilsin sana saygısızca davranan insanların yanına ama,
eşini kırmamak adına gidersende eskisi gibi sık gitmeyn..
Eşine ben seni kırmıyorum ama sende bana anlayış göster sık gitmeyelim de, eltinde olsa sana bişey söylemesine izin vermesin.. O gülüp geçmekte ısrarlıysa sen tavrını koyarsn.
Nadiren gider fazla kalmazsınız, o sırada onunla hiç ilgilenmezsn..
Eğer sana hoşuna gitmeyen birşey söylerse de tersle, sakın lafınıda çekme..
Aman huzursuzluk çıkmasın diyede susulmayacak şeylere susma.. Gayet mesafeli ol, o sana yaklaşsada mesafeni koru.. Gerektiği yerde cevabınıda yapıştır...
Kendine laf söylenmesi hoşuna gitmiyorsa sanada söylemeyecek..
O seni herkesin yanında bozuyorsa sende onu boz.Sen susmandan kız cesaret almış..
Herkes yerini haddini bilecek canım, üzülemeye bile değmez bence..
Sana hangi konuda iftira attı peki?Ağır bişeyse tabiki konuşmam ben de olsam.
Bazı beylerin eşlerine değil de dış kapının mandallarına güvenmesine sinir oluyorum.
Öyle olunca daha da saldırası gelior insanın
bende kaynımın bazı sözlerine tavırlarına sinir oluyorum evine hiç gitmek içimden gelmiyor ama eşimin hatrına gidiyorum
eltinle aranda net olarak ne geçmiş bilmiyorum ama yerinde olsam evine az giderim fazla samimiyet kurmambaktın laf sokmada sınırı aşıyor sende cevap ver altta kalma
eşin seni anlamıyorsa sen uyumlu ılımlı ol ki eşin onların haksızlığını kendi gözleriyle görsün
Ya erkeklerin bu bencilliğine sinir oluyorum, benim babam da bizim kırgın olduğumuz insanlara zorla götürürdü bayramlarda falan.
Sonra bir komşumuza kırıldı hem de çok basit bir konudan, ki öncesinde çok iyilerdi bize karşı.
Ondan sonra asla gitmedi onlara, ne bayramda ne başka zaman. Hatta selamı sabahı kesti onlarla.
Acaba sana değil eşine yapılsaydı bu kadar anlayışlı olabilir miydi?
cnm yapcak bişi yok ya anlayışlı sana hak veren bi eşin olcak yada sen umursamayıp eşinin dediğini yapıp paşa paşa gidiceksin..sorun çıkıyo yoksa anlıyorum seni..
gittiğinde selamını ver otur konuşmalara katıl ama eltinle fazla muhatap olma hatta yüzüne bakmadan konuş yani..tınlama onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?