kırıldığını belli edip mesafe koyayım dersen eşinle aran bozulurAslında ben bir süredir baska bir hatasını bekliyorum yani problem edebilecegim gecerli bir sebebim olsun diye. Daha önceden cok sey oldu ama ben hep farklı düsünüyordum safım iste yanlıslıkla demistir, düsünememistir, saka yamıstır vs. Suan o umursamadıgım seylerin saka olmadıgını cok iyi biliyorum ve aklıma geldikce ifrit oluyorum. Kalkıpta sen bana söyle yaptın desem zamanında neden sustun olur. O yüzden ikinci bir hamle bekliyordum yapacagım seyde kırıldıgımı belli edip buna baglı olarak mesafe koymak..
evlilikte eşler arası en önemli şeylerden biri de anlayış. arada birbirlerini anlamayan anlayamıyan ailesiyle tatsızlık çıkacağına eşiyle sorun yaşamayı seçen bir eşin var. gerçekten seni anlayıp sana hak vermeli ve üzerine gelmemeliydi.senin yapman gerekense eşini güzelce karşına alıp onun bu şekilde baskıcı tavırlarının yada ailevi ilişkilerinizde sana inanıp hak vermediğinde bunun seni nasıl üğzdüğünü kırdığını ona güzel bir dille anlatmak.ondan sadece biraz daha anlayış beklediğini ifade edebilirsin..
kırıldığını belli edip mesafe koyayım dersen eşinle aran bozulur
er geç yine barışın olurmu öyle şey vs başlar
hiç boşa bu yöntem işe yarar diye bekleme
herkes ben yaparsam olur diyo
bi bakmışız iki gün sonra adam yüzsüz kadın yüzsüz diye yine geliyor kızlar
ozaman senin bence daha genel geçer daha çok denenmiş onaylanmış işe yarar yöntemlere ihtiyacın var
bu da ya laf sokmak yada vurdumduymaz olmak
ikisinden birini seçip
nasıl davranacağına karar vereceksin
laf sokacaksan eğer
herşeye şakayla lafını pat pat vereceksin
eltin senin yanında uzanıyomu
adamdan saymıyon herhalde XXXX abla deyip yapıştıracaksın ya da
hayırdır abla hastamısın gidelim biz istersen deyivereceksin
yok sen yat uzan keyfini bozmada neymiş
çüş devenin nalı yanihayır misafirin yanında hadi sen neyse kadınsın eşinde vardır muhtemelen yani bir erkeğin olduğu yerde uzanılmazki..
yani canım anlayacağın sen diğer türlü yaprsan soğurda soğursun
ya espiri ile lafını vereceksin anında ya utanır ya terbiyeyi bozar terbiyeyi bozarsa bi kabahatin olmadığından senden yana bişey olmaz eşinde birdaha git demez
yada aklı başına gelir en azından sana saygısızlık yapmaz
ha birde sna espiriyle laf söylemeye çalışırsa hiç altta kalma ne zaman gördün öyle olduğumu
falan de
şaka derse
her şakanın altında bir gerçek yatar de..
uzarsa konu öyle düşünüyorsan söylede bileyim falan dersin..
Ah seni cok ii anliyorum canim gercekten..
hemen hemen ayni sorun bende de var,bana cok haksizliklar yapiliyo ve ben yine o insanlarin yanina gitmek zorunda kaliyorum hic istemiyorum.
Esim ilk baslarda bana cok kiziyodu GITMEN LAZIM o benim ailem gibi seyler, 4 sene sonra anladi biraz beni ama cok mücadele ettim cok kavga ettim.
Bende saf ii niyeltli biriyim hic bisey diyemiyodum ceton sonradan düsüyoo ve ben kendi kendimi yiyorum niye hemen lafini söylemedim diye.
Yani anlican bizim bu türk ailelerinden artik nefret ediyorum birakmiyorlar ki gencleri yasadiklari gibi yasasinlar.
Bide Kadinlar arasina cok rekabet kiskanclik var herkez kendini en ii sekilde göstermek istiyo biraz saf olan kaybediyo...
Bu tip insanların belirgin özelliğidir zaten.
Kendilerinden daha dişli birini görünce pısırıklaşırlar, sempatik sevimli görünmeye çalışırlar
ve kendilerini rezil ederler.. Valla canım anladığım kadarıyla eltini alt etmek iki dudağının arasında..
Sakın çekme lafını, arada bi gerçekten hassas olduğu konulara gir, maksat kabini kırmak değil hiç bişeyden çekinmediğin mesajınıda vermek. Kalabalıkta bir kaç kere boz. Birde bu çok önemli konuşurken sesin gür çıksın, kendinden emin duruşun onu yuvasına kaçırır zaten.
Sonrada al çayını eline seyret seyret gül
Bu tip insanların belirgin özelliğidir zaten.
Kendilerinden daha dişli birini görünce pısırıklaşırlar, sempatik sevimli görünmeye çalışırlar
ve kendilerini rezil ederler.. Valla canım anladığım kadarıyla eltini alt etmek iki dudağının arasında..
Sakın çekme lafını, arada bi gerçekten hassas olduğu konulara gir, maksat kabini kırmak değil hiç bişeyden çekinmediğin mesajınıda vermek. Kalabalıkta bir kaç kere boz. Birde bu çok önemli konuşurken sesin gür çıksın, kendinden emin duruşun onu yuvasına kaçırır zaten.
Sonrada al çayını eline seyret seyret gül
seyre değer bi manzara olur valla
bence de onun iyi bi derse ihtiyacı var.madem sen gidince kalkmıyo yatıyo,sen de "kay ben de yanına gelecem yatacam" de.ben misafirim benim yatmam lazım de
bunu yapan şahıs kaç yaşında veya hiç medeniyet mi görmemiş acaba merak ettim
hiiiç takma kafana.normal bi insan değil belli ki
Ben bastan beni benimsedi o yüzden böyledir diyordum. Bende cok hassas bir insanım ama kimse dısarıdan bilmez belli etmiyorum sonra kalkıpta bana bunu neden dedin vs. dyemiyorum. 30 yasında canım zaten herkese karsı böyle olmadıgını biliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?