içim soğudu bu normal mi? kırıldım ama söyleyemiyorum

Simdi anladim :) evet bende olsam kirilirdim ama olan olmus artik sikma canini :)

Degıl mı, densizlik yani ya da baska bır ard nıyet var ben kızayım da kalkıp karıyerlı iş bakayım onları yıne besleyeyım hedıyeydı oydu buydu elı açık davranıyordum yenı evlıyken bıle savruktum demek işlerıne yarıyordu dıyorum yani demıyorum aslında ne dıycegımı bılmıyorum cıddı mıydı ben mı yanlıs anlıyorum dıyorum ama degıl sanırım densızlık bu
o da unıversıte mezunu

Hic bir is elbette asagilanmaz ama üniversite bitirmis bi insana da teklif edilmez bu ayip tabiki...

evet ya, tesekkurler , hiçbir işi asagılamak ıstemem ama kendımı kotu hıssetmem de normaldi,
eskıden calıstıgım işlerde işi ogrenmek ıcın mudurun patronun cayını getır götur işyerınde bulasık yıka çok yaptım kademe kademe yukselınıyor masa başında ne kadar da musterıyle konussan çayını kendın alıyorsun müdürün ısteyınce göturuyorsun bunlar olur normal yıne olsa mecbursam o işyerı oyle dönuyorsa yıne yapılır mecbur ama bu iş tamamen zaten yardımcı elemanlık.

aynen, hıcbır şey demedım, aksine onlar bana sureklı işe gır çalış dıyorlar demekten dillerınde tüğ bıttı hatta boşan anlasamıyorsan boşan dıyorlar cocugu nasılsa babası kreşe gönderır sen bızle kalırsın çalış bılmemne ya dıyorum calısayım maasımı yemeye mı odaklanmıs bunlar, sureklı onlar der çalış dıye ben asla demedım cunku şu an daha vaktı degıl dıyorum. bence de vaktını kollayayım dağ gibi yığarım önüne laflarımı elbet onun da agrına gıdıcek şey bulurum gercı kalp de kıramam ben.. ama haksızlık oldugunu bılmek bana yetıyor gercekten boyle düşünüyorsanız siz de.

eşime söylesem araları açılabilir ben bır sure sonra unuturum bunu ya da onemsemem ama onların arası açılırsa zor toparlanır bagları da koparmak ıstemem her ne kadar da eşşek de olsa abim.. Bir de aılem tamam parayı verıyor ama acaba olay eşime duyurup benı işe sokmak mı cunku o zaman o para da verılmıycek ben de cok savruk davrandıgım ıcın daha rahat edıcekler olabilir yani ne düşünsem bılemedım, sadece abımın salaklıgı mı acaba baya da zekı akıllı bırıdır oyle de gorunur hıcbır şeyı de boşa yapmaz ama.

Böyle bir süpheniz varsa almayin o parayi. Ihtiyacim yok siz birikim yapin deyin??

annem de bunu dedi ama çok abarttıgını düşündüm, soylemedık abıme kötü bır şey
Şöyle ki hizmetçilikte bakıcılıkta bir iştir ve gerekirse yapılır. Ama üniversite mezunu bir insan o tür işleri kendiside bulur hatta daha iyi şartlarda bulur.Hem çocuk bakıcaksınız hem hizmetçilik karsılığında 1000 tl. Çok komik.
Avatar resimlerimiz aynı. Bende resmi görünce ben ne zaman bir konuya yorum yaptım dedim ☺☺
hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar. Gerçi ben avatara değilde isimlere bakarım hep nedense:))

Ben de genelde avatara bakarım. Resmi değiştireli çok olmadı zaten ☺☺

Böyle bir süpheniz varsa almayin o parayi. Ihtiyacim yok siz birikim yapin deyin??

Walaha baya süpheliyım ama alıcam inadına, zaten ezıyetıne katlanıyorum, onlara faydam da dokunmuyor onu da düşünüyorlar gıbı gelıyor bana. wallaha belkı bana oyle gelıyor bılmıyorum.

O da dogru, bu işe baş koysam daha iyi maaşa daha guzelını bulurum bulmasına, hem temızlık yemek bakıcılık. rahatladı içim wallahi

Gercekten abinin bir sorunu var belli ,ne demek bosan,cok olumsuz bir durum ,esinle bir problemin yoksa bu laf bile haksizlik senin cocuguna ,
Serin tut iliskini abinle yengenle ,iyiki esin duymamis ,
Hic ummadigin insanlar ,calissin bize para akitsin diyebiliyor ,halbuki senin evladin var ,1 kurusun olsa ona hak ,kimse bunu dusunmuyor

Allahaşkına ya.konu sahibine tepki gösterilmiş bazı mesajlarda.isi küçümsememis ki.hiç kimse alınmasın, kusura bakmasın kimse başkasının evini temizlemek için 4 yıl ünv. okumaz.ögretmenim ögretmen olana kadar da canım cıktı.üniversite sınavına ,kpss ye hazırlanırken herkes vik vik geziyor, ben 1 de yatıp 6-7 de kalkıyordum.ögretmenlikten ayrılsam ve özel ders değil de hıc okula gitmeyen bir insanın da yapabileceği temizlik bakıcılık gibi iş teklif etseler ben kırılmakla kalmam cok fena terslerim üstüne...

Kpss demisken canım kpss ye girdin mi? Bölümün ne bilmiyorum ama genel olan memurluklar var.onları düsunebilirsin

Üniversite okumuş insana teklif edilecek iş değil bence. Bulabiliyorsa daha vasıflı iş bulsaydı. Zor durumda kalsan acil para ihtiyacın olsa anca o zaman teklif edilir. Bu tarz işler büro pc evrak diksiyon va işlerinde becerikli olmayanların ya da ciddi para sıkıntısına giren insanların başvurduğu işler.
Ben olsam ben de kırılırdım. Annem babam bana ulaşmamın zor olduğu meslekleri layık görüyor öneriyorlar. Aksi beni üzerdi. Makul olan bu bence.

Aynen canım ben müşavirim.. eleman olmadığında mükelleflerime çayda veriorum hizmetde ediyorum yeri gelior tozda alıyorum bunda gocunulacak bişey yok... ama üniversite bitirmiş bir insan için temizlik işi teklif edilmez..Haüniv.bitirmemiş olursunuz elinizde mesleğiniz olmaz da mecbur kalırsınız..buna zaten kimsenin diyecek bişeyi olmaz..

abiniz densizlik etmiş. ama kötü niyet arayıp soğumaya gerek yok.

Haklısın
Ama keşke söylesen
sonucta aılenız muhtac oldugunuz ıcınmı verıyor sızlere para sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…