İçim Yana Yana topluyorum esyalarimi.

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Bu kadar demekki, buraya kadarmis.4 senelik evliligimizi yurutemedik.yapamadik olmadi beceremedik biz bu isi.en sonunda gelinen nokta bu.icim kaniyo cok aci çekiyorum. Hem agliyor hem topluyorum esyalarimi.Hic bu kadar kahrolmamistim.Dusmanimin basina vermesin bu aciyi.cok zor coook.Allahim ne olur sen bana yardim et.sen bana sabir ver Allahim.

merhaba.. yazdiklarinizdan yola cikarak cok aci cektiginizi ve esinizi halâ cok sevdiginizi anliyorum. ama ayrilik nedenini yazmadiginizdan yorum yapamiyorum,eger ciddi sorunlar yasiyorsaniz medeni bir sekilde ayrilmak en dogrusu.

ben aynı şeyleri geçen sene miraç kandilinin ertesi günü yaşamıştım ama ateş ne başlatır ikimizde biliyorduk kaçınılmaz sondu bizim içinde tam bir sene dilek olay onunla gülüp onunla ağlardım o yediğinde ben doyar o içtimi ben kanardım onu dostum yoldaşım sanıp kalbimi sunmuştum karşılığımı kocaman bir yalnızlık insan herşeye alışıyor hatta yeni umutlar yeni hayaller kurmaya başlıyor :) şimdi geriye dön sana neler yaptı düşün içini soğut ben bu sene içinde beraber olsak bana kimbilir nasıl eziyetler ederdi diye düşünüp kendimi rahatlattım bir tane oğlum var onun için güçlü olmam lazım biliyorum yaa bu eziyetlerle ömür boyu yaşayıp gidicek cesaretim ve yerim olmasaydı ya bu hastalıklı sevgi beni ona mahkum etseydi ....

Allah yardımcımız olsun,göz yaşarır kalp hüzünlenir ama biz Rabbimizim razı olacağından başka söz söylemeyiz...

Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım...

Merhaba canim bütün konularini okudum,
Kayinvalidenle oturuyorsun galiba hala,
ilk kayinvalidenle sorunlar yasamissin,
son zamanlarda esinle aranda problemler var galiba,
sanirim bunlarin birikimiyle bosanmaya karar verdin,
suan detay yazmadigin icin boyle tahmin ediyorum...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

Evet canim hepsi okudugun konulardaki birilimlerden dolayi

4 yil ayni evde oturduk her ailede oldugu gibi sorunlar yasadik.bidr gorumce eklenince ustune.esimin kendine bakmamasi, benden habersiz kredi cekmis borçları varmış., yatak odamiz hic yoktu.ki ben cok bakimli ve cevremde begenilen bi insanim.bu na karsin esim hic kendine bakmiyo.iyice saldi kendini.asiri kilo almasi hayatimizi iyice etkiledi.hicbir oonuda caba gostermedi.ve bunlara karşı yaptigi aciklamada ben boyle bi insanim bugunun isini yarina birakiyorum diyi.yapariz ederiz vs. Gibi.bu kadar rahat bi insan.

hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bundan sonra yüzünüz güler...

Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah

Son kez konusmayi denedin mi ?

Berabermi bosanmaya karar verdiniz ?

hakkınızda hayırlısı olsun ..yolunuz bahtınız açık olsunn...

Cnm cabalamayan adam cok Zordur eminim su saatten snrada duzelmez keske duzelse ama zannetmiyrum huylu huyundan vazgecmez cocuk degilki egitesin senin icin hayirlisi olsn insallah tekrar sewersin sewilirsin unutma insan ilk askindanda ayrilinca birdaha sewemez zannediyr ikincisndende ayrilinca ayni seyi dusunuyr ama karsina iyi biri ckinca ole bi sewiysnki gidene gittigi icin tesekur ediyosn

Bana kalırsa şuan üzüntünüzün sebebi verdiğiniz yıllarınız onun için harcadığınız zamanınız halen seviyor olsaydınız eşinizi inan bana gözünüz onun yaptığı hiç birşeyi görmezdi.. Alışkanlıklar zor unutulur boşanmakta o kadar kolay değildir ama en zor olan kısmı bu karar aşamasıdır ki siz bunu vermişsiniz bile inş. bundan sonra yolunuz aydınlanır iyi kişilerle karşılaşır ve mutlu olursunuz...
bir erkek sizin çabalarınıza rağmen düzelmiyorsa inan bana ömür boyu aynı gider düzelmez..
ben 9 yıl uğraştım düzeltmek için olmadı boşandım, hiç üzülmüyorum inan ki... bir gün gelecek sende bu kelimeleri söyleyeceksin emin ol...

Çok güzel söyelemişsiniz ağzınıza sağlık .... sizin yazdıklarınızda kendımı buldum ... geleceğimi gördün .. bende suan hamıleyım ve elbet bi gün boşıcam bu adamı diyorum... ALLAH hepinize hepimize güç versin yaşama azmimiz hiç bitmesin inşallah..

hakkınızda hayırlısı olsun...
bundan sonrası güzel olur umarım...

Hiç üşenmedim nerdeyse eşinizle alakalı tüm konularınızı okudum. Sizi asla üzmek istemem ama aklımdan geçen direk eşinizin sizi sevmiyor olduğu geldi çünkü seven insan çaba gösterir ama her sıkıştığında boşanalım istersen demiş. Bence sizin için en hayırlısı olmuş kararınızdan asla dönmeyinn eşiniz hiç bir zaman düzelmiycek

Ben de konularini okudum sekerim.

Esin cinsellik acisindan sorunlu ve duygusal acidan da problemli bence, odunun teki. Ustelik son derece sorumsuz. O cabalamiyorsa sen de cabalama, birak inceyse kopsun, sana da yazik kardesim. Her konunda mutluluk icin cirpinan birini goruyorum ama karsindaki adam tepkisiz.

Bu arada gelinlik fotolarina bakarken kocani da gordum, zaten birbirinize hic yakismamissiniz. Adamda meymenet yok, ayiya benziyor.

Bosanmak mi istiyormus? Iyi gitsin bakalim o suratsiz haliyle ona senin kadar deger verecek kimi bulacak??? Ben anlamiyorum, karsinda bu kadar deger veren, cabalayan bir insan varken insan nasil kayitsiz kalabilir, nasil bu kadar duygusuzca bosanalim der?

3 yil ugrasmissin zaten, bence kendini daha fazla yipratmadan yeni ufuklara yelken acma zamani gelmis.

Son düzenleme:

Bu duygu düşüncelerle hayatınıza devam etmeyin lütfen,herşeyden önce elbet bir gün boşanıcam demeyin de ne derseniz deyin,kötüyü çaırmayın.birde bebeğiniz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…