Bu kadar demekki, buraya kadarmis.4 senelik evliligimizi yurutemedik.yapamadik olmadi beceremedik biz bu isi.en sonunda gelinen nokta bu.icim kaniyo cok aci çekiyorum. Hem agliyor hem topluyorum esyalarimi.Hic bu kadar kahrolmamistim.Dusmanimin basina vermesin bu aciyi.cok zor coook.Allahim ne olur sen bana yardim et.sen bana sabir ver Allahim.
Merhaba canim bütün konularini okudum,
Kayinvalidenle oturuyorsun galiba hala,
ilk kayinvalidenle sorunlar yasamissin,
son zamanlarda esinle aranda problemler var galiba,
sanirim bunlarin birikimiyle bosanmaya karar verdin,
suan detay yazmadigin icin boyle tahmin ediyorum...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
4 yil ayni evde oturduk her ailede oldugu gibi sorunlar yasadik.bidr gorumce eklenince ustune.esimin kendine bakmamasi, benden habersiz kredi cekmis borçları varmış., yatak odamiz hic yoktu.ki ben cok bakimli ve cevremde begenilen bi insanim.bu na karsin esim hic kendine bakmiyo.iyice saldi kendini.asiri kilo almasi hayatimizi iyice etkiledi.hicbir oonuda caba gostermedi.ve bunlara karşı yaptigi aciklamada ben boyle bi insanim bugunun isini yarina birakiyorum diyi.yapariz ederiz vs. Gibi.bu kadar rahat bi insan.
Son kez konusmayi denedin mi ?
Berabermi bosanmaya karar verdiniz ?
Evet ortak karar aldik.tekrar konuştuk ama sonuc ayni
ben aynı şeyleri geçen sene miraç kandilinin ertesi günü yaşamıştım ama ateş ne başlatır ikimizde biliyorduk kaçınılmaz sondu bizim içinde tam bir sene dilek olay onunla gülüp onunla ağlardım o yediğinde ben doyar o içtimi ben kanardım onu dostum yoldaşım sanıp kalbimi sunmuştum karşılığımı kocaman bir yalnızlık insan herşeye alışıyor hatta yeni umutlar yeni hayaller kurmaya başlıyor :) şimdi geriye dön sana neler yaptı düşün içini soğut ben bu sene içinde beraber olsak bana kimbilir nasıl eziyetler ederdi diye düşünüp kendimi rahatlattım bir tane oğlum var onun için güçlü olmam lazım biliyorum yaa bu eziyetlerle ömür boyu yaşayıp gidicek cesaretim ve yerim olmasaydı ya bu hastalıklı sevgi beni ona mahkum etseydi ....
Allah yardımcımız olsun,göz yaşarır kalp hüzünlenir ama biz Rabbimizim razı olacağından başka söz söylemeyiz...
Çok güzel söyelemişsiniz ağzınıza sağlık .... sizin yazdıklarınızda kendımı buldum ... geleceğimi gördün .. bende suan hamıleyım ve elbet bi gün boşıcam bu adamı diyorum... ALLAH hepinize hepimize güç versin yaşama azmimiz hiç bitmesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?