allah yardımcınız olsun cok uzuldum su lohusa halımle sıze dua edıyorum rabbım her ısınızı yoluna koysun sıze hayırlı kapılar acsın hayatınız her daım huzurla dolsun ınsallah
allah yardımcınız olsun cok uzuldum su lohusa halımle sıze dua edıyorum rabbım her ısınızı yoluna koysun sıze hayırlı kapılar acsın hayatınız her daım huzurla dolsun ınsallah
evet yaptım cok cok sagolun allah razı olsun dunya guzelı kara bır kızım oldu 3. kızım:))) buda babasının kopyası esmer esmer 3 kızım var teyzesı bende sarısınım tezata bakar mısın:)))doğum yaptınız anladığım kadarıyla.allah bağışlasın ve de acil şifalar versin inş.sezeryan zordur malum
sagolun canım amin rabbım cumlemıze merhamet etsın sakın uzulmeyın bu gunler bakı degıl gececek bıtecek emın olun sız degıl o kaybettı zaman ıcersınde cok ah edecek sız de duyacaksınız ama ne faydaCok tsk ediyorum. Allah razi olsun.rabbim bebeğinize ve size hayirli yazilar yazsin.
sagolun canım amin rabbım cumlemıze merhamet etsın sakın uzulmeyın bu gunler bakı degıl gececek bıtecek emın olun sız degıl o kaybettı zaman ıcersınde cok ah edecek sız de duyacaksınız ama ne fayda
rabbım sızı bundan beterıyle sınamasın guc kuvvet versın ınsallah amin
evet yaptım cok cok sagolun allah razı olsun dunya guzelı kara bır kızım oldu 3. kızım:))) buda babasının kopyası esmer esmer 3 kızım var teyzesı bende sarısınım tezata bakar mısın:)))
Yola çıktık esyalarimi almaya gidiyoruz.dua edin bana ne olur :-(
Allah sana çok çok sabır versin Saat olmuş yarım Benim aklım sende Kendine ne iyi gelecekse onları yap Duamız seninle Yeni bi hayat var önünde belki yeniden AŞK var Hemde sana layık Bunlar sana bi tecrübe oldu diye düşün Yaran taze ama kabuk bağladığında bak gör ne kadar güçlü olacaksın Çevrende seni önemseyen o kadar çok insan vardırki sen şuanda göremiyosun ama ben eminim Zafer senin o kaybetti Yeniden evlense bile başını duvarlara vuracaktır ahın ona kalmaz hiiiç merak etme Bizi durumundan haberdar et sürekli gözüm burda
Babanın yaptığı çok yanlış gerçekten Onun şuanda tek yapması gereken senin yaralarını sarıp destek olmak Ama neyse sen canını sıkma bırak iki kişiliksiz birbirini bulmuş... yesinler birbirlerini. Senin barışmaya niyetin var gibi geldi bana Onadanmı babanın yaptıkları sıkıyo canını
Büyük umudun sevginin yerini kocaman enkaz alması koca bir kriz demektir. Allah yardımcın olsun olurda.
Eşin evlenirkende aman aman zayıf değilmiş ama dahada kilo aldıysa durum vahim. Böyle birden değişen insanlara ifrit oluyorum ama kavun değilki koklayasın.
Kocaman hayat var önünde çalış gez dolaş mutlu olmana bak aşk gelir sevgi gelir hemen gelir konuverir yanına sen dik dur. Şarkılar söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?