içim yanıyor. Beni sessiz sedasız bırakıp gitti

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Benimle evlenecegiz nasıl olsa diye zorlayarak birlikte oldu (cunku acidi istemedim o zorladi ) ve bugün telefonlari kapalı ve açmıyor.bu yarı yolda birakmak değil de nedir.kaç saattir ağlıyorum. Ne yapıcam ben.kendimi öldürmek istiyorum ama korkuyorum.

Benimle evlenecegiz nasıl olsa diye zorlayarak birlikte oldu (cunku acidi istemedim o zorladi ) ve bugün telefonlari kapalı ve açmıyor.bu yarı yolda birakmak değil de nedir.kaç saattir ağlıyorum. Ne yapıcam ben.kendimi öldürmek istiyorum ama korkuyorum.

Sizle zorla birlikte olduysa yetkili makamlara şikayet etmişsinizdir umarım.

Üfff bi gidin yaa...parantez icindeki aciklaman cok irrite edici...

Insanlar neler yaziyor konu sahibinin cevaplari alakasiz , açıklayıcı degil. Sinir bozucu bir konu.

Bunu haketmedim intihar edicem görsün o.ben ölünce mutlu mesut yaşasın

Sen ölürsün valla aynen dediğin gibi mutlu mesut yaşar umrunda bile olmazsın.
O değil de telefonu kapalı diye sen niye bir anda yüz üstü bırakılmış oldun belki adamın başına bir şey geldi belki o ölmüştür olamaz mı ?

Etse ne olacak? Küçücük çocuklara rızası var diyorlar, sevgililere mi inanacaklar tecavüz konusunda? Bu vakaları hiç sallamıyorlar maalesef.

Haklısınız, insanın aklını zorlayan kararlar çıkmıyor değil. Yine de hukuka başvurmaktan alıkoymamalı bunlar bizi.

Ciddi bir zorlamayla ilişkiye girildiyse şikayet et. Ama naz yaptiysan öyle ilişki olduysa yapıcak bişey yok. Hem bir dur bakalım belki şarjı yok adamın. Belki bir durum var telefona bakicak vakti yok. Bir sakin ol.

Kendimi öldüreceğim ne demek yahu? Bu kadar mı iradesizsiniz? Bu topluma güçlü kadınlar lazım.. Sindirilmiş ve bir erkeği başının tepesine çıkartarak tapılacak nesne yapan kadınlar değil... Sizi lafları ile ikna etti ise birşey diyemem ancak fiziksel bir darp ve zorlama var ise yetkili makamlara gidin.

Back
X