Evet evet aynen öyle kendimi okadar yetersiz görüyorum ki aileme anletsam ya kızım adam bı dediğini iki etmiyor neyin mutsuzluğu diyebilir düşünün. Okadar insanlara karşı farklı davranır herkes onu övsün diye.Kesinlikle doğru manipülasyondan kaynaklı.. narsistler çok iyi manipüle eder, karşısındaki kişiyi yetersiz olduğuna inandirirlar.
Çevrenize eşinizin sizi aldattığını,sevgilisine "seni seviyorum kadınım" yazılı çiçek gönderdiğini söylemeden mi boşanmak istiyorsunuz ? Bu en doğal hakkınız ..ama bu durumu yaşadıktan sonra bile boşanmaya karar vermekte zorluk çekiyorsanız belki de boşanmayı siz de istemiyorsunuzdurSon 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben
demedi mi sen sebep oldun3 sene önceki beni okudum konunuzda herseye katlandım biliyor musunuz benim de 2,5 yaşındaydı çocuğum evet anneme gitmeme Bike o karar veriyordu iğneden ipliğe onun onayındaydı yeter ki iyi olalım dedim sonuç mu artık iplerde onun elindeydi hayatta yapmaz dediğim bir insandı gitti aldattı ve bunu ilk hamlesinde yakaladım size yemin ederim kendime güvenmezdim bu konu da ona güvendiğim kadar yakaladım gece oturdum işten geldi yemeğini verdim yedi çocuğu uyutmuştum oyun için bilgisayar başına geçti konuşalım dedim ne koşuacagız dedi boşanıyoruz dedim sebep dedi aldattın dedim yok öyle bişey iyi misin dedi evet bak delil dedim önüne günübirlik gidip o kişi ile yatıp kalktığı otelin faturasını koydum helal olsun sana buna bile ulaşmışsın dedi sabaha dava açtım ve 3 gün sonra boşandım şuan resmen bana o günleri yaşattınız Allah tez zaman da hayırlısını nasip etsin senin için de hangi yol hayırlısı ise
Ailenize bunu böyle anlatın, normalde yalnızken, sizlerin yanında davrandığı gibi değil deyin. Sizi nasıl manipüle ettiğini örneklendirin.Evet evet aynen öyle kendimi okadar yetersiz görüyorum ki aileme anletsam ya kızım adam bı dediğini iki etmiyor neyin mutsuzluğu diyebilir düşünün. Okadar insanlara karşı farklı davranır herkes onu övsün diye.
Bu cümleniz içimi yaktı.Annem babam gözümün içine bakardı oysa ki bekarken öyle mutlu büyüdüm ki mutsuzluk o yüzden yakıyor canımı.
Neden yaptın bunu dedim kadın olsaydında aldatmasaydım dedidemedi mi sen sebep oldun
benimle ilgilenmedin vs
çünkü böyle tipler birde bunu diyor
Ay birden benim konu cümlesi sandım ya yok artık dedim çiçek yollamıştı altında da adamın yazıyordu Allah belalarını versinÇevrenize eşinizin sizi aldattığını,sevgilisine "seni seviyorum kadınım" yazılı çiçek gönderdiğini söylemeden mi boşanmak istiyorsunuz ? Bu en doğal hakkınız ..ama bu durumu yaşadıktan sonra bile boşanmaya karar vermekte zorluk çekiyorsanız belki de boşanmayı siz de istemiyorsunuzdur
şaşırmadımNeden yaptın bunu dedim kadın olsaydında aldatmasaydım dedi
Keşke o konu bı delil olsaydı o zaman gerçekleştirdi boşanma kararı ciceksepetiyle bile irtibat kuruldu gönderen kişi eşim değil kadın eşinin yolladığını söyledi beni arayıp ta eşiyle bile görüştüm inanmayıp araç kullanıyordum eşinden rica ettim olayın buralara geleceğini düşünemedim dedi. Çiçeği ben karıma yolladım dedi karı koca böyle bişeye şahitlik yapmazlar diye düşünüyorum.Çevrenize eşinizin sizi aldattığını,sevgilisine "seni seviyorum kadınım" yazılı çiçek gönderdiğini söylemeden mi boşanmak istiyorsunuz ? Bu en doğal hakkınız ..ama bu durumu yaşadıktan sonra bile boşanmaya karar vermekte zorluk çekiyorsanız belki de boşanmayı siz de istemiyorsunuzdur
Evin çocuğun sorumluluğu ben de ondan beklentim olmadığı halde der tabi sende kendine çeki düzen ver ben durduk yere mi tartışayım seninle. Bende istemem mutsuz olmayı ama tek benim suçum değil der tabi. Ama telefonunu asla karıştırmam, sosya medya şifrelerini bilmem, dışarı çıksa hesap sormam işim var dediğinde boğmam nerede ne işin var vs yapım öyle baskıcı değil aslında. Piskolojim bozuldu dengem şaştı resmen son zamanlarda.demedi mi sen sebep oldun
benimle ilgilenmedin vs
çünkü böyle tipler birde bunu diyor
Hangi anne baba ister mutsuz olsun evladı o yüzden aileme mutluyum gibi davranıyorum. Bu yüzden kaybediyorum belki de nasıl olsa içene içine atıyor diye.Bu cümleniz içimi yaktı.
Çok üzüldüm.
Gözünün içine baktığım iki çiçeğim var, bir gün böyle bir hadsizin zulmüne maruz kalırlarsa kahrolurum..... Anne babanız da kahrolur. Yazık.
Evliliğiniz için yapabileceğiniz birşeyler var mı?
Çift terapisi?Tek tek terapi? Konuşmak, anlaşmak?
Yoksa, olmuyorsa gitmek lazım.
Yazıktır bir hayatımız var, başka yok.
O öğrenir senndert etme, git bir uzmanaDüşünüyorum aslında nasıl anlatırım yaşadıklarımı bilmiyorum ki
Bu yazdıklarınız beni çok üzdüKendimi gördüm resmen. En başta da belliydi aslinda böyle olacağı. Annem gözüm tutmadı kızım demişti ama ben illede o olsun istemiştim brlikte 6 yılımız gecmisti çünkü bı başkasına o gözle bakmadım hiç ayrıldığımız zamanlarda denedim ama olmadı. Bu şekilde evlendik yine sorunlar bitmedi sürekli kavga. Annesine tapan bı insan kendisi. Öl dese ölür yani o kadar anneci. Sevgiliyken bunların hiç birini görmemişim kör olmuşum resmen. Sonra çocuğumuz oldu onu bile bana yıktı, sen istedin çocuk sen yatpin uğraş dedi. Çokta güzel bı kızım var masallah. Neyse hala birlikteyiz ben başaramadım ayrılmayı. Smdi bana karşı daha iyi ama o gunleri asla unutmam. Çok dayagini yedim karakolluk olduk ilk zamanlar. Ben gucsuzum hiç biseyi beceremem, senelerce bunları isledi kafama. Ben olmasam bı hiçsin dedi kısaca. Oyleyim sanırım. Artık bı hiçim ben. Tüm bunların hesabını ahirete bıraktım... Eski insanlar da çok şeye katlanmislar. Ne bileyim boşanan çok arkadaşım var aileleri bi saatten sonra istemiyor artık ki benim de öyle olurdu. Dul olucaksin yani göze batarsin dedim kendi kendime. Erkekler musallat olur başında kocan yok diye dedim. Diplomam var 30 yaşındayım elimden her iş gelir çok şükür. Vasıfsız değilim ama. Çocuğumu elimden alır diye de korktum biraz tanıdık avukat arkadaşları falan var bı kılıfını bulup alırlardı kızımı elimden. Neyse ben beceremedim ayrılmayı bile ayrılıp kendi ayaklari üzerinde duran bayanları ellerinden öpüyorum ve imreniyorumŞimdi sürekli hastayım kafa olarak çok önce çökmüstüm zaten de sanırım bünyem, vücudum artık kendini birakti. İyilesemiyorum
İzliycem Tülay kök izliyorum oda çok başarılı bir kadın öyle anladım eşimin narsist olduğunuHemen acil bi sekilde youtubede sezer ergör videolarini izliyorsun bi de onun gözüyle bak hayatına karar vermen daha kolaylaşacak ama lütfen izle
Elalemin dili yüzünden zaten nelere katlanıyor insanlarKendimi gördüm resmen. En başta da belliydi aslinda böyle olacağı. Annem gözüm tutmadı kızım demişti ama ben illede o olsun istemiştim brlikte 6 yılımız gecmisti çünkü bı başkasına o gözle bakmadım hiç ayrıldığımız zamanlarda denedim ama olmadı. Bu şekilde evlendik yine sorunlar bitmedi sürekli kavga. Annesine tapan bı insan kendisi. Öl dese ölür yani o kadar anneci. Sevgiliyken bunların hiç birini görmemişim kör olmuşum resmen. Sonra çocuğumuz oldu onu bile bana yıktı, sen istedin çocuk sen yatpin uğraş dedi. Çokta güzel bı kızım var masallah. Neyse hala birlikteyiz ben başaramadım ayrılmayı. Smdi bana karşı daha iyi ama o gunleri asla unutmam. Çok dayagini yedim karakolluk olduk ilk zamanlar. Ben gucsuzum hiç biseyi beceremem, senelerce bunları isledi kafama. Ben olmasam bı hiçsin dedi kısaca. Oyleyim sanırım. Artık bı hiçim ben. Tüm bunların hesabını ahirete bıraktım... Eski insanlar da çok şeye katlanmislar. Ne bileyim boşanan çok arkadaşım var aileleri bi saatten sonra istemiyor artık ki benim de öyle olurdu. Dul olucaksin yani göze batarsin dedim kendi kendime. Erkekler musallat olur başında kocan yok diye dedim. Diplomam var 30 yaşındayım elimden her iş gelir çok şükür. Vasıfsız değilim ama. Çocuğumu elimden alır diye de korktum biraz tanıdık avukat arkadaşları falan var bı kılıfını bulup alırlardı kızımı elimden. Neyse ben beceremedim ayrılmayı bile ayrılıp kendi ayaklari üzerinde duran bayanları ellerinden öpüyorum ve imreniyorumŞimdi sürekli hastayım kafa olarak çok önce çökmüstüm zaten de sanırım bünyem, vücudum artık kendini birakti. İyilesemiyorum
Erkekler musallatmı olur yapmayın Allah aşkına tam 3 yıldır bekarım 1 erkek bile naber demediKendimi gördüm resmen. En başta da belliydi aslinda böyle olacağı. Annem gözüm tutmadı kızım demişti ama ben illede o olsun istemiştim brlikte 6 yılımız gecmisti çünkü bı başkasına o gözle bakmadım hiç ayrıldığımız zamanlarda denedim ama olmadı. Bu şekilde evlendik yine sorunlar bitmedi sürekli kavga. Annesine tapan bı insan kendisi. Öl dese ölür yani o kadar anneci. Sevgiliyken bunların hiç birini görmemişim kör olmuşum resmen. Sonra çocuğumuz oldu onu bile bana yıktı, sen istedin çocuk sen yatpin uğraş dedi. Çokta güzel bı kızım var masallah. Neyse hala birlikteyiz ben başaramadım ayrılmayı. Smdi bana karşı daha iyi ama o gunleri asla unutmam. Çok dayagini yedim karakolluk olduk ilk zamanlar. Ben gucsuzum hiç biseyi beceremem, senelerce bunları isledi kafama. Ben olmasam bı hiçsin dedi kısaca. Oyleyim sanırım. Artık bı hiçim ben. Tüm bunların hesabını ahirete bıraktım... Eski insanlar da çok şeye katlanmislar. Ne bileyim boşanan çok arkadaşım var aileleri bi saatten sonra istemiyor artık ki benim de öyle olurdu. Dul olucaksin yani göze batarsin dedim kendi kendime. Erkekler musallat olur başında kocan yok diye dedim. Diplomam var 30 yaşındayım elimden her iş gelir çok şükür. Vasıfsız değilim ama. Çocuğumu elimden alır diye de korktum biraz tanıdık avukat arkadaşları falan var bı kılıfını bulup alırlardı kızımı elimden. Neyse ben beceremedim ayrılmayı bile ayrılıp kendi ayaklari üzerinde duran bayanları ellerinden öpüyorum ve imreniyorumŞimdi sürekli hastayım kafa olarak çok önce çökmüstüm zaten de sanırım bünyem, vücudum artık kendini birakti. İyilesemiyorum
Evet ben de size katılıyorum. Narsistle ateşkes kitabını okumanı tavsiye ederim konu sahibi.Narsistden nasıl boşanabılırsınız bu onun fikriymıs gıbi ortaya koyarak önce şişirin sonra anlayınca psıkologa gitmesini söylersınız. Yanı boşanmak onun fikriymıs gıbj onu yuceltn sen cok daha iyilerine layıksın sana uzuluyorum benım gıbı biriyle vs vs amaç kurtulmak . Cok tehlikelidir narsıstler Allah yardımcınız olsun
bakın eski insanlar çok şeye katlanmışlar değil katlanmak zorunda bırakılmışlar. gerek toplumsal, gerek maddi güç olarak. artık böyle bir şey yok. ne toplum boşanan kadına kötü gözle bakıyor, ne de kadınlar çalıştığında kendi parasını kazandığında kötü gözle bakıyor. ne de başında bir koca, bir erkek olmayan kadınlara erkekler musallat oluyor. bunlar kendinizi kandırmak için bulduğunuz şeyler.. gerçekten yaşadıklarınıza üzüldüm. konu sahibinin de sizin de. ama o olmazsa ben hiçbir şey yapamam diyerek kestirip atmayın konuyu lütfen. bir kız çocuğu yetiştiriyorsunuz, siz güçlü olursanız o da güçlü bir birey olur. siz "aman başımda kocam var, ne çekeceksem ondan çekeyim" düşüncesinde olursanız kızınız da öyle olur. kızınızın yaşamasını istemediğiniz şeyleri kendinize yaşatmayın..Kendimi gördüm resmen. En başta da belliydi aslinda böyle olacağı. Annem gözüm tutmadı kızım demişti ama ben illede o olsun istemiştim brlikte 6 yılımız gecmisti çünkü bı başkasına o gözle bakmadım hiç ayrıldığımız zamanlarda denedim ama olmadı. Bu şekilde evlendik yine sorunlar bitmedi sürekli kavga. Annesine tapan bı insan kendisi. Öl dese ölür yani o kadar anneci. Sevgiliyken bunların hiç birini görmemişim kör olmuşum resmen. Sonra çocuğumuz oldu onu bile bana yıktı, sen istedin çocuk sen yatpin uğraş dedi. Çokta güzel bı kızım var masallah. Neyse hala birlikteyiz ben başaramadım ayrılmayı. Smdi bana karşı daha iyi ama o gunleri asla unutmam. Çok dayagini yedim karakolluk olduk ilk zamanlar. Ben gucsuzum hiç biseyi beceremem, senelerce bunları isledi kafama. Ben olmasam bı hiçsin dedi kısaca. Oyleyim sanırım. Artık bı hiçim ben. Tüm bunların hesabını ahirete bıraktım... Eski insanlar da çok şeye katlanmislar. Ne bileyim boşanan çok arkadaşım var aileleri bi saatten sonra istemiyor artık ki benim de öyle olurdu. Dul olucaksin yani göze batarsin dedim kendi kendime. Erkekler musallat olur başında kocan yok diye dedim. Diplomam var 30 yaşındayım elimden her iş gelir çok şükür. Vasıfsız değilim ama. Çocuğumu elimden alır diye de korktum biraz tanıdık avukat arkadaşları falan var bı kılıfını bulup alırlardı kızımı elimden. Neyse ben beceremedim ayrılmayı bile ayrılıp kendi ayaklari üzerinde duran bayanları ellerinden öpüyorum ve imreniyorumŞimdi sürekli hastayım kafa olarak çok önce çökmüstüm zaten de sanırım bünyem, vücudum artık kendini birakti. İyilesemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?