İçim yanıyor içim.

Herkese Karşı iyi annemler vs gelse tabak taşır bulaşık yıkar hatta ama kimse yoksa evde içeceği çorbanın kaşığını bile önüne ben koklayim diye bekler

Narsistden nasıl boşanabılırsınız bu onun fikriymıs gıbi ortaya koyarak önce şişirin sonra anlayınca psıkologa gitmesini söylersınız. Yanı boşanmak onun fikriymıs gıbj onu yuceltn sen cok daha iyilerine layıksın sana uzuluyorum benım gıbı biriyle vs vs amaç kurtulmak . Cok tehlikelidir narsıstler Allah yardımcınız olsun

Amin. Şimdi nasıl hayatınız peki. Pişmanlık yada korktuğum kadar değilmiş dediniz mi.

Sanırım kararı benim vermemi hazmetmiyor.

Memlekette narsist patlaması var sanirim açılan 3 konudan 5i eşinin/sevgilisinin narsist olduğunu yazıyor. Belki narsist değil psikopattir ,çapsız egolu biridir belki sadece aşağılık bir insandır herkese teşhis koymayın gelişigüzel.

Ayrıca tabii ki böyle devam etmez ,yol verin gitsin

Çocuğum yok ama senin gibi boşanma kararını veremiyorum bir türlü sanki benim de beynim ele geçirilmiş gibi çok yorucu seni en iyi ben anladım o yüzden
Kendinize bu eziyeti uygun görmeyin degerlı gıbı hıssettırıp fırlatır atar sonra yıne aynı yıne aynı. Cocukda yok ben kaçardım ya

Araştırdım ben diğer konuları okumadım ama Burada söylesem belirtilerini fazlası vardır. Pisikolok nereden bilecek benim beynimi ben zaten kusursuzum der gitmez kim nasıl teşhis koysun ki 30 yaşında adama.

Yol veriyorum öyle bir konuşuyor ki öyle hipnoz oluyorum ki bu evlilikte ben suçluyum gibi hissediyorum resmen.

Amin. Şimdi nasıl hayatınız peki. Pişmanlık yada korktuğum kadar değilmiş dediniz mi.
Ailemin yanındayım evimi aldım borcu hafiflesin çocuk az daha büyüsün diye bekliyorum daha önceden hep diken üstündeydim ama kızmasın duymasın diye şuan onlar bitti istediğim yere gidiyorum istediğim yer derken komşuya bile o karar verir o anlamda canı isterse ayda 1 çocuğu kapıda görüp gidiyor boşandığım san beri hiç görüşmedim komple attım ben köprüleri çocuk için sadece SMS ile iletişim

Belirli bir yaş üstü kadınların kendilerini saf olarak nitelendirmesi bana ya tercih ya da manipülasyondan doğan yanlış düşünce gibi geliyor. Yaşadığımız coğrafya buna izin vermez çünkü.
Anladığım kadarıyla şiddet vs yok tüm mesajları okumadım ama hanımefendi eşinizin "kararlarını" takmayın? Sormayın he he bile demeyin kafanıza göre takılın. Madem çalışırım diyorsunuz şimdiden başlayın.

Narsistler ömür törpüsüdür. Kaçarak uzaklaş ondan...Narsist olduğunun farkına varmışsin. Bazıları kocasının narsist olduğunu anlamıyor. Kızkardeşim de bir narsist ile evliydi ve ömrüne oldu olan. Psikolojik sağlik kadar kalp sağlığını dahi etkiler onlarla yaşamak.

Kesinlikle doğru manipülasyondan kaynaklı.. narsistler çok iyi manipüle eder, karşısındaki kişiyi yetersiz olduğuna inandirirlar.

eşiniz sizi onsuz başaramayacağınıza inandırmış. o olmadan önce de vardınız siz. sizi çok güzel manipüle ediyor. belki maddi olarak zorlanacaksınız ama huzurunuz olacak birazda böyle düşünün

Bir adım at, devamı gelir korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…