- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
Dikkatli olmak lazimİştepsikoloğu da psikoloğun kendisinin hasta olduğuna inandırır
Emin ol isteyerek yapmiyorumBuyudukce anlamaya basliycak ama
Herkese Karşı iyi annemler vs gelse tabak taşır bulaşık yıkar hatta ama kimse yoksa evde içeceği çorbanın kaşığını bile önüne ben koklayim diye beklerBir evladınız var ve dışardan “Şöyle yap,böyle yap, aman boşa gitsin” demek çok kolay. Yaşayan dışında kimse bilemez.
Maalesef ekonomik anlamda bazen elimiz kolumuz bağlanıyor. Eğer aileniz arkanızda duracaksa ve çocuğunuza, kendinize yeteceğinizi düşünüyorsanız hiç düşünmeyin, boşanın. Kendiniz için değilse bile çocuğunuzun öyle olumsuz ve mutsuz bir ortamda büyüyüp yara almaması adına bunu yapmalısınız. Ama henüz bunun için hazır değilim diyorsanız en azından aileniz bilsin durumu. Belki ellerinden bişey gelir. Bir süreliğine ailenizin yanına gidip eşinizin gözünü korkutabilirsiniz.
Çocukluğumda benzer bir olay yaşadım. Babamın işi kötüye gittiği için depresyona girmişti. Hep annemle kavga ediyorlardı. Babamda dediğim dedik, inatçı ve bencil bir adamdır. Annemi asla dinlemez, kafasının dikine giderdi. En sonunda annem beni de aldı, dedemlere gittik. Babamın nasıl burnu sürtüldü anlatamam. Hem annemin hem benim kıymetini anladı. Kötü bir tabir olacak belki ama annemin peşinde köpek oldu resmen. İki yıl sonunda annemi barışmaya ikna etti. O günden sonra babam bambaşka bir adam oldu.
Tabi bu herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ama bu erkeklere kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşatmak gerek. O zaman akılları başlarına geliyor ancak. Yoksa amann bu kadın nasılsa beni bırakamaz ben ne yaparsam yapayım benden gidemez fikrine kapılıp ipi istedikleri gibi ellerine alıyorlar..
Siz yine de olumsuz düşünmeyin ve hem kendiniz hem çocuğunuz için güçlü olmanız gerektiğini unutmayın
Amin. Şimdi nasıl hayatınız peki. Pişmanlık yada korktuğum kadar değilmiş dediniz mi.3 sene önceki beni okudum konunuzda herseye katlandım biliyor musunuz benim de 2,5 yaşındaydı çocuğum evet anneme gitmeme Bike o karar veriyordu iğneden ipliğe onun onayındaydı yeter ki iyi olalım dedim sonuç mu artık iplerde onun elindeydi hayatta yapmaz dediğim bir insandı gitti aldattı ve bunu ilk hamlesinde yakaladım size yemin ederim kendime güvenmezdim bu konu da ona güvendiğim kadar yakaladım gece oturdum işten geldi yemeğini verdim yedi çocuğu uyutmuştum oyun için bilgisayar başına geçti konuşalım dedim ne koşuacagız dedi boşanıyoruz dedim sebep dedi aldattın dedim yok öyle bişey iyi misin dedi evet bak delil dedim önüne günübirlik gidip o kişi ile yatıp kalktığı otelin faturasını koydum helal olsun sana buna bile ulaşmışsın dedi sabaha dava açtım ve 3 gün sonra boşandım şuan resmen bana o günleri yaşattınız Allah tez zaman da hayırlısını nasip etsin senin için de hangi yol hayırlısı ise
Sanırım kararı benim vermemi hazmetmiyor.Narsistden nasıl boşanabılırsınız bu onun fikriymıs gıbi ortaya koyarak önce şişirin sonra anlayınca psıkologa gitmesini söylersınız. Yanı boşanmak onun fikriymıs gıbj onu yuceltn sen cok daha iyilerine layıksın sana uzuluyorum benım gıbı biriyle vs vs amaç kurtulmak . Cok tehlikelidir narsıstler Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle , onun fikri olmalı çünkü vazgeçilmez o sanıyor kendıni tehlikeli bır hastalık dikkat edin korkun yanı . Bılıyosunuzdur bu hastalığıSanırım kararı benim vermemi hazmetmiyor.
Kendinize bu eziyeti uygun görmeyin degerlı gıbı hıssettırıp fırlatır atar sonra yıne aynı yıne aynı. Cocukda yok ben kaçardım yaÇocuğum yok ama senin gibi boşanma kararını veremiyorum bir türlü sanki benim de beynim ele geçirilmiş gibi çok yorucu seni en iyi ben anladım o yüzden
Araştırdım ben diğer konuları okumadım ama Burada söylesem belirtilerini fazlası vardır. Pisikolok nereden bilecek benim beynimi ben zaten kusursuzum der gitmez kim nasıl teşhis koysun ki 30 yaşında adama.Memlekette narsist patlaması var sanirim açılan 3 konudan 5i eşinin/sevgilisinin narsist olduğunu yazıyor. Belki narsist değil psikopattir ,çapsız egolu biridir belki sadece aşağılık bir insandır herkese teşhis koymayın gelişigüzel.
Ayrıca tabii ki böyle devam etmez ,yol verin gitsin
Yol veriyorum öyle bir konuşuyor ki öyle hipnoz oluyorum ki bu evlilikte ben suçluyum gibi hissediyorum resmen.Memlekette narsist patlaması var sanirim açılan 3 konudan 5i eşinin/sevgilisinin narsist olduğunu yazıyor. Belki narsist değil psikopattir ,çapsız egolu biridir belki sadece aşağılık bir insandır herkese teşhis koymayın gelişigüzel.
Ayrıca tabii ki böyle devam etmez ,yol verin gitsin
Ailemin yanındayım evimi aldım borcu hafiflesin çocuk az daha büyüsün diye bekliyorum daha önceden hep diken üstündeydim ama kızmasın duymasın diye şuan onlar bitti istediğim yere gidiyorum istediğim yer derken komşuya bile o karar verir o anlamdaAmin. Şimdi nasıl hayatınız peki. Pişmanlık yada korktuğum kadar değilmiş dediniz mi.
Aynı ablamın kocası.. Güya sever şevkat gösterir ablama. Peki sonuç ne mi.. Ablam panik atak hastası ve hayattan zevk almıyor...Onunla yaşıycaksam herşey onun kararı olmalı gidilecek yer alınacak eşya. Okadar şey var da gücüm yok gibi anlatmaya.
Kesinlikle doğru manipülasyondan kaynaklı.. narsistler çok iyi manipüle eder, karşısındaki kişiyi yetersiz olduğuna inandirirlar.Belirli bir yaş üstü kadınların kendilerini saf olarak nitelendirmesi bana ya tercih ya da manipülasyondan doğan yanlış düşünce gibi geliyor. Yaşadığımız coğrafya buna izin vermez çünkü.
Anladığım kadarıyla şiddet vs yok tüm mesajları okumadım ama hanımefendi eşinizin "kararlarını" takmayın? Sormayın he he bile demeyin kafanıza göre takılın. Madem çalışırım diyorsunuz şimdiden başlayın.
+1neden aldattın dediğim de sen kadın olsaydında aldatmasaydım dediKesinlikle doğru manipülasyondan kaynaklı.. narsistler çok iyi manipüle eder, karşısındaki kişiyi yetersiz olduğuna inandirirlar.
Bir adım at, devamı gelir korkma.Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?