içim yanıyor yadım edin

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
Merhaba kizlar
Cok kotuyum yardim edin bana kisaca durumu anlatmaya calisicam
Benim sevdigim biri var bu adam 12 yil once sadece bir ay ciktigim kisi 10yil gorusmedik biz onunla 10 yil sonra beni face.den buldu yani iki yil once ilk basta istemedim cunku ickisi gece hayati falan vardi duzgun bi isi yoktu ama israrla beni sevdigini soyledi ara ara konusmaya devam ettik ve ben kendimi ona asik olmus olarak buldum ama yinede ailem kabul etmez diye kendimi frenlemeye calistim ama o vazgecmedi
ve gecen yil bi olay oldu bana sevdigini soyleyip 3 gunsonra sevgilisi oldugunu soyledi yikildim bittim bir ay sonra ondan ayrildi bana geldi ilk basta kabul etmedim cok tartistik ama askima yenik dustum yasklasik 8 aydir konusuyoruz ve surekli beni sevdigini vazgecmeyecegini soyledi inandim ve simdi vazgecti
Benim umudum kalmadi farkliyiz senin ailen beni kabul etmez sana layik degil bir suru sey soyledi dun ben nerdeyse yalvardim yapabilirsin dedim basarabiliriz imkansiz degil yapma bitmesin seni seviyorum dedim ama bitsin istemiyorum dedi
İcim cok yaniyor yardim edin

Merhaba kizlar
Benim sevdigim biri var bu adam 12 yil once sadece bir ay ciktigim kisi 10yil gorusmedik biz onunla 10 yil sonra beni face.den buldu yani iki yil once ilk basta istemedim cunku ickisi gece hayati falan vardi duzgun bi isi yoktu ama israrla beni sevdigini soyledi ara ara konusmaya devam ettik ve ben kendimi ona asik olmus olarak buldum ama yinede ailem kabul etmez diye kendimi frenlemeye calistim ama o vazgecmedi
ve gecen yil bi olay oldu bana sevdigini soyleyip 3 gunsonra sevgilisi oldugunu soyledi yikildim bittim bir ay sonra ondan ayrildi bana geldi ilk basta kabul etmedim cok tartistik ama askima yenik dustum yasklasik 8 aydir konusuyoruz ve surekli beni sevdigini vazgecmeyecegini soyledi inandim ve simdi vazgecti
Benim umudum kalmadi farkliyiz senin ailen beni kabul etmez sana layik degil bir suru sey soyledi dun ben nerdeyse yalvardim yapabilirsin dedim basarabiliriz imkansiz degil yapma bitmesin seni seviyorum dedim ama bitsin istemiyorum dedi
gayet de imkansız bence bulaşmayın şöyle heriflere yahu nasılsa sana uygun biri olmadığını da biliyorsun ne demeye görüşüyorsun ki canım?

gayet de imkansız bence bulaşmayın şöyle heriflere yahu nasılsa sana uygun biri olmadığını da biliyorsun ne demeye görüşüyorsun ki canım?

Kendimi onu severken buldum vazgecemedim biturlu oda benim icin bi seyler yapar sandim vazgecmem senden dedi inandim

Dusunme bile. Bitmesinde bir hayir varmis. Zamanla daha da iyi anlayacaksin. Bir sure sonra iyi bitti diyeceksin.

Bu kadar zorlamayın bir şeylerin olması için. Karaktersiz olduğunu anlattıklarınızdan biz bile anlıyoruz. Kimse aşktan ölmemiş ya unutursun zamanla

Unutmak icin sizlerden yardim istiyorum tekbasima suan yapamiyorum

Merhaba kizlar
sizi bu kadar süre oyalayıp duygularınızla oynayıp bir kenara çekilen adama ben ERKEK demem . Kusura bakmayın .Sizin yardım edilecek bir tarafınız yok asıl yardıma ihtiyacı olan o karakteri zayıf adam .

sizi bu kadar süre oyalayıp duygularınızla oynayıp bir kenara çekilen adama ben ERKEK demem . Kusura bakmayın .Sizin yardım edilecek bir tarafınız yok asıl yardıma ihtiyacı olan o karakteri zayıf adam .

Ve o adam bana beni canindan cok sevdigini soyluyor ama bi seyler yapmak yerine arkasini donmeyi tercih ediyor bunlar bi sey degil daha bana ne sozler soyledi her seyi yuttum sevgimin arkasinda durdum dun son konusmaydi gitme dedim hallederiz dedim ama duymadi bile gururmu cignedim onun icin degmezmis
Tek istegim su acidan kurtulmak

zararın neresinden dönersen kardır.

şimdi acı çekeceksin belki, üzüleceksin. kimse sana aksini söyleyemez.
ama inan bu adamla devam edersen yaşayacağın üzüntü silsilesinden fazla değil.
kendini buna inandır.

Ve o adam bana beni canindan cok sevdigini soyluyor ama bi seyler yapmak yerine arkasini donmeyi tercih ediyor bunlar bi sey degil daha bana ne sozler soyledi her seyi yuttum sevgimin arkasinda durdum dun son konusmaydi gitme dedim hallederiz dedim ama duymadi bile gururmu cignedim onun icin degmezmis
Tek istegim su acidan kurtulmak
zaman herşeyin ilacıdır derler ve çok doğrudur .Sabredin .Dünya onun ve sizin etrafınızda dönmüyor sadece .Dışarıda sizi bekleyen terbiyeli namuslu dürüst bir yığın eş adayı var.

Bile bile lades demissiniz... Baskasiyla beraberken sizinle ilgilenen birinden ne bekliyordunuz Allah askina? Bide yalvariyorsunuz... Bu Dünyada Erkek olmak varmis beee...:KK14:

Merhaba kizlar
tut ki evlendiniz.3 gün sonra seni istemediğini söyledi tekrar? hangisi daha kötü onu düşün.

Ağla ağla, belki kendini kabul ettirirsin. Bulunmaz hint kumaşı ya..
Öyle bir adamı kendine layık görüyorsan git evinin kapısında yat, zırla.

Ağla ağla, belki kendini kabul ettirirsin. Bulunmaz hint kumaşı ya..
Öyle bir adamı kendine layık görüyorsan git evinin kapısında yat, zırla.

Hepiniz cok haklisiniz bende bende onun ne mal oldugunu gorup bu duru sizlerin yardimiyla asmak istedim insan tek basina bazi seyleri kabul edip goremiyor galiba ama sunki konusmalar bile bana cok sey anlatiyor emin olun

X