- 30 Ekim 2016
- 69
- 23
- 3
- 51
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
Hanımlar desteğe çok ihtiyacım var. Yüreğim altüst durumda doğruyu yanlışı ayırdedemiyorum.. Eşimle çok kavga ediyoruz. Kavga anlarında aşırı sinirli ve sarfettiği sözler beni yıkıyor herseferinde bitişi yaşıyorum. Çıkış sebebi hep ve hep, normalken bir sabah veya akşam moralsiz olması ve benim acaba benim yüzümden olabilir mi diye kendimi sorgulamam, sorduğumda hep bilmiyorum demesi. Bilmiyorum dedikçe ve bu somırtkanlık uzadıkça benim de gittikçe moralim bozuluyor. Normal olmaya çalışıyorum ama bilmedikçe kendimi suçluyor ve ister istemez yanına da yaklaşamaz oluyorum. Sanırım uzak durduğum için daha da çok sinirleniyor ve patlıyor patlayınca çok ama çok kötü konuşuyor. Anlatmak zor. Benim de hatalarım var. Ama ister istemez kendimi de sorgulayıp uzak durduğum için insan böylesi kötü kelimeleri hakeder mi.. Çünkü bilmiyorum diyor sürekli. İçimdekileri anlatamıyorum. Merak ettiğim eşinizden işittiğiniz en kötü söz neydi? İçimi biraz olsun rahatlatacak bir söz duymaya öyle ihtiyacım var ki...