içim yanıyor

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Ne yazicam bilemiyorum. Kaç kişiyle paylaştım hala geçmedi. İçim yanıyor içim çok acıyor. 6 senelik tavsanimi kaybetmisim. Ben ailemden uzaktayım tavşanım memlekette idi. Günlerdir ruyalarima girmiyordu, bizimkiler göstermiyordu hissetmistim. En sonunda itiraf ettiler meğer meleğim canım kızım vefat etmiş. Kimine göre dert değil belki ama ben evladımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Kendimi en berbat hissettigim anlarda bile o vardı. Ona dokunmak bile huzur verirdi. Hayatımın en berbat 6 senesinde yanımda oldu. İşlerim biraz yoluna girince görevini tamamlamış gibi gitti. Dert ortağı olmaya gelmiş bana meğer. Ona ne kadar iyi baktım bilemiyorum ama umarım benden memnun kalmıştır. Bir daha evcil hayvan sahiplenmeyi dahi düşünmüyorum . Kızımı kaybettim ağla ağla geçmiyor canım çok yanıyor. Ölmeden önce opemedim bile, vedalasamadim onla. Ensesinden opemeyecegim yumos tüylerini sevemeyecek ah bir daha onu goremeyecegim. Böyle olmamaliydi çok üzgünüm ...

En kötüsünü düşünerek actim konuyu. Annen baban kardeşin hayatta ya muhim olani o onlardan birine de bir sey olabilirdi. Uzulmen normal zamanla alisacaksindir yokluguna basin sag olsun..

Kıyamam çok üzgünüm :KK43: bir evcil hayvan sahibi olarak seni çok iyi anlıyorum. Kedimi kaybetme düşüncesi bile beni üzüyor.. evladını kaybetmiş gibi hissediyor insan.. Allah sabır versin..
Canım gitti bir tanem gitti . Kendime hakim olamıyorum bu acı çok başka. Kimine küçük ama bana çok ağır geldi . Evladım gibiydi her gün görüntülü konuşurduk gösterirlerdi nasıl alisicam bilmiyorum çok üzgünüm

Canım gitti bir tanem gitti . Kendime hakim olamıyorum bu acı çok başka. Kimine küçük ama bana çok ağır geldi . Evladım gibiydi her gün görüntülü konuşurduk gösterirlerdi nasıl alisicam bilmiyorum çok üzgünüm
:( küçük değil gayet büyük bir acı.. acınızı yaşayın ağlayın,üzülün.. evlat onlar nasıl acı çekmeyesin ki çok iyi anlıyorum.. en kötü gününde o huzur vermiştir. Kedimden biliyorum üzgünken,ağlarken sinirliyken bana huzur verir kucağıma gelip yatması. Teselli edebilecek bir cümlem yok..

Valla eskiden olsa manyakmisin yaa tavsan derdim ama yengeminde tavsani öldü. Gömdüler. Yengem 2 gun sonra dayanamadi, çok ozledim diye cikardi topraktan. Öptü sevdi tavsanini bidaha. Cocuk gibi hıçkıra hıçkıra agladi :( Allah sabir versin canim

Ben bu tarz acıları cok normal buluyorum, çünkü bende yaşadım ve şuan benimde canım gibi sevdiğim bir papağanım var. Ama evcil hayvan beslemeyen bir insan kolay kolay o acıyı anlamaz.
Tavşan çok güzel bir canlı, çok cana yakın. Bende besledim, ama ömür onlar içinde belirlenen bir kıstas. Ne yazarsam yazayım, eksik kalacak. Inşallah dirayetin baki kalır...

Çok üzgünüm memlekete gidip onu topraktan cikarasim geliyor. Durduramiyorum ağlamayı hala inanamıyorum

Cok iyi anlıyorum seni. Zamanla alisirsin diyemiyorum sana da soylemistim benim oglum kedim oleli 5 ay oluyor ama hala kislik kazagin ustunde ondan kalmis bir beyaz tuy gorunce hickira hickira aglarken buluyorum kendimi.

Ilk gece yagmur yagmisti da toprak altinda tuyleri islanmistir simdi sican gibi olmustur diye daha cok aglamistim.

Yillar once bu forumda oglum/kizim öldü diye bir baslik görmüştüm tikladigimda evcilini kaybettigini anlayinca "Aman ben de cocugu sandim amma abartmis." demiştim ama bu sevgiyi tadinca anliyor insan.

Ben videolarini izleyince elimi uzatsam tutacakmisim gibi geliyor. Olmuyor.

Şöyle teselli bul senle guzel bir hayat yasadi kimse onu avlamadi yemedi sevgi ile büyüdü.
Benim oglum cok mutluydu ölmeden bir saat onceye kadar bile kafa tokusturma derdindeydi kisa da olsa mutlu bir hayati oldu diye teselli oluyorum ben.

Sen onun şansı oldun ne mutlu sana...

Canım hala çok yanıyor kendimi çok sucluyorum. Bensizlige dayanamadı mı diyorum neden bilemedim kanser olduğunu diyorum. Yanımda olsa tutardım belki onu. En yakınimi kaybetmiş gibiyim . Ben herkes için hiçbir şey iken bile onun için her seydim. İnşallah rahat uyuyodur ve benden razıdır küçük kızım .

Cok üzüldüm:( hic saçma bir uzulme sebebi degil tam tersi, aslında böyle şeylere uzulmeli insan. Onun hayvan oluşu can taşımadığı, hislerinin olmadığı anlamına gelmiyor. Benim de evcil hayvanlarım var. Bir gün ölüsünü gorucem diye korkuyorum. Her sabah tek tek kontrol ediyorum hepsini. Allah sabır versin...

Evcil hayvanim olmadi bi baliklardan haric.
Ama zor oldugunu anlayabiliyorum. O hic bikmadan dinleyen dert ortagi, guzel gozlerle bakan nadir canlilardan birisi. Allah sabir versin. Basiniz sag olsun.

Alt tarafi hayvan dememek lazim
Candi o da kalbi atan nefes alan :(
Başin sagolsun....

Sağolun kızlar hepiniz. Anlayan birilerini görmek çok güzel. Kendime gelemiyorum gidip onu topraktan çıkarmak geliyor içimden sarılmak geldim annem demek. Veda bile edemedi bana. Kaç gündür yok ruyalarimda inşallah dargın değildir bana. Yasamimdaki insanları toplasam onun yarısi etmez. Hayatımdaki en masum en çocuk yan gitti sanki. Kabullenemiyorum

Bu duyguyu bilmiyorum hic evcil hayvan beslemedim ama acini anliyorum, zordur senin icin
Bazen cok sevdigimiz cansiz bi esyamiz bile kirildiginda uzuluyoruz degil yasayan
Sabir diliyorum sana..

Başın sağolsun.O kadar iyi anlıyorum ki seni.Bir sene önce köpeğimi kaybettim gebeyken.İki yavrusuyla gömdük kuzumu.Hala resmini gördükçe gözümden yaş süzülür.

gözlerim doldu benim de aklıma geldi tavşanım. o da ölmüştü ben cidden yataklara falan düşmüştüm lisedeydim. ağlamaktan bi hal olmuştum günlerce.

annemi,babamı,abimi özlediğimi hep ona anlatırdım yumuşacık tüyleri beni cidden sakinleştirirdi. 5 yıl kaldı benimle. gizlice yurda soktuğumu ceza aldığımı hatırlıyorum yine de çıkıp onu görebilecek bi yerde merdivenlerde oturmuştum gece boyunca.

şimdi köpeğim var aynısını ona hissediyorum böyle şeyler görünce direkt gözlerim doluyor o da giderse diye.

çok zor bir durum umarım atlatırsınız başınız sağolsun.

Back
X