• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yanıyor...

osmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
5
0
86
Malatya
Nerden başlasam bilmiyorum ki.sanırım eşim hasta...benim kendisini aldattığımı sanıyo ama öyle bişey yok.şimdi çok kötüyüm ayrıntıları sonra anlatırım.ben ne yapacağım?

neden böyle bir hisse kapıldın arkadaşım!!!!!sana bişeymi dedi,kendi kendine sıkıntı yaratma hemen,biraz sakin ol karamsarlığa kapılma

buda bir rahatsızlık.
bazıları böyledir. kurarlar ve inanırlar... ayrıntıları anlatırsanız ,ona göre cevap yazarız...

acaba birşeyden mi şüphelendi?
senin farketmediğin birşey mi çarptı gözüne
erkek milleti işte kurgular durur..

içeriğini yazarsan belki yardımcı oluruz canım nerdesin

Eşin sana güvenmiyor sanırım onun güvenini sarsacak birseyler oldumu ki??
hem öncelikle birtek onu sewdiğini ve sadık kaldıgını ona inandırmalısın
yoksa bu böyle sürüp gider .......
ACıL ŞıFALAR DıLıYORUM

Eşin çok aşırımı seviyor seni....
Bazıları sevgisinden böyle hasta olur
Kurur kafasında
Hep derim sevgininde fazlası zarar...

Nerden başlasam bilmiyorum ki.sanırım eşim hasta...benim kendisini aldattığımı sanıyo ama öyle bişey yok.şimdi çok kötüyüm ayrıntıları sonra anlatırım.ben ne yapacağım?

Şu kadarını yazan bir insan, gerisinide yazabilir dimi. Madem kötüsün bukadarını nasıl yazdın.şakkıdı

ayy evet bende sinir oluyorum böyle yarıda kesenlere..şimdi ne yorum yapılır içeriği bilmeden bilemiyorum kii.

inanmıyorum....
ne demek sonra anlatırım dalga geçiyosunuz sanırım sanki telefon konuşması
sonra görüşürüz....

Benimde eşim video izlemiş orda liseli bir kiz poposunu gösteriyor yanında ki kızda gülüyor bana diyor ki yanında ki kız sensin. Bende izledim ses benziyor biraz sonra bende canım bizim okulu bulup kıyafetleri gösterdim okulu gösterdim bilmiyordum inandımı ben olmadığıma zaten bizim zamanımızda dedim cameralı cep telefonu yok dedim bazen böyle davranıyor sende uygun dille anlatmaya çalış

paronayak ve hassas bir adam ise sizi de çok seviyor ise kıskanır kafasında kurar inanır sizin onu ikna etmenizi üzerine düşmenizi bekler.
gece uyurken arkanızı dönseniz sevmiyor heralde diyebilir.

onu sık sık arayın övün poh pohlayın. iyi ki varsın seni çok seviyoum gibi kelimeleri sık sık söyleyin. kendine ilişkinize güveni gelsin zamanla azalabilir.

biz zaten müneccimiz :1closedeyes:
yorumu yapalım ,fikir verip yardımcı olalım.nede olsa arkadaş bir ara gelir derdini anlatır:delphin:

Benimde eşim video izlemiş orda liseli bir kiz poposunu gösteriyor yanında ki kızda gülüyor bana diyor ki yanında ki kız sensin. Bende izledim ses benziyor biraz sonra bende canım bizim okulu bulup kıyafetleri gösterdim okulu gösterdim bilmiyordum inandımı ben olmadığıma zaten bizim zamanımızda dedim cameralı cep telefonu yok dedim bazen böyle davranıyor sende uygun dille anlatmaya çalış

:1shok: yok artık..

madem sonra anlatacaktın bu kadarınıda yazmasaydın...
herşeyi sonraya bıraksaydın...

Back
X