Eşim hiç iyi değil

Valla ister anlayın ister anlamayın dram yapmıyorum, diyabet çok önemli olan ve önemli olunması da gereken bi hastalık. Kanserli tanıdığım var demişsiniz kadın iyileşti de çalıştı k zaman doğru mu?ben 7/24 bi mesai içindeyim zaten çünkü diyabet benimle 7/24. Herkes sanıyor ki iğneni yap yediğine dikkat et bişeyin olmaz. Ne kolay zannediyorsunuz tamam en güçlü wonderwoman lar sizsiniz tamam
Bu kadar sorunsa diyabet çocuk nasıl yapacaksınız? Günde 12 saat çalışmaktan daha yorucu çünkü.

27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Kronik hastalığım var çalışamam dediğiniz şeker miydi?
Arkadaşım sabah akşam çift insülin çakıyor işi arazide güneşin altında. Ben de şeker yüzünden ilaç kullanıyorum benim de işim arazide. Çok yakın bir dostumun bel fıtığı var (bel diyorum ama adamın boynundan kuyruk sokumuna kadar fıtık) deli gibi çalışıyor. Bu ve bunun gibi tonla örnek sayarım.
Adamla şevişicem diye yol arayana kadar işe girip çalışın borcu hafiflesin.

27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Kronik hastalığım var çalışamam dediğiniz şeker miydi?
Arkadaşım sabah akşam çift insülin çakıyor işi arazide güneşin altında. Ben de şeker yüzünden ilaç kullanıyorum benim de işim arazide. Çok yakın bir dostumun bel fıtığı var (bel diyorum ama adamın boynundan kuyruk sokumuna kadar fıtık) deli gibi çalışıyor. Bu ve bunun gibi tonla örnek sayarım.
Adamla şevişicem diye yol arayana kadar işe girip çalışın borcu hafiflesin.
Dünyaya kocaya bi faydası olmadan göçüp gitmek?? Ne kadar kaba ve önyargılısınız, defalerca söyledim seks değil derdim eşimin iyi olması. Eşim de erkekliği geri gelsin normal insanlar gibi olmak istiyor ben de istiyorum niye hasta olmasını isteyeyim? Onu mutlu etmek için kafası dağılsın diye yanına güzel gidiyorum gecelik diye tutturmuşsunuz günah alıyorsunuz. Evet çalışınca sağlığımdan oluyorum sonrasında evime eşime zaman ayıramıyorum başaramıyorum başaranınız vardır helal olsun. Sanki dünyanın en kötü insanıyım gibi yorumlar yapmayın
Eşinize faydalı olacak tek şey tapmaya çalışmışsınız o da gecelik almak. Muhtemelen geceliği de adamın kartıyla almışsınızdır.
Kötü olduğunuzu değil tembel olduğunuzu ve kafayı sekse taktığınızı düşünüyorum ben.

Ben eşime destek olmak için tavsiye istiyorum siz linçliyorusnuz
Koku sorununu acele halletmen lazim. Gerçi 10 yıldır süren bir sorun. Bana göre bu çok mühim bir problem. Çünkü kokudan dolayi eşinde cinsel isteksizlik oluşmuş olabilir. Üstüne de borç harç ile birlikte gelen psikolojik sorunlar..
Sen buradaki üyelerin yorumlarına kızıyorsun ama hepsi haklı. Ciddi manada maddi destekte bulunsan o borç bir çırpıda ödenir. Ama senin kafanda sadece adamın ereksiyon sorunu var. Çalışmak istemiyorsun. Yorulmak istemiyorsun. Bir an önce ereksiyon problemi hallolsun ve çocuğum olsun diye bakiyorsun olaya.
Velev ki çocuk oldu. Maddi ve sağlık sorunlarını tam olarak çözmezsen çocuk olması kurtarıcı bir argüman değil. Aksine borcun üstüne eklenen masraf.
Buradakiler ne derse desin senin kafan değişmez. Allah korusun kocan intiharı düşünecek boyuta gelmiş. Sen başka kafadasın.

Kronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…
Haftada 1 gün çalışan nasıl çalışıyor mesela ihtiyaç varsa mecbursun

Şimdi anladııım şeker kızlar çalışmazlar tabii, evlenene kadar babaları bakar evlendikten sonra kocişleri bakar. Şeker kızlar da kendilerine bakan kocişlerine gecelik giyerek geyşalık yapar, biz de hiç bir şeyden anlamıyoruz ama kız haklı:bicak:

Gecelik eskiden vardı aldım, enfeksiyon eskiden vardı geçirdim. Evlendikten sonra ilişkş sınrası tekrar yaşamaya başladım sürekli fitil vs kullandım ama bigün geçmemiş ilişkiye denk geldi ve kokuyu alınca yapamadık sonra hemen yine doktor gittim. Ama ilişki sonrası oluyor ne yapabilirim benim suçum değil ki

Tamam en güçlü kadınlar sizlersiniz. Diyabet nedeniyle yaşadığım görme bozukluğu komplikasyonundan tutun da . Sabah şekerim 70 ken öğlen hormonlardan ötürü 400 olmasını ve bunu ayarlamanın ne kadar zor olduğunu siz nereden bilebilirsiniz? Sürekli şeker ölç iğne yap elin ayağın olsun ilaçlar. Kendinle ilgilenmen gerekirken en önemli şey sağlıkken biri diyorki kaka torbasıyla çalışan tanıdığım var biri diyorki kanserken çalıştı. Ben yapmıyorum arkadaşım varmı

Tamam en güçlü kadınlar sizlersiniz. Diyabet nedeniyle yaşadığım görme bozukluğu komplikasyonundan tutun da . Sabah şekerim 70 ken öğlen hormonlardan ötürü 400 olmasını ve bunu ayarlamanın ne kadar zor olduğunu siz nereden bilebilirsiniz? Sürekli şeker ölç iğne yap elin ayağın olsun ilaçlar. Kendinle ilgilenmen gerekirken en önemli şey sağlıkken biri diyorki kaka torbasıyla çalışan tanıdığım var biri diyorki kanserken çalıştı. Ben yapmıyorum arkadaşım varmı
Yapmıyorsanız "babam parayı aldı, eşim stres yüzünden ereksiyon problemi yaşıyor" diye ağlamayacaksınız.
Sizin sorununuzun tek çözümü ek gelir bulmak onu yapmak da yemiyor e başka çözümü de yok.

O zaman borc batağı içindeyiz eşim intihar eğiliminde diye ağlamayacaksın.
Ne demelerini bekliyorsun. Sorunlar belli. Borç içinde olan adamla tatile çık belki iyi gelir mi desinler.

Eşiniz de „ben yapmıyorum arkadaşım var mı“ diyebiliyor mu?

Demiş aslında adam intiharı düşünüyorum demiş daha ne desin
Konu sahibi de şeker diyor😬
İşte adam intihar edecek noktaya gelse bile “ben yapmıyorum arkadaşım var mı” diyemiyor. Yine çalışmak zorunda, konu sahibinin lüksüne sahip değil.

Sevgiyi bırak acımıyor bile. Ben etrafımda birisi bunu söylese yardım etmeye çalışırım. Ama hayat arkadaşının umurunda değil. Umarım adam bir an önce uyanır.

Back
X