Eşim hiç iyi değil

Konularınız bana da çok tuhaf geldi. Her ay fikir değiştiriyorsunuz evliliğinizle ilgili.

Bu kadar borç harç varken, evliliğinizle ilgili kafanız karışıkken çocuk yapmamalısınız zaten. Bana biraz “eşinizin cinsel sorunları çözülsün de hemen çocuk yapın” telaşındasınız gibi geldi. Hiç iyi bir fikir değil.

Babanız özünde iyi bir insansa ve buna rağmen azıcık paranın lafını ettiyse eşinizde kabullenemediği bir şey var demektir. Size çok mu fazla destek oluyorlar? Sürekli böyle market alışverişleri mi yapılıyor? Ya da başka bir konu mu oldu aralarında?

10 seneyi aşkındır koku problemi yaşayıp hala çözememiş olmanız da ilginç. Bazı hastalıklat ara ara tekrarlar, evet. Ama sizin bu on senede doktorlara gide gele bu konunun uzmanı olmanız gerekirdi. Hala konuyu pek bilmiyor gibi konuşuyorsunuz.

27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Ee baska isler bakin seker hastasi yakinim var gayette calisiyordu yillarca. Hatta kolon kanser tedavisi gören ameliyatla bagirsagi disari alinmis kaka torbasiyla çalışan kadin biliyorum tabi ki süper bir sey demiyorum kimse o durumlarda çalişmasa keske ama MECBUR olan yapiyor, calisiyor. Adam intihar durumunda siz oturmuş duruyorsunuz onu yapamam bunu yapamam yok şeker yok koku

Ben anlayamadım yazdıklarınızı hiç
Şimdi sizin eşinizin toplam ne kadar borcu var
Aylık ne kadar giriyor evinize toplam
Borç kaç senede biter
Önce bunları hesaplayın karı koca

Babanız bin tl istedi diye erkeklik edip 200 bini ödemeye kalkmasaydı
Şimdi intihar edecem şu bu diye konuşmasın tedavi olsun eşiniz
Siz de girin düzenli bir işe şeker hastası iseniz gidin doktora kullanın ilaçları iyi olursunuz

İşe girip borçları bitirip karı koca psikolojik tedavi olduktan sonra fiziksel tedavi olursunuz
Siz koku problemini çözersiniz eşiniz de ereksiyon

düzenli bir cinsel hayattan sonra güzel bir gelir borçsuz bir evden sonra bebek düşünmeye başlarsınız

Şimdi biz evi alırken oturup hesap kitap yapmıştık babamlardan 200 bin almıştık arkadaşından 100 . Kredi 700 bin kaldı şuan ana parasını ödedik.Babamın borcınu gurur yapıp kapattığımız için200 bin daha eksideyiz bide kredi kartları var tabi eşimin işi iyi olsada bu babam aile olayları stresi eşimi bitirdi resmen bide ereksiyon sorunu çıktı en çok o bitirdi adamı

27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Birinin evinde gündüzlü çocuk bakıcısı olarak çalışabilirsin mesela. Şu an piyasa asgari ücret üstü. Tek çocuk bakarsın, ev işi beklemiyorlar. Yani seker hastası olup bu kadar dram yapmak çok komik geldi.

Valla ister anlayın ister anlamayın dram yapmıyorum, diyabet çok önemli olan ve önemli olunması da gereken bi hastalık. Kanserli tanıdığım var demişsiniz kadın iyileşti de çalıştı k zaman doğru mu?ben 7/24 bi mesai içindeyim zaten çünkü diyabet benimle 7/24. Herkes sanıyor ki iğneni yap yediğine dikkat et bişeyin olmaz. Ne kolay zannediyorsunuz tamam en güçlü wonderwoman lar sizsiniz tamam

Valla ister anlayın ister anlamayın dram yapmıyorum, diyabet çok önemli olan ve önemli olunması da gereken bi hastalık. Kanserli tanıdığım var demişsiniz kadın iyileşti de çalıştı k zaman doğru mu?ben 7/24 bi mesai içindeyim zaten çünkü diyabet benimle 7/24. Herkes sanıyor ki iğneni yap yediğine dikkat et bişeyin olmaz. Ne kolay zannediyorsunuz tamam en güçlü wonderwoman lar sizsiniz tamam
Siz de wonderman beklemeyin o halde. Adam mal mülk sahibi olalım diyip uçan kuşa borçlanmış ve sorumluluk sahibi biri olarak borçlarını ödüyor. Babanızın tavrı hiç hoş değil, gururlu insana dokunur ve dokunmuş da. 200 bin için acele etmeyin zamana yayın, 3-4 sene içinde ödeyin diyen biri bin TL market alışverişin parasının lafını etmez. Emin misiniz eşinizden bu parayı istemediğine? Diyabetin ne olduğunu herkes biliyor, her ailede birinde var. Ülkede tek diyabetli siz değilsiniz, çalışan çalışıyor. Bütün diyabetli kadınlara ya babası ya kocası bakmıyor. Millet çocuğu okuldan gelince evde yalnız kalmasın diye bakıcı yardımcı arıyor. Karşılıyorsun ve evde yanında duruyorsun, ev işi yemek bile istemiyor, sadece çocuk yetişkin gözetiminde olsun diyor.

Ben elimi hiç bir taşın altına koymam, kocam borç dağının altında ezilsin, aynı zamanda cinsel performansı da süper olsun çocuk yapalım bir de çocuğun masrafı altında ezilsin. Wonderman olmak zorunda mı bu adam?

Alakası yok, başkasının evde çalışmayı kendim istemem eşiminde isteyeceğini sanmıyorum, sizin bu güçlü kadın ayaklarınızdan herkes bıktı sıkıldı artık , kadın veya erkek. Ben eşime destek olmaya çalışıyorum zaten köstek değil, babamları da öyle savunmuyorum bu yaşanan konular için. Ayrıca tabiki eminim defalarca söylediler üç dört yıl içinde ödeyin dediler ki iki yıl diye anlaşmıştık ama borcu eşimi rahatsız ediyordu bu market olayından sonra kapandığı iyi oldu ama eksiye girdik işte

Eşiniz ayda 34 bin kredi ödüyormuş ve aldığı tüm maaş krediye gidiyor siz çalışmıyorsunuz bu durumda bebek diye de tutturmuşsunuz.
Yani adam borç içinde yüzüyor sizin derdiniz cinsellik ve bebek. Çok tuhafsınız
Allah bilir bunca borcuda düğün muhabbetine yapmışlardır. Millete eğlendircez hoplatıp Zıplatcaz diye bunca masrafın altına girip sonra da ödeyemiyor işte insanlar mutsuz oluyor. Adamın kuşunu kalkmamızın sebebi maddi SORUNLAR psikolojik bunalımda çünkü depresyonda istek kalmamış seninle bir alakası yoktur muhtemelen ama sen de baya cinselliğe düşkünsün ki tek derdin bu olmuş

Alakası yok, başkasının evde çalışmayı kendim istemem eşiminde isteyeceğini sanmıyorum, sizin bu güçlü kadın ayaklarınızdan herkes bıktı sıkıldı artık , kadın veya erkek. Ben eşime destek olmaya çalışıyorum zaten köstek değil, babamları da öyle savunmuyorum bu yaşanan konular için. Ayrıca tabiki eminim defalarca söylediler üç dört yıl içinde ödeyin dediler ki iki yıl diye anlaşmıştık ama borcu eşimi rahatsız ediyordu bu market olayından sonra kapandığı iyi oldu ama eksiye girdik işte
Asıl, kanepeden koltuğa yayılan, ver yiyim ser yatayım tiplerden bıktı herkes. Her kadın koşarak gülerek oh diyerek gitmiyor işe. Temizliğe giden gündelikçi hanımlar ne güzel başkasının evini temizliycem demiyor, milletin tuvaletini banyosunu yıkıyorlar. İzni biten anneler 3-4 aylık bebeklerini anneanne babanne, bakıcıya kreşe vs bırakıp gidiyor, işyerinde süt sağıyorlar. Çünkü o işe gitmezse geçinemeyecek, çocuğunu sağlıklı besleyemeyecek, fiziksel ruhsal gelişimi için oyuncak kitap vs alamayacak. Güçlü kadınmış, superwoman mış, karnını doyurmak geçinmek zorunda olan kadın diyelim şuna. Evinin evliliğinin sorumluluğunu sadece karşıya yıkmayan iyi günde kötü günde diyen kadınlar diyelim.

Adamı hem fiziksel hem maddi boğdukça boğuyorsunuz. Gecelikler aldım ne ya? Hayatından vazgeçecek noktaya gelmiş çıkış yolu bulamayan, depresyondaki bir eşten ille de ilişki mutlaka ilişki isteği derdindesiniz. Amaç bir punduna getirip hamile kalmak mı? Sonrasından bana ne, ailemin durumu iyi nasıl olsa mı diyorsunuz?

Kanserli tanıdığım var demişsiniz kadın iyileşti de çalıştı k zaman doğru mu?

Hayir iyilesmemişti calisirken hala kalin bagirsagi disardaydi buyuk tuvaletini karnindan torbaya yapiyordu illa yazdircaksiniz her seyi o şekilde calisiyordu. Calismazsan calisma eşin de tepinsin kendi kendine bize ne.
Calismak istemiyorum de geç madem uydurma yani sanki hic seker hastasi gormedik.
Ben calismiyorsam canim istemiyor derim diyordum da.

O işi yapamam sağlığım el vermez, başkasının evinde çalışamam, güçlü kadın muhabbetleri sıktı...
Evde borç harç içinde oturun, hatta bu arada çocuk bile yapacak kafadasınız. Kocanız borçlardan dolayı kafayı yiyip, kendine bir şey yapmazsa tabi.
Adam eksiye girdikçe girmiş karısı gecelik, seks derdinde.
İnanılmazsınız gerçekten.

Son düzenleme:
Kocası borç batağına girmiş intiharın eşiğine gelmiş, prensesteki lükse bak onu yapmam bunu yapmam. Sana hep baban, hep Kocan mi bakacak? Bu dünyaya iki kuruş faydan olmadan geçip gidecek misin? Kocana da çok güvenme bak surda bir senesi bile kalmamış seni bırakacağı süre benden söylemesi.

Kocası borç batağına girmiş intiharın eşiğine gelmiş, prensesteki lükse bak onu yapmam bunu yapmam. Sana hep baban, hep Kocan mi bakacak? Bu dünyaya iki kuruş faydan olmadan geçip gidecek misin? Kocana da çok güvenme bak surda bir senesi bile kalmamış seni bırakacağı süre benden söylemesi.
Aynen adam muhtemelen çocuk yapmadan boşayacak bunu napsın yazık. Kendi iyi değil ki başkasına faydası olsun. Konu sahibide aklı varsa çocuk yapmaz

Dünyaya kocaya bi faydası olmadan göçüp gitmek?? Ne kadar kaba ve önyargılısınız, defalerca söyledim seks değil derdim eşimin iyi olması. Eşim de erkekliği geri gelsin normal insanlar gibi olmak istiyor ben de istiyorum niye hasta olmasını isteyeyim? Onu mutlu etmek için kafası dağılsın diye yanına güzel gidiyorum gecelik diye tutturmuşsunuz günah alıyorsunuz. Evet çalışınca sağlığımdan oluyorum sonrasında evime eşime zaman ayıramıyorum başaramıyorum başaranınız vardır helal olsun. Sanki dünyanın en kötü insanıyım gibi yorumlar yapmayın

Dünyaya kocaya bi faydası olmadan göçüp gitmek?? Ne kadar kaba ve önyargılısınız, defalerca söyledim seks değil derdim eşimin iyi olması. Eşim de erkekliği geri gelsin normal insanlar gibi olmak istiyor ben de istiyorum niye hasta olmasını isteyeyim? Onu mutlu etmek için kafası dağılsın diye yanına güzel gidiyorum gecelik diye tutturmuşsunuz günah alıyorsunuz. Evet çalışınca sağlığımdan oluyorum sonrasında evime eşime zaman ayıramıyorum başaramıyorum başaranınız vardır helal olsun. Sanki dünyanın en kötü insanıyım gibi yorumlar yapmayın
Aman siz çalışmayın yeter ki. Adam intihar etse de olur. Hala daha evime eşime vakit ayıramıyorum diyor ya🙄 eşin çok güzel çalışıp her şeye vakit ayıracak hali kalıyor sanki. Biraz vicdan.

Ben eşime destek olmak için tavsiye istiyorum siz linçliyorusnuz
Verilen her tavsiyeye bahane buluyorsunuz. Bu ülkede tek diyabet hastası siz değilsiniz, engelli kadınlar bile çalışıyor çalışmak zorunda kalıyor. Öyle bir abartıyorsunuz ki, salondaki bardağı mutfağa götürünce düşüp kalıyor musunuz? Babanızın alacağı da kapanmış fırsat bu fırsat. Baba kız sadece sizsiniz önemli olan, eşiniz size çalışıyor, maraba. Bence asıl tavsiyeyi eşinize vermek lazım. Sorunsuz problemsiz huzura kavuşacağı bir hayat için avukat araştırsın. Hala eşim düzelsin erkekliği geri gelsin diyorsunuz. Sizinle evliyken düzelemez çünkü eş - hayat arkadaşı değil işvereni amiri gibi takılıyorsunuz.

Back
X