İçim yanıyor...

Okurken kahroldum başınız sağolsun hayat geç kalmayı affetmiyor işte ne tuhaf dünya....
Maalesef öyle hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz bundan farkına varamıyoruz belki de yarın yaparım birazdan yaparım dediğimiz şeyler için bile geç kalıyoruz saniyemizin garantisi yokken. Çok teşekkür ederim

İnanmamış olabilirsiniz, hikaye gelmiş olabilir ama hepimiz insanız birgün sizin de başınıza gelirse eğer ki Allah korusun umarım böyle bir ithafla karşılaşmazsınız. Benim yerimde değildiniz evet heryerden silmekle hata yaptım ama yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü çünkü son konuştuğumuz gün uzun uzun konuştuk demiştim eski eşiyle ilgili de konuşmuştuk onu önceden ne kadar çok sevdiğini anlatmıştı ve hala acı çektiğini ama geri dönüşün olmadığını ve benimle bir gelecek düşündüğünü söylemişti tüm bunların üzerine siz sabah itiraf ediyorsunuz ama mesajınızı görüyor ama cevap vermiyor bir anda fotografı siliniyor vs aklıma beni sildiği istemediği dışında hiçbir şey gelmedi. Ama dediğinizi de yaptım yengesine kardeşine mesaj attım hiçbiri cevap vermediler ulaşacak hiçkimse yoktu kardeşi yılbaşında mesaj atıp durumu net olarak anlattı son günlerdeki psikolojisi kardeşine anlattım. Keşke kardeşim ama keşke hikaye olsaydı

Ve bunun üzerine evet demeyimi dusündün? Seni ikinci plan olarak gören birine evet demek? Ve hani facete bulamadim o gün, o kalp kriz gecirmisti diye, simdi fotolarmi silinmis?

Bilemedim, halen pek inandirici gelmedi. Her mesajimda bunu tekrarlamanin faydasi olmayacak, ondan dolayi bu son mesajim olaciktir. Iyi forumlar.

Ve bunun üzerine evet demeyimi dusündün? Seni ikinci plan olarak gören birine evet demek? Ve hani facete bulamadim o gün, o kalp kriz gecirmisti diye, simdi fotolarmi silinmis?

Bilemedim, halen pek inandirici gelmedi. Her mesajimda bunu tekrarlamanin faydasi olmayacak, ondan dolayi bu son mesajim olaciktir. Iyi forumlar.

Mesajlar sadece facebook üzerinden mi gönderiliyor? Ben böyle birşey söylemedim. İnanmamanız da kusura bakmayın umrumda değil acım var saygınız olsun yeter. Size de iyi yorumlar

Ne diycem bilemedim.
Basiniz sag olsun.
Allah sabir versin size.
Gecicek, elbet gecicek.
Zaman neye alistirmadiki, zamanla alisicaksiniz.

Allah takrisatini affetsin.
Tekrar basiniz sagolsun.

Back
X