ah su erkekler degısen sosyal ag sıfrelerı aldatmalar...cok mutsuzum hep ıcımde bır suphe var..bız kadınlar hep affedıyoruz dıyemı gelıyor bunlar basımıza bızım...ama cokta sevıyorum onu emınım yıne bır haltlar karıstırıor..erkek degılmı evlısıde bekarıda aynı..ne yapmalıyım kızlarrr yardımmm
Daha önceden böyle bir şey yaptı mı? Eğer sana şifresini vermiyorsa,ona zarf atabilirsin,sanki şifresini bulmuş gibi,kızla konuşmalarınızı gördüm falan de..ne gördün derse sen daha iyi bilirsin falan de..sonra üzerine tavır yapıp soğuk durursan,gerçekten konuştuysa sana açıklama yapar mutlaka,yok konuşmadıysa sorun yok zaten..
eşinse vermemesi tuhafta..erkek arkadaşınsa sen zaten onda eklisindir görüyorsundur..kimle ne yazışmış..arkadaşları kızmı falan diye faceden bahsediyorum ama vermek zorundada değil..ha sen verdinse şifreni o vermiyorsa o zaman saçma olur...bence iki tarafta birbirine güvenmeli ve vermemeli.....sonra ayrılık oldumu çok sorunlar çıkıyo o şifrelerden..birbiri adına yazışmalar lekelemeler falan...ama aldatma varsa sosyal ağ dışındada hareketlerinden belli eder zaten..güvenmiyorsan yada daha önceden böyle bişey yaptıysa zaten yürümez söylim...boşver gitsin..seven aldatırmı?.
Sen o zaman hemen öğrenmek istemişsin ya,hemen söylemeyebilir,hemen hebiraz bekle soğuk dur ve konuşmak istediğinde sadece o kızlarla konuşmalarından bahset,'ne konuştuğunuzu gördüm,bu kadar basit miydi yaşadığımız her şey beni onlara nasıl değişirsin ' gibsinden,sonra da sanki seni aldatmış gibi uzak dur,eğer gerçekten yaptıysa itiraf eder ve özür falan diler,en kötü ihtimalle itiraf etmese bile,aralarında geçen konuşmadan bahseder(senin de bildiğini düşünerek),senin yanlış anladığın kısımları anlatmaya,düzeltmeye çalışır,sen de ordan anlarsın..
ben de bundan korkuyorum ıste..5 yıl nasıl bıter nasıl sılınırkı cok caresıızm belkıde yok yere uzuluyrm ama bende sıze katılıyorum kadınlar geneldeeğer bi kadının içine şüphe düşmüşse o işte bişey vardır ve üzülerek söylüyorum ki daima haklı çıkar...............
allahım yardımcın olsun..
O zaman o kızları ekleyip neler konuştuğunuzu öğrendim de gerisi de aynen söylediğim gibi yap..ama canım uzak olduğunuz için kıskançlığından,sevdiğinden böyle hissediyor olabilirsin,sonuçta beş yıl var ya,mutlaka o da seviyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?