• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde aldatılmakla ilgili şüpheler var

aische

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
10
0
36
İstanbul
ah su erkekler degısen sosyal ag sıfrelerı aldatmalar...cok mutsuzum hep ıcımde bır suphe var..bız kadınlar hep affedıyoruz dıyemı gelıyor bunlar basımıza bızım...ama cokta sevıyorum onu emınım yıne bır haltlar karıstırıor..erkek degılmı evlısıde bekarıda aynı..ne yapmalıyım kızlarrr yardımmm:(

Konuyu doğru duzgun yazmamışsınız..
Birşeyler bilmeden görmeden sadece dusunuyorsanız hastasınız demektir..
sağlıklı dusunun sadece erkekler aldatmaz..

ah su erkekler degısen sosyal ag sıfrelerı aldatmalar...cok mutsuzum hep ıcımde bır suphe var..bız kadınlar hep affedıyoruz dıyemı gelıyor bunlar basımıza bızım...ama cokta sevıyorum onu emınım yıne bır haltlar karıstırıor..erkek degılmı evlısıde bekarıda aynı..ne yapmalıyım kızlarrr yardımmm:(

bence seviyosun die içine bu tür kuşkular düşüyo.
yok ya her kadın affetmz bnce aldatan erkeğ..i sqkın yanlış anlama. ama brlikte olduğun erkeğe her ne olursa affedrim imajı verdiysen belki onun bişiler yapmaya itebilir nasılsa affeder die ama üzülme seviyosa aldatmaz o aldatma olayı erkeğin vicdanında kişiliğinde bitio sen karşıbdakini iyi tanıyosan neler yapbileceğini ii bilirsin

bir şeyini mi yakaladın neden böyle düşünüyorsun? biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.

Sen Açmamışsın Olayı Bende Senin Gibi Kısa Yazmayı Tercih Ettim..

Geçmiş Olsun, Genelleme Yapmayınız..:34:

evet haklısınız dun okadar kotu durumdaydımkı nasıl yazdıgımı bıle hatırlamıyorum..olay soyle oldu ben sonucta tarafların bırbırlerıne guvenmesı taraftarıyım.. su an o ısı geregı baska bır sehırde bulunuyor..msn ve facebook aracılıgı ıle gorusebılıyoruz..dun wındowslıve sayfasına tesadufen baktıgımda bırcok kadın eklendıgını gordum kıyafetlerı normal olmayan abuk subuk pozlar veren kadınlar..ne bunlar dıe sorunca bagırıp cagırdı sıfresını ıstedım son care bır ton bahane sıralayıp vermedı..su an ıcımı kemıren bır suphe var sıfresını vermemesı bısey sakladıgını dusunduruyor bana..aldatıp aldatmadıgını nasıl anlayacagım bılmıyorum..bır daha sıfre falan ısteyıp kendımı kucuk dusuremem..:(

Daha önceden böyle bir şey yaptı mı? Eğer sana şifresini vermiyorsa,ona zarf atabilirsin,sanki şifresini bulmuş gibi,kızla konuşmalarınızı gördüm falan de..ne gördün derse sen daha iyi bilirsin falan de..sonra üzerine tavır yapıp soğuk durursan,gerçekten konuştuysa sana açıklama yapar mutlaka,yok konuşmadıysa sorun yok zaten..

Daha önceden böyle bir şey yaptı mı? Eğer sana şifresini vermiyorsa,ona zarf atabilirsin,sanki şifresini bulmuş gibi,kızla konuşmalarınızı gördüm falan de..ne gördün derse sen daha iyi bilirsin falan de..sonra üzerine tavır yapıp soğuk durursan,gerçekten konuştuysa sana açıklama yapar mutlaka,yok konuşmadıysa sorun yok zaten..

bıkac kucuk kacamagı olmustu tabı ama oyle cok abartılacak seyler dıyemem..denedım sadece kızların eklı oldugunu falan kabul ettı zarf attım fakat bır ılıskı olduguna daır tuyo vermedı aksıne bırde bana bagırdı ne benım sıfrelerımın pesıne dusuyorsun dıye:(ıcıme sıkıntı gelıyor ya bısey varsa dıye kendımı yıyıp bıtırıcem bır yolu olmalı ama ne:S aldatıldıgını nasıl anlarkı bır ınsan....

eşinse vermemesi tuhafta..erkek arkadaşınsa sen zaten onda eklisindir görüyorsundur..kimle ne yazışmış..arkadaşları kızmı falan diye faceden bahsediyorum ama vermek zorundada değil..ha sen verdinse şifreni o vermiyorsa o zaman saçma olur...bence iki tarafta birbirine güvenmeli ve vermemeli.....sonra ayrılık oldumu çok sorunlar çıkıyo o şifrelerden..birbiri adına yazışmalar lekelemeler falan...ama aldatma varsa sosyal ağ dışındada hareketlerinden belli eder zaten..güvenmiyorsan yada daha önceden böyle bişey yaptıysa zaten yürümez söylim...boşver gitsin..seven aldatırmı?:57:.:57:

eğer bi kadının içine şüphe düşmüşse o işte bişey vardır ve üzülerek söylüyorum ki daima haklı çıkar...............
allahım yardımcın olsun..

Sen o zaman hemen öğrenmek istemişsin ya,hemen söylemeyebilir,biraz bekle soğuk dur ve konuşmak istediğinde sadece o kızlarla konuşmalarından bahset,'ne konuştuğunuzu gördüm,bu kadar basit miydi yaşadığımız her şey beni onlara nasıl değişirsin ' gibsinden,sonra da sanki seni aldatmış gibi uzak dur,eğer gerçekten yaptıysa itiraf eder ve özür falan diler,en kötü ihtimalle itiraf etmese bile,aralarında geçen konuşmadan bahseder(senin de bildiğini düşünerek),senin yanlış anladığın kısımları anlatmaya,düzeltmeye çalışır,sen de ordan anlarsın..

Son düzenleme:
eşinse vermemesi tuhafta..erkek arkadaşınsa sen zaten onda eklisindir görüyorsundur..kimle ne yazışmış..arkadaşları kızmı falan diye faceden bahsediyorum ama vermek zorundada değil..ha sen verdinse şifreni o vermiyorsa o zaman saçma olur...bence iki tarafta birbirine güvenmeli ve vermemeli.....sonra ayrılık oldumu çok sorunlar çıkıyo o şifrelerden..birbiri adına yazışmalar lekelemeler falan...ama aldatma varsa sosyal ağ dışındada hareketlerinden belli eder zaten..güvenmiyorsan yada daha önceden böyle bişey yaptıysa zaten yürümez söylim...boşver gitsin..seven aldatırmı?:57:.:57:

nasıl goreyımkı msn de kımle ne yazısmıs cok anlamamkı ınternetten?..bız 5 yıldır beraberız evlenmeyı dusunuyoruz okul bıtınce..benden ıstedıgınde vermıstım ben de karsıyım tabıkı taraflar guvenmelı bırbırıne ama ıcıme kurt dustu bır kere ondan boyle sıkıntıdayım yoksa onun sıfrelerını arastrmak banada anlamsız gelıyor..daha onceden yaptı dıyemem yanı basıt seyler oldu ama oyle aldatma dıyebılcegım seyler degıl..sımdı calıstıgı ıcın baska bır sehırde yanımda olmadıgı ıcın hareketlerınden anlyamıyorum..bır kez daha ıstesem bu kezde ne bu guvensızlıgın dıyecektr ıyıce sorun cıkacak..:(

Sen o zaman hemen öğrenmek istemişsin ya,hemen söylemeyebilir,hemen hebiraz bekle soğuk dur ve konuşmak istediğinde sadece o kızlarla konuşmalarından bahset,'ne konuştuğunuzu gördüm,bu kadar basit miydi yaşadığımız her şey beni onlara nasıl değişirsin ' gibsinden,sonra da sanki seni aldatmış gibi uzak dur,eğer gerçekten yaptıysa itiraf eder ve özür falan diler,en kötü ihtimalle itiraf etmese bile,aralarında geçen konuşmadan bahseder(senin de bildiğini düşünerek),senin yanlış anladığın kısımları anlatmaya,düzeltmeye çalışır,sen de ordan anlarsın..

artık yapamamkı soyledım sıfresını bulmadıgımı sadece sayfasında adlarını gordugumu:S

eğer bi kadının içine şüphe düşmüşse o işte bişey vardır ve üzülerek söylüyorum ki daima haklı çıkar...............
allahım yardımcın olsun..
ben de bundan korkuyorum ıste..5 yıl nasıl bıter nasıl sılınırkı cok caresıızm belkıde yok yere uzuluyrm ama bende sıze katılıyorum kadınlar genelde
suphelerınde haklı cıkıyor.

O zaman o kızları ekleyip neler konuştuğunuzu öğrendim de gerisi de aynen söylediğim gibi yap..ama canım uzak olduğunuz için kıskançlığından,sevdiğinden böyle hissediyor olabilirsin,sonuçta beş yıl var ya,mutlaka o da seviyordur..

O zaman o kızları ekleyip neler konuştuğunuzu öğrendim de gerisi de aynen söylediğim gibi yap..ama canım uzak olduğunuz için kıskançlığından,sevdiğinden böyle hissediyor olabilirsin,sonuçta beş yıl var ya,mutlaka o da seviyordur..

kızların adreslerı gorunmuyor..hem gorunsede cok guvensız gorunurum ne bıleyım oda zor durumda kalır..belkıde dedıgın gıbı uzaklık boyle yapıyor..sevgısınden suphe etmıyorum ama ne bıleyım gorusmeyelı 6 ay oldu ıslerı cok yogun ben de yogunum..onunda verdıgı bır ozlem moral bozuklugu var ustumde en ıyısı zamana bırakmak sanırım..cok tesekkur ederım yardımcı olan herkese..Allah ınsallah sızede mutlu evlılıkler uzun mutlu bırlıktelıkler nasıb eder..

Back
X