• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde bı şüphe var

Bende aynı şekilde şimdi bi testte gölge gibi silik çıktı bekliyorum yalancı vs olabilir diye belirtin var mı
Yaaa acil bişey sormqm lazım size kimyasaldan sonra regl döneminiz aksadı veya erken kanama oldu mu??? Adetime 7 gün var sadece akıntım vardı demin peceteyle silerken cokkk az pembelik gördüm tutunma olabilir mıı lütfen görür görmez yazınn

Yaaa acil bişey sormqm lazım size kimyasaldan sonra regl döneminiz aksadı veya erken kanama oldu mu??? Adetime 7 gün var sadece akıntım vardı demin peceteyle silerken cokkk az pembelik gördüm tutunma olabilir mıı lütfen görür görmez yazınn
Cnm ben 5 gün gecikme yaşadım ama erken de olabilirsin dedi doktor belki yerleşmedir cnm inşallah hala geliyor mu

Hayırlısı olsun ya bu testlere ne yaptılarsa yanlış çıkartıyorlar ben kızımda normal gebelikte adet gunumde ogrenmistim tek testle şimdi hamilemiyim değil miyim diye kaç test yapıyorum 4 yılda testlerde bozulmuş şaka gibi
Ahu o testler beni o kadar çok yanılttı ki, ben de çok dertliyim bu açıdan.
Erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yok, kaç kere ümitlenip acile gidip kan testi verdim, sonuçlarla hayal kırıklığı yaşadım.
Hepsi mi silik çizgi gösterir, bir döngüde yaklaşık 10 tane yaptığımı biliyorum, yoksa nasıl çıkar çizgi aklım almıyor.
Şu anda da reglime 5 gün var, ama kendime söz verdim erken gebelik testi almayacağım.
Regl gününde normal kaset test yapacağım.

O zaman yerleşmedir cnm inşallah bekle birkaç gün inşallah yerleştiyse çıkar testte kimyasal sonrası gebelik çabuk oluyor diyorlar bnm ikinci ayım regl günümü bekliyorum
Ben bu ay cok umutlu değilim aralıgı bekliyorum aslında ama lekelenme cok umutlandırdı beni hala gelen giden birşey yok ve regle 7 gün var

Ben bu ay cok umutlu değilim aralıgı bekliyorum aslında ama lekelenme cok umutlandırdı beni hala gelen giden birşey yok ve regle 7 gün var
Yani lekelenme kesin bir şey değil ne yazık ki bazen olabiliyor ki kimyasaldan sonra olacak her şey bence çok normal benim ay aşırı akıntım vardı ama hiçbir şey olmadı beş gün gecikmenin sonunda regl oldum

Yani lekelenme kesin bir şey değil ne yazık ki bazen olabiliyor ki kimyasaldan sonra olacak her şey bence çok normal benim ay aşırı akıntım vardı ama hiçbir şey olmadı beş gün gecikmenin sonunda regl oldum
Aynıyız evet maalesef bende de 6 gün sonra kanama basladı lekelenme olmamıstı tutunma lekelenmesi. Dediğiniz gibi akıntı cok fazlaydı

Ahu o testler beni o kadar çok yanılttı ki, ben de çok dertliyim bu açıdan.
Erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yok, kaç kere ümitlenip acile gidip kan testi verdim, sonuçlarla hayal kırıklığı yaşadım.
Hepsi mi silik çizgi gösterir, bir döngüde yaklaşık 10 tane yaptığımı biliyorum, yoksa nasıl çıkar çizgi aklım almıyor.
Şu anda da reglime 5 gün var, ama kendime söz verdim erken gebelik testi almayacağım.
Regl gününde normal kaset test yapacağım.
Hakkımızda hayırlısı insAllah güzel haberler alırız bende artık umutsizim sürekli silik çizgi

6 gün gecikmende mi kanaman oldu kız bnm regl günümden bi gün önce lekelenmem olmuştu doktora gitseydin kese gözükürdü valla çok üzüldüm cnm bnde akıntı vs olmadı hiç belirtim de yoktu
Yok gittim ama gözükmedi maalesef hatta lekelenme oldugu gün doktorum cok olumlu konustu ama maalesef

6 gün gecikmende mi kanaman oldu kız bnm regl günümden bi gün önce lekelenmem olmuştu doktora gitseydin kese gözükürdü valla çok üzüldüm cnm bnde akıntı vs olmadı hiç belirtim de yoktu
Reglden 1 gün önce beta 7.69 du 6-7 gün boyunca cok güzel arttı sonra lekelenme geldi birde sancımda cok fazlaydıı

Reglden 1 gün önce beta 7.69 du 6-7 gün boyunca cok güzel arttı sonra lekelenme geldi birde sancımda cok fazlaydıı
Bnm de çok fazla Sancım vardı ben reglden bir gün önce 11 gibi bir değerli öğrendim ama lekelenme vardı evde test yaptım gölge çıkınca kan verdim yani doktorum çok kötüydü bir daha da gitmem bana kimyasal geçiriyorsun çok önemli değil gibi bir sürü laf söyledi hatta oraya gitmemen bile hata olduğunu evde bekleseydim normal adet gibi atacağımı söyledi travma kaldı yani o yüzden en iyisi beklemek gecikmem olursa inşallah o zaman test yapacağım

Hakkımızda hayırlısı insAllah güzel haberler alırız bende artık umutsizim sürekli silik çizgi
İnşallah, umutsuz olmak da bize yakışmıyor ama , insanız işte bazen modumuz düşüp, umudumuz azalıyor ama her döngü başlangıcında yeni bir umut yeşeriyor. Bir gün inşallah meyve verecek o yeşeren umutlar, hepimiz için güzel şeyler olsun..

Back
X