• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde bir sızı ...

valla okuduğum en garip yazılardan biri oldu bu :) arar elbet merak etmeyin, biraz garip bi vedalaşma olmuş evlerinize dönerken. fakat tabi topluluk içinde öpmek istemesi, sizin bunu istememeniz bir zıtlaşmaya dönüşmüş o an için.
ama ayrılık oluşturmaz bu durum,hem daha aradan bir kaç saat geçti sanırım,hemen paniklemeyin. baktınız aramıyor,siz arayın. hatta telefonda nabzını yoklayın,o bu mevzuyu açmazsa siz de hatırlatıp açmayın.boşverin.

hayır dün akşam 8 gibi oldu olay ... iki gün olucak nerdeyse tık yok ... her zaman iyi geceler seni seviyorum derdi ne olursa olsun artık böyle şeyler olduğunda demiyor...çok üzgünüm ....

yine sevgilin sen ve garip şakalaşmalarınız.

şeytan diyor git o vapura ikisini de denize at.

:) ikimizde esprili insanlarız ve bazen bir taraf şakaları abartabiliyor ... ne biliyim ya hangi taraf haksız bu sefer bende bilmiyorum öyle günler geçiyor ama içimde bir yer ona ait :(

evet son zamanlarda hep ben alıyordum dayanamıyordum onsuzluğa ama artık sıkıldım ben gönül almaktan ... acaba döner mi

Çok Küçük Bir Olay Bu..
Yani Ayrılığa Yol Açacak Bir Sebep Değil..
Ama Aklında Bulunsun;
Sizin İlişkiniz Biterse Senin Yüzünden Biter..

her ilişkide ufak tefek sorunlar olur takma derim benn..
ama sen ara yada mesaj at gönlünü al bukadar canın sıkılıyosa aşkta gurur olmazmış:)

hani ayrılsak bitti dese daha iyi bu durumdan hee bir de şu durum var ben telefonumu yeni aldım teknik servisten tamamen sıfır yapmışlar kayıtlar gtti numarasını da yeni almıştı ezberleyememiştim bir de oo var yüzden çok bekliyorum aramasını birşey yapmasını

pardon kaç yaşındasınız? :52:

ya yok mu içimi ferahlatıcak ne biliyim hiç değilse bir akıl vericek biri şöyle yol yordam önümdeki adımı söyleyebiiecelk bu durumu iyice deşicek biri :/

birakip gitmissin, ne kadar tartismada olsa kavgada olsa oyle cekip gitmen anlamsiz bence..
dolayisiyla sen onu ara diyecektim ama numarasini bilmiyorum demissin, mecbur bekleyeceksin onun donmesini baska care yok gibi..

aslında o an kafamda arkamdan gelir dedim yani hızlıca da kaçmadım ama arkama baktığımda yoktu açıkçası ne olduğunu da tam bilmiyorum sadece gemide biraz rezil olduğumuzdan ordan uzaklaşmak istedim ...

o belki hala saka kismindaydi olayin ve sen oyle cekip gidince biraz kizdi demekki..
elbette arar bunun sizin iliskinizde cok buyuk bi yara acacagini sanmam kucuk bi mesele bence..
ama bana kalirsa sorunlarinizi bu sekilde trip yaparak tavir yaparak birakip giderek halletmeye calismayin..
bugun bisey olmaz ama birikir birikir ve kotu patlar sonunda..
umarim en kisa zamanda arar seni ;)

inşallah ya ama o telefon numarasını bilmediğimi de bilmiyor o olayı yani o arasın mı diyor ne diyor seni seviyorum iyi geceler mesajı da atmıyor artık :(

tlfn numarasi isini bilmemeside kotu olmus..
o seni bekliyo sen onu..
eger numarasini bi yerden bi arkadastan fln bulamayacaksan, bi sure bekleyeceksin demektir..
ama dedigim gibi barisirsiniz bu kadar kucuk meseleden bisey olmaz merak etme;)

Canım ya okudum anlamaya çalıştım ama nolur imla kuralları açısından biraz daha özenli yaz mesajlarını daha kolay yardımcı olabilelim:)

Back
X