Benım kardeşlerım neden böyle çok uzgunum ?

Ay bu sey hatirladim ben, oglanin anasinin zoruyla kendinden 6 yas kucuk adamla gorusup tekmeyi basan uye.

Ee dupeduz trolleniyor muyuz yani?
Valla trolleniyor muyuz hatun mu dengesiz ben de çözemedim.

Çıtırla evlenme hevesindeyken ayakları yere basmıyordu, bulutların üstünde sekiyordu. Bu konuda depresyonun dibinde.

Çıtırla evlenme hevesindeyken ayakları yere basmıyordu, bulutların üstünde sekiyordu. Bu konuda depresyonun dibinde.
Evlenmeyi dusundugu ikinci adam evin esyalarini degistirmedi ya, ondan herhalde.

Çıtırla evlenme hevesindeyken ayakları yere basmıyordu, bulutların üstünde sekiyordu. Bu konuda depresyonun

Evlenme basarisi elde edip bi ust levela tekrar gecemedigi icin dert kuyusuna dusmus oladabilir tabi, biliyosun evlenenlere madalya takiyorlar.

Kardeşleriniz nispet yapmak için paylaşmıyor. Zamanımız sosyal medya Zamanı ve artik herkes foto ile paylaşım yapıyor. Sevinçlerini hüzünlerini bu kişisel olarak içten gelen birsey.
Sadece bu ayrılık aşamasındaki Aşırı duygusal beklentili halinizi bırakıp insanların gercekte çok da dusunceli olmadığını hayatta ne kadar ailenden olsa tek olduğunuzu çabuk kabullenin. Güçlü yaşayın işinize odaklanın.

Bence siz hassas bir dönemden geçtiğiniz için alıngan davranıyorsunuz. Kardeşleriniz Brad Pitt'le evli değilse neden üzülüyorsunuz ki? koca bu ya herkeste var bende de var mesela öyle çok matah bir şey de değil ki koca dediğiniz şey :D yani sizdeki iyi değilmiş ki boşuyorsunuz öyle düşünün.

Nispet olduğunu düşünüyorsanız gruptan çıkın,arada ararsınız kardeşlerinizi olur biter

Bacım hani sana görücü yağıyordu? Beğenmiyordun, sık sık görücü görüşmeleri yapıyordun. En son sıfırdan ev dizmezlerse evlenmem demiştin. Belki kardeşlerin aza kanaat ediyordur. Belki 4/4 değildir hayatları ama onlar tadını çıkarıyordur.

Dünya senin etrafında dönmüyor.

Balım boşanmayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok . Ben de boşandım . Davam devam ederken ve en bitik halimle kalktım arkadaşımın dugunune gidip göbek attım :D herkesin acıyla baş etme biçimi farklı. Tabi ki üzüleceksin mutsuz olacaksın . Ve yine tabi ki çevrendeki çiftlere bakıp iç geçireceksin. Bunlar normal . Ancak en nihayetinde herkesin kendi hayatı . Herkes önünde sonunda kendi hayatına bakıyor . Bunu sende yapmalısın . Yeterince destek olmamış olabilirler . Ne yapacaksın . Kabullen mesafeni koy geç. Ötesine lüzum yok

Eskiden iliskiniz nasildi?
Ayrilali ne kadar oldu? Yani ilk zamanlarda destek oldular ise belki artik herseyi normallestirmeye calisiyorlar olabilir?

Son düzenleme:
Back
X