içimde bulunuduğum durumdan cıkamıyorum .....

erkek arkadaşın için bir şey diyemem ama ailen klasik aile.çoğu ev böyledir.:34:

bizim evde de,eşim tv izler.oğlum odasındadır.bende genelde nette dolaşırım yani pek farklı değiliz.ama evlatlarımızı elbette çok severiz.herkes sevgisini açığa vuramaz:34:

odaya tıkılı kalma durumu kötü değilmi ben sinirmden hep yattım durdum bugün odada oldugum zaman skntıdan dokuz doğuruyorum ya bu beni daha kötü yapıyor psikolojk yardım mı almam gerekyor acaba

odaya tıkılı kalma durumu kötü değilmi ben sinirmden hep yattım durdum bugün odada oldugum zaman skntıdan dokuz doğuruyorum ya bu beni daha kötü yapıyor psikolojk yardım mı almam gerekyor acaba

niye odada tıkılı kalıyorsun.benim oğlumun kendi tercihi odada olması,yanımıza çağırırız 5 dk durur tekrar gider.

niye odada tıkılı kalıyorsun.benim oğlumun kendi tercihi odada olması,yanımıza çağırırız 5 dk durur tekrar gider.

oğlunuz odasında napıyor acaba ben içeride kimse benimle ilgilenmiyor konuşmuyor etmiyor diye kendimi odama kapatıyorum

kendıne ugrasacak bıseyler bulmalısın bence boyle odaya tıkmakla daha ıcıne kapanık olursun.hıc bısey yapmıosan el ısı yap onu bıtırmeye calısırken zamanın nasıl gectıgını bıle anlamazsın yada nette takıl burda herkes bırılerıyle ılgılenıyor. bak suan senınle ılgılenıorz mesela :34: yorum yaz faceye gır tabi cokta uzun sure kalma ama yapılacak cok sey war ya sıkma bukadar kendını gerısı Allaha kalmıs de oyle yasa bence

annemde öyle der içimi rahatlatmak için arıyorum seni ondan merak ediyorum hep napıyosun nasılsın iyimisin diye merak ediyorum diyor bende diyorum bukadar panik atak olma illa başıma bişey gelicek gibi düşünme diyorum anlamıyor bu durum beni daha cok bunalıma strese sıkıntıya sokuyor :(

Bu durum hıc degısmıyor bılıyor musun ...Ben hamıleyım 1-2 haftaya dogumum war ınsallah,:nazar::nazar: ...ama annemlerdeyım..Hala bebek muamelesı yapıyorlar..Dısarı cıkıyordum yürüyüşe 10 kere arıyorlardı yarım saatte...İlgiden bunalmak da berbat birşey yaa..Sewgılınle iyisindir umarım..

kpss yi kazanmışsın öncelikle şükretmelisin :) ben 2 yıldır uğrşıyorum olmuyor :( bence bi tane yavru köpek almaılısın onunla yürüyüşe çık seninle ilgienir sende onunla
yok hayvan sevmem diyorsan a.verişe çık dergiler al film seyret sinemaya git bence nasıl olsa çalışıyorsun :) insanlardan bişeyler bekledikçe olmuyor biliyormusun hep hayalkırıklığı :( beklem o yüzden boşver :)

herkez kendi aleminde annem ceyiz hazrlar tv izler dizilerini asla kacrmaz dizisini izlerken konuş terliği kafana yersin babam sessiz dir hic konuşmaz agzını bıcak acmaz babamla pek iyi değildir aramız mesafeliyz yani 5 dakika oturup karşılıklı konuşmuşluğumuz yok sözlüme gelince yaşadığımz olaylardan sonra aslında sevgilimle aram biraz daha iyiydi ama o bana karşı ilgiszleşti artık sanki nebilim önceden bana mesaj atardı ben gec cevap veriyim delirirdi arardı cevap vermeynce beni merak ederdi güldürmeye calışırdı şimdi artık yok öyle bişey gene önceden cok oyun oynardı pc başından kalkmazdı ama hic yoktan yatarken son 1 saatni bana ayrrdı konuşurduk mesajlaşrdk azda olsa şimdi hc bişey yok :(

ya varya tayinim çıktı bi şey yap git yalnız yaşa gerçek hayatttan mümkünse iş çevresinden partner bul,ama yalnız evde kalıp yine bunalım yapma yaşın çok küçük mutlaka kendine bak güzel giyin tarzın olsun kitap oku hep şikayet ettiğinde sorunu çözemezsin bir yenilik yaratamazsın sorumluluk almıyorsun bu durumda.akıllı ve kendine bakan kadın gözleri kendi üstüne çeker.önce bu konuya kafa yor.sonra elma önüne düşecek inan bana canımmmmm

ders çalışır nette takılır,kendince birşeyler yapar:34:
oğlunuz da bence sıkılyordur bu yaptıklarından sürekli aynı şeyler cünkü odasında yapcak bişey bulamıyordur o yüzden cıkmıyordur

kendıne ugrasacak bıseyler bulmalısın bence boyle odaya tıkmakla daha ıcıne kapanık olursun.hıc bısey yapmıosan el ısı yap onu bıtırmeye calısırken zamanın nasıl gectıgını bıle anlamazsın yada nette takıl burda herkes bırılerıyle ılgılenıyor. bak suan senınle ılgılenıorz mesela :34: yorum yaz faceye gır tabi cokta uzun sure kalma ama yapılacak cok sey war ya sıkma bukadar kendını gerısı Allaha kalmıs de oyle yasa bence
el işini hic sevmem beceremem yani bi atkı falan örebiliyorum anca buaralar örücektim erkek arkdaşıma ve kendime ama henüz cıkıpda bi gidip alamadım yün genelde kadınlar kulbnde oluyorum zaten facem yok malesef düşüncelerin için cok teşekkrederm .

Bu durum hıc degısmıyor bılıyor musun ...Ben hamıleyım 1-2 haftaya dogumum war ınsallah,:nazar::nazar: ...ama annemlerdeyım..Hala bebek muamelesı yapıyorlar..Dısarı cıkıyordum yürüyüşe 10 kere arıyorlardı yarım saatte...İlgiden bunalmak da berbat birşey yaa..Sewgılınle iyisindir umarım..
ne güzel ya az kalmış allah kucagınıza almayı nasip etsin hamilesin ya sen o yüzden cok arıyorlardır seni merak ettikleri için yani iyiydk aslında ama sevgilime ders verme aşamalarındayım suaralar
ya varya tayinim çıktı bi şey yap git yalnız yaşa gerçek hayatttan mümkünse iş çevresinden partner bul,ama yalnız evde kalıp yine bunalım yapma yaşın çok küçük mutlaka kendine bak güzel giyin tarzın olsun kitap oku hep şikayet ettiğinde sorunu çözemezsin bir yenilik yaratamazsın sorumluluk almıyorsun bu durumda.akıllı ve kendine bakan kadın gözleri kendi üstüne çeker.önce bu konuya kafa yor.sonra elma önüne düşecek inan bana canımmmmm
bnde gitmek istiyorum yaşadığım yerden ama ailem kız başıma göndermek istemiyor ama iş başvrusu yapıcam heryere gitmek istiyorum cünkü neresi olursa ya belki 3-4 ay bile başka yerde başka bi şehirde calışsam okadar iyi gelirki bana ama gidersem de sözlümle ayrılır oda gitmemi istemiyor cünkü gidişim ayrılık nedenimiz olur o okuyor daha cok güzel bir bayanım kendime bakarım cok ama evden cıktıgım yok sözlüm de pek cıkmamı istemiyor artık arkadaşımda yok hadi cıkalım diyebilceğim cünkü gecmişimdeki arkdaşlarım hic iyi kişiler değildi o yüzden hepsinle kestim görüşmeyi o elmanın düşmesini cok istyorum cok

kpss yi kazanmışsın öncelikle şükretmelisin :) ben 2 yıldır uğrşıyorum olmuyor :( bence bi tane yavru köpek almaılısın onunla yürüyüşe çık seninle ilgienir sende onunla
yok hayvan sevmem diyorsan a.verişe çık dergiler al film seyret sinemaya git bence nasıl olsa çalışıyorsun :) insanlardan bişeyler bekledikçe olmuyor biliyormusun hep hayalkırıklığı :( beklem o yüzden boşver :)

hayvanları cok severim canm bende cok istiyorum kücük yavru bi köpek havlamayan evin içinde besleyebileciğim bir köpek ama ne yazkki apartman da yaşıyorum ailem istemiyor :( şuaralar maddi yönden cok sıkışığım ödemelerim üst üste geldi alışverişe cıkcak bir durumum yok canm düşüncelerin için cok sağol canm

Back
X