İçimde Kalanlar.

demlikcay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
236
618
18
31
Boşanma sürecindeyim. Eşimin sözleri, hakaretleri aklıma geliyor çok kötü oluyorum. Attığı iftiralara çok üzülüyorum karşılık dilekçesinde. Mahkeme hukuki süreçler çok yavaş işliyor ve çok gerici. Ancak çekişmeli boşanmaya kararlıyım. Bu sürede ales,yds ve yüksek lisansa hazırlanıyorum. ama özellikle akşamları boğazım düğümleniyor. Bir yandan boşaanm fiiline üzgünüm, bir yuva kolay kurulmuyor... Bir yandan kendime çok kızgınım onu sevdiğim için. Sanki kişiliksiz bir insana sevgi ve değer vererek namussuzca bir iş yapmışım, iyilik kavramına hakaret etmişim gibime geliyor. Sabrettiğim şeylere çok kızıyorum. Sürekli kafamda savunma hazırlayıp mahkemeyi düşünüyorum :KK43: Anlatılmayacak kadar uzun ama işte klasik psikolojik şiddet, sabreden ve her türlü fedakarlığı yapan kadın. Herşeyine kast eden, kinci empati yoksunu aşağılık psikolojili erkek profiline karşı olayı..

Sahte bir profilden beni takip ediyordu facebook üzerinden, bir kaç tane sahte hesap açmış çevremdeki insanları, özellikle erkek arkdaşlarımı ekliyor. İnsanları uyardım ne söyleyip yapacağı belli olmaz diye ve onun kim olduğunu anladığımı söyleyip engelledim. Kaldı ki ben araştırmacıyım, sağlık sektöründe çalışıyorum. Kimse erkek yada kadın değil, hoca,eğitimci yahut arkadaştır. Net. Oysa ona göre herkes cinsiyetten ibaret. Üniversitelere bile kötü gözle bakacak kadar yoz bir insan ne yazık ki... Düşündükçe kötü oluyorum.. :KK43: Bunun üzerine abuk sabuk gayriahlaki sayfaları beğenmiş. Neyse bu gereksiz bir detay. Sorun şu ,kendisinden gün be gün soğuyorum ben ne kinci,içinde kötü şeyleri tutabilen biriyim ne de onun gibi içten pazarlıklı biriyim. Yazayım da ona patlamadan bir yere patlayım dedim. Sahte profilden sahte profiline şöyle içimdekileri sayıp döken bir mesaj atsam kullanabilir mi mahkemede ? Bir de şu muhattap olunmayası insanla muhattap olmamak en doğru seçim mi acaba .

Yaşadıklarınıza benzer hisleri ben de yaşadım, hala zaman zaman canlanıyor da bu hislerim ama ilk aylardaki kadar sık olmuyor ve yoğun olmuyor en azından. Ben ona samimice nasıl bu hale geldiğimizi anlatmak, hatasını az da olsa görsün diye ara ara konuşmaya teşebbüs de etmiştim ama değmezmiş. Ne kendisini ne de onu bu kadar kışkırtan ailesini değiştiremeyeceğimi ve gerçek yüzlerini gördüm. O yüzden de artık hiçbir türlü iletişime geçmemeye karar verdim, kışkırtmalarına gelmemeye çalışıyorum. Üstelik benim arada küçük bir kızım var. Mecburen iletişim kurmamız bile gerekiyor bizim. Sizin şansınız çocuk olmadan gerçek yüzlerini görmeniz. Yüreğinizi soğutmak için size yaptığı kötülükleri, yazdığı iftiraları düşünün. Bu bir süreç ve hepsi yaşanacak, eskiye özlem, hayal kırıklığı, öfke, pişmanlık... boşanma bu yüzden kolay değil işte. Ve ailenizden hiçkimse bile sizi tam anlamıyla anlayamaz. Allah yardımcınız olsun.

Hiiçç muhattap olma bence kurtulacağın için sevinmelisin.. insanlar sevebilir kimi seveceğine karar veremezsin gönül bu ama yanlış yoldan dönmeye karar vermek senin elinde..çok sıradan belki ama zaman herşeyin ilacı.. önünde kocaman bir yol var ilerde geriye baktığın zaman boşa üzülmüşüm diye güleceksin..

Bende boşanma sürecindeyim gerçekten insan dönüp baktığı zaman nasıl tanıyamamışım ,neden ben bunları yaşıyorum ,ne istedi benden.......diye bir tomar sorularla başbaşa kalıyor .Zaman herşeyim ilacı insan ayrılırken görüyor ikinci yüzünü belki acıtıyor bu duygu ama zamana yaydığımız zaman aslında iyiki gördüm ve kurtuldum diyeceğiz.Sabırlı olun ve kesinlikle kışkırtmalarına gelip muhatap olmayın inanın deymez

Muhattap olmaya değmez...

Kurtulduğunuzda bir taraflarınıza kına yakmayı ihmal etmeyin...

Okurken gerildim...

Adamın beyni ile p....i arasında
paralel bağlantı var...
P....i kopasıca!

Malesef insanı en çok yoran geçmiş
Düşünüyorsun bu adam omu diye
Ama malesef asıl buymuş diyorsun
Sonra kendine kızıyorsun neden ben anlamadım diye
Bende o süreçteyim
Ama geçecek
Zaman herşeyin ilacı
Allah yardımcımız olsun

Boşanma sürecindeyim. Eşimin sözleri, hakaretleri aklıma geliyor çok kötü oluyorum. Attığı iftiralara çok üzülüyorum karşılık dilekçesinde. Mahkeme hukuki süreçler çok yavaş işliyor ve çok gerici. Ancak çekişmeli boşanmaya kararlıyım. Bu sürede ales,yds ve yüksek lisansa hazırlanıyorum. ama özellikle akşamları boğazım düğümleniyor. Bir yandan boşaanm fiiline üzgünüm, bir yuva kolay kurulmuyor... Bir yandan kendime çok kızgınım onu sevdiğim için. Sanki kişiliksiz bir insana sevgi ve değer vererek namussuzca bir iş yapmışım, iyilik kavramına hakaret etmişim gibime geliyor. Sabrettiğim şeylere çok kızıyorum. Sürekli kafamda savunma hazırlayıp mahkemeyi düşünüyorum :KK43: Anlatılmayacak kadar uzun ama işte klasik psikolojik şiddet, sabreden ve her türlü fedakarlığı yapan kadın. Herşeyine kast eden, kinci empati yoksunu aşağılık psikolojili erkek profiline karşı olayı..

Sahte bir profilden beni takip ediyordu facebook üzerinden, bir kaç tane sahte hesap açmış çevremdeki insanları, özellikle erkek arkdaşlarımı ekliyor. İnsanları uyardım ne söyleyip yapacağı belli olmaz diye ve onun kim olduğunu anladığımı söyleyip engelledim. Kaldı ki ben araştırmacıyım, sağlık sektöründe çalışıyorum. Kimse erkek yada kadın değil, hoca,eğitimci yahut arkadaştır. Net. Oysa ona göre herkes cinsiyetten ibaret. Üniversitelere bile kötü gözle bakacak kadar yoz bir insan ne yazık ki... Düşündükçe kötü oluyorum.. :KK43: Bunun üzerine abuk sabuk gayriahlaki sayfaları beğenmiş. Neyse bu gereksiz bir detay. Sorun şu ,kendisinden gün be gün soğuyorum ben ne kinci,içinde kötü şeyleri tutabilen biriyim ne de onun gibi içten pazarlıklı biriyim. Yazayım da ona patlamadan bir yere patlayım dedim. Sahte profilden sahte profiline şöyle içimdekileri sayıp döken bir mesaj atsam kullanabilir mi mahkemede ? Bir de şu muhattap olunmayası insanla muhattap olmamak en doğru seçim mi acaba .

1) kesinlikle muhatap olma, yazma bir şey
2) şu anda bence en öncelikli yapman gereken şey, kendine kızmaktan vazgeçmek. "kendine kızmak, kendini hırpalamak" boşanmaktan daha çok yıpratır seni. klasik olacak ama bunun için çok güzel kitaplar var. bence mutlaka buna yönelik 1-2 kitap okumalısın.

Back
X