İçimde kalanlar..

Sizin tercihiniz sebeplerinizi bilemem tabi sadece farkli bakmanizi saglamak istedim. Zaman icinde gececektir duygulariniz.

Yerinizde olsam kardesinizin her seyi ile ilgilenmeye calusirdim uzak da olsa bu bence size iyi gelecektir ve cevrenizdeki art niyetli insanlara guzel bir cevap olacaktir.

Babanız kötü birşey söylememiş aslında.
Babaların tepkileri biraz abartılı oluyor.

Babanızın meslegini al öyle evlen demesini ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacak ve hak vereceksiniz.

Dugunum gelinligim orkestram kinam hic birisi olmadi. Taki falan da alinmadi.
Kimin ne dusundugunden banane? Gosteris yapamadim diye mi uzulecegim?
Beyaz uzun bir elbise aldim. Sitedeki kuafore sacima fon cektirdim. 300 elbiseye 20 fone 30 taksiye verdim. Gittim bi imza attim bitti.

Ayrica babanizin tepkisi agir olmus ama soyledigi sey o kadar dogru ki...
Is bulup evlenseydiniz istediginiz orkestrayi kendiniz tutar kimseye muhtac kalmazdiniz

Ne dugunmus ya takmayin soyle seyleri artk bana cok sacma geliyor senin koylulerin dugune gelmis gelmemis ne farkeder ne onemi var sanki gelseler o gun onu farkedecektin bazen ciddn mutsuz olmak icin yer ariyoruz

Üzücü bi durum olmuş 1 kere evleniyorsun ve ömür boyu her ayrıntısıyla hatırlayacağın yegane zamanlardan biri. Sen boşver evliliğin güzel gidiyorsa ağız tadın varsa hiç bunları düşünüpte bozma. Kardeşinin düğününe gittiğinde o tarz koca karı muhabbetleri yapanlarla az muhattap ol moralini düşürüp evliliğine yansıtma istemedende olsa yansıyor çünkü.

Vallahi benim babam da desteklemedi bi suru sorun cikardi dugunume de gelmedi. 70 kisiyle dugun. evin bi goz odasinda da 30 kisiyle kina yaptim. Dugun sacim duvagim tam bi fiyaskoydu. Ama gel gelelim eglenmesini bildim. Cunku o gun benim gunumdu. Sonucta bir kez yasaniyo. Herseyden once geldi gecti unutuldu. Esimle evimde olan huzurum onemli benim icin.

Baban sana çok kırılmış onu dinlesek eğer okuttum maddi manevi ne emekler verdim diye anlatır . Kocasının eline bakmasın kendi istediğini alsın vs. Diye kırıldığı içinde surat yapmış .tavır takınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…