İçimde kalanlar..

Evet abartiyosun
Ailen kotu bisey istememiski okutmuslar ataman olsun ayaklarinin uzerinde dur sonra evlen.
Rizasi olmadigi bi evlilik yapmissin iyi gene gelmis benim babam rizasi olmadan evlensem birak dugunume gelmeyi yuzume bakmazdi.
Asla bi erkek icin babami karsima almazdim sanirim.
Ne olursa olsun baba kapisi sonuna kadar acik kalmali.
Kinlenmeyi birak kardesinin guzel gununde yanlarinda ol.
Onunda icinde birakma biseyleri.

en mukemmel dugun olsa icine sinmez. bak 5 yil olacak kv dugunume sacini evde yapti geldi kp Masada oturdu surati asik kimseyle ilgilenmedi ucuz olsun diye bir dugun cicegi aldilar ki sorma gitsin. kendi Halamin kaziginibyedim kuafor konusunda vs vs vs. herkesin icinde vardir bir ukte. ama kapini kapattiginda mutlu musun ona bak sen. esin sana iyi davraniyor mu bak ne kobular var burada 15 gun sonra bosanan mi dersin dayak yiyen mi. bosver gecmiste birak. artik kendi ailen var ona odaklan

evlilik için bu acele niye rahat rahat evlenmek varken biraz birikim yapıp kimseden bir şey beklemeden evlenmek...diye yazardım ancak aile içinde huzurunuz yoksa orada daha fazla kalmak istemez insan.olan olmuş bunları düşünmek boşuna mutlaka hayatta bir şeylerin telafisi vardır yeterki görmek isteyelim.

Ben de düğün zamanı kötü şeyler yaşadım. Hatta nişan zamanı da yaşamıştım. Babam nişanımda annem nikahımda, kınamda, düğünümde yoktu. Annem hala yok, aynı zamanlarda evlenmişiz.

Bi' de tek çocuğum yani, eski tabirle görüp görecekleri tek düğündü. Bu arada sebep de yok. İkisinin de tribini çektim. Arada evsiz falan kaldım :)

Evet çok üzüldüm. Nikahımda zorla evlendiriliyormuş gibi ağlıyordum bi ara. Düğünde anne tarafımdan anneannemle dedem vardı sadece. Sonra da aylarca geçmedi. Deli gibi mutluydum ama kafamın gerisinde bir şekilde üzülüyordum yani.

Psikologa gittim. Hem yardım hem zamanla geçti. Çünkü o günleri o yaşananları düzeltme şansı yok. Tekrar evlensem bile yok. E delireyim mi?

Senin de o günleri geri alma şansın yok. En iyisi üzülme. Dik dur, oldu bitti. Öyle olması gerekiyordu ve oldu.

Biz iki dugun yaptik. Birtanesinde sacim ve makyajim feci igrencti. Digerindede makyajim guzeldi sacim berbatti. :d Benim sehrimdeki dugunde kv ve kp piste arkalarini donup oturdular surat 5 karis. Kendi sehirlerinde pistte tepine tepine oynadilar resmen vsvs. Anlatsam uzun. Incik cincik bir suru sey oluyor yani. Kalkip buna takmanin anlami yok.

Hakkaten arabesk ama. Eşini seviyorsan bunu yapma. Düğünün istediği kar şatafatlı, kusursuz olsun, sefası maksimum iki gün. Asıl olay o kapılar kapanıp, eşinle yalnız kaldığında başlıyor. Şimdi mutluysan, gerisi hikaye.

Son düzenleme:
Eşimle mutluyum çok şükür iyi Bi işi var maddi manevi şu an rahatım..
kardeşimin mutluluğunu herseyının güzel olmasını tabi ki istiyorum atanırsam ilk işim ona yardım etmek düğün için ama demek istediğimi anlamayanlar var ..
onun ki de olmasın kötü olsun değil ki düşüncem..
niye atanmadın diyorsunuz dışardan böyle görünüyor tabi ama mutsuz Bi aile özellikle sorunlu Bi baba ile yaşıyorsanız bir an önce gitmek istiyorsunuz kızlar..
ki eşim babama kızınıza calısma odası Yapıcam isterse tekrar kursa göndericem atanması için herşeyi Yapıcam dedi ona rağmen istemedi babam herşeyi zehir etti bana istememe nişanıma gelmedi o böyle yaptıkça bende herşeyin daha hızlı olması için inat ettim çünkü bana bunları yapmaya hakkı yoktu sütten çıkma ak kaşık Bi babam maddi manevi her an yanımda olan Bi babam yoktu maalesef..

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız çok kötü yasamayan bilemiyor her an surat asık bunları yapmak hiç yapmamaktan daha kötü ..

Millet çırağanda evleniyor,en muhteşem organizasyonu yaptırıyor,havai fişekler fransadan gelinlikler sonu hüsran.Ben sonuca bakarım.Sonuçta sevdiğin insanla evlendin mi?Daha 2 aylık evlisin.Eşini yuvanı düşüneceğine gereksiz şeylere kafanı takıyorsun.Hee içinde ukteler için zamanı geldiğinde laf yerini bulur.Sabır gerek.O bu millet bırakın şu insanları.Kimse bana aklına gelen her lafı söyleyemez mesela.Müsade etmem.Allah a şükür mutluyum de geç.Tavrın net olsun.

Eşinle mutlu isen bunları hayatında yok say.

Mutluyum, gerçekten mutluyum ..
Ama yalnız kalıp düşündüğümde annem arayıp düğünle ilgili bişey söylediğinde yada Bi arkadaşım bişey dediğimde içim çıktı ediyor ..
sonra amaaann takma diyorum ama yine de takıyorum.
Sadece şu an kardeşimin düğününe gittiğimde cok mutlu görünmek gelecek lafları takmıyormuş gibi karşılamak istiyorum..

babana haksiz yere kiziyosun bazi konularda cunku dugum orkestrasi falan filan bunlar babanin uzerine dusen gorev deildi bu damat tarafinin hatasi dugunun harikada olsa akrabalar takacak bir kulp bulacaklarda emin ol benimde icimde kalan cok sey var kina masamda bir cicek bile yoktu mesela dugunum davullu zurnali olsun dedim 400 lira cok pahali dediler simdide icimden cikmiyo iste bu ve bunun gibi bir cok sey sen baban skinti yarattigi icin butun bunlar onun yuzunden saniyosun ama dugun erkek tarafinin isidir

Son düzenleme:
akrabalarinda birsey soylerse ben siz gelip tepineceksiniz diye masraf yspmak zorunda deilim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…