- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
evlilik için bu acele niye rahat rahat evlenmek varken biraz birikim yapıp kimseden bir şey beklemeden evlenmek...diye yazardım ancak aile içinde huzurunuz yoksa orada daha fazla kalmak istemez insan.olan olmuş bunları düşünmek boşuna mutlaka hayatta bir şeylerin telafisi vardır yeterki görmek isteyelim.merhaba kızlar..
Evleneli 2 ay oldu ..
Hani her kızın hayalınde düğünü kınası hayalleri vardır ya ben bunları doya doya yasayamadım..
Okul bittikten Bi yıl sonra 6 yıldır birlikte olduğum insanla evlenmek istedim..
Ailemin yanında KPSS ye hazırlandım iyi Bi puan aldım ama bölümümün atamaları oldukça az ve alımın olacağı kesin olmadığı için daha fazla beklemeden evlenmek istedim..
Babam karşı çıktı hep atan diye tutturdu ama ailedeki huzursuzluklar gırlaydı bunun haricinde ..
Neyse Bi sürü aksilik yaşattı düğününe gelmiycem diye tehdit etti hiç bi şeyle ilgilenmedi yakınlarını çağırmadı daha sonra baskılara dayanamayıp geldi son anda ama ne tutulan orkestra adam gibiydi ne düğünüme doğru düZgün insan geldi bunlar sayesinde ..
Zaten gelenlerde bütün sorunların farkında olan gözlerime kasvetle bakan tiplerdi yani kına mı düşünmek bile istemiyorum..
Şimdi erkek kardeşimin seneye yazın düğünü olacak en iyi orkestrayı tutmuşlar ..
Memleketten misafirler düğüne gelsin diye babam otobüs tutarım diyormuş ..
cok zoruma gidiyor içimde hep kalıcak mı bunlar..
Baştan düğün fln takmıyorum yeter ki sorunlardan kurtulayım Bi an önce olsun bitsin dedim hala da aynı fikirdeyim ama içime dokunuyor İşte ..
Var mı böyle içine sinmeyen düğünü kınası ..
Bide düğüne gidicem kardeşimin dili yılan Bi sürü insan beni sokmayı bekliycek Eminim sende söyle olmamıştı bu iyi değildi demek için bilmiyorum ben mi abartıyorum ..
Ben de düğün zamanı kötü şeyler yaşadım. Hatta nişan zamanı da yaşamıştım. Babam nişanımda annem nikahımda, kınamda, düğünümde yoktu. Annem hala yok, aynı zamanlarda evlenmişiz.
Bi' de tek çocuğum yani, eski tabirle görüp görecekleri tek düğündü. Bu arada sebep de yok. İkisinin de tribini çektim. Arada evsiz falan kaldım :)
Evet çok üzüldüm. Nikahımda zorla evlendiriliyormuş gibi ağlıyordum bi ara. Düğünde anne tarafımdan anneannemle dedem vardı sadece. Sonra da aylarca geçmedi. Deli gibi mutluydum ama kafamın gerisinde bir şekilde üzülüyordum yani.
Psikologa gittim. Hem yardım hem zamanla geçti. Çünkü o günleri o yaşananları düzeltme şansı yok. Tekrar evlensem bile yok. E delireyim mi?
Senin de o günleri geri alma şansın yok. En iyisi üzülme. Dik dur, oldu bitti. Öyle olması gerekiyordu ve oldu.
kardeşinizin işi gucu var mı bari
Millet çırağanda evleniyor,en muhteşem organizasyonu yaptırıyor,havai fişekler fransadan gelinlikler sonu hüsran.Ben sonuca bakarım.Sonuçta sevdiğin insanla evlendin mi?Daha 2 aylık evlisin.Eşini yuvanı düşüneceğine gereksiz şeylere kafanı takıyorsun.Hee içinde ukteler için zamanı geldiğinde laf yerini bulur.Sabır gerek.O bu millet bırakın şu insanları.Kimse bana aklına gelen her lafı söyleyemez mesela.Müsade etmem.Allah a şükür mutluyum de geç.Tavrın net olsun.merhaba kızlar..
Evleneli 2 ay oldu ..
Hani her kızın hayalınde düğünü kınası hayalleri vardır ya ben bunları doya doya yasayamadım..
Okul bittikten Bi yıl sonra 6 yıldır birlikte olduğum insanla evlenmek istedim..
Ailemin yanında KPSS ye hazırlandım iyi Bi puan aldım ama bölümümün atamaları oldukça az ve alımın olacağı kesin olmadığı için daha fazla beklemeden evlenmek istedim..
Babam karşı çıktı hep atan diye tutturdu ama ailedeki huzursuzluklar gırlaydı bunun haricinde ..
Neyse Bi sürü aksilik yaşattı düğününe gelmiycem diye tehdit etti hiç bi şeyle ilgilenmedi yakınlarını çağırmadı daha sonra baskılara dayanamayıp geldi son anda ama ne tutulan orkestra adam gibiydi ne düğünüme doğru düZgün insan geldi bunlar sayesinde ..
Zaten gelenlerde bütün sorunların farkında olan gözlerime kasvetle bakan tiplerdi yani kına mı düşünmek bile istemiyorum..
Şimdi erkek kardeşimin seneye yazın düğünü olacak en iyi orkestrayı tutmuşlar ..
Memleketten misafirler düğüne gelsin diye babam otobüs tutarım diyormuş ..
cok zoruma gidiyor içimde hep kalıcak mı bunlar..
Baştan düğün fln takmıyorum yeter ki sorunlardan kurtulayım Bi an önce olsun bitsin dedim hala da aynı fikirdeyim ama içime dokunuyor İşte ..
Var mı böyle içine sinmeyen düğünü kınası ..
Bide düğüne gidicem kardeşimin dili yılan Bi sürü insan beni sokmayı bekliycek Eminim sende söyle olmamıştı bu iyi değildi demek için bilmiyorum ben mi abartıyorum ..
Eşinle mutlu isen bunları hayatında yok say.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?