• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde ki bu müthiş duyguyu bastıramıyorum :(

Çok normal böyle düşünmeniz. Her bayanın hayalidir, çocuk sahibi olmak. Kızcağız hissettiklerini paylaşmak istemiş. Herkez saldırıya geçmiş. Zaten kendiside bilincinde bazı şeylerin, başkalarıyla paylaşamadığı için, eşiyle konuşamadığı için yazmış. Zaten 2 yıllık evlilikde istese çocuk yapardı. Demek ki onu durduran bazı şeyler var. O da bunun bilincinde bir bayan.

Benim hiç hayalim olmadı. Yine de treni kaçırma kaygısını anlayabiliyorum.
Konu sahibinin böyle bir istegi oldugu halde bastırmaya çalışırken saglık nedenleri ile hamileligin imkansızlasma ihtimalinden korkması, bu duygunun yogunlasması cok dogal bence.

Şuan çok şükür ki kimsesiz çocuklarla ilgileniyorum
Umarim yaralarını sarabiliyorumdur azda olsa
Benim ki içsel bir duygu mantıksal bir karar değil bunu biliyorum
Ama işte bazen insan düşünmekten alikoyamıyor kendini

Duygularınızı bastırmak yerine olumlu diğer duyguları beslemek için kullanabilir yani onları dönüştürebilirsiniz.

Yine de "kendim büyütmek istiyorum" diyorsanız geç kaldıgınızı düşündügünüz takdirde alternatifleriniz var demek için yazmıştım.

Mantıkla verdigimiz her kararda duygularımız eş zamanlı bir şekilde senkronize olmayabilir.
Bunun çözümü nedir bilmiyorum. Bu konuyu sırf bu nedenle de takip edecegim.

Şahsen düştügüm ikilemleri kafamda büyütmek yerine hayatımdaki temel degerlere göre yalınlastırarak tek kelime ile ifade etmeye çalışıyorum. O zaman secimlerim, o duygu yogunlugu ile huzursuzluk yerine huzur getiriyor, bedelini ödemek kolaylaşıyor.

Ben 2 yıldır zaten yeterince kırgınım ve bunuda yaşatıyorum eşime
İçimde ki bi duygunun eşimi özlemekle ne alakası olabilir
Sonuçta çoğu bayan evlenmeden de böyle anne olma duygusunu yoğunca yaşayabiliyor bak hayatta bazı duyguları hissedebilmek için bir kocaya sahip olmak gerekmiyor...
Kocan evdeyken böyle birşey paylaştığını hatırlamıyorum

Çok normal böyle düşünmeniz. Her bayanın hayalidir, çocuk sahibi olmak. Kızcağız hissettiklerini paylaşmak istemiş. Herkez saldırıya geçmiş. Zaten kendiside bilincinde bazı şeylerin, başkalarıyla paylaşamadığı için, eşiyle konuşamadığı için yazmış. Zaten 2 yıllık evlilikde istese çocuk yapardı. Demek ki onu durduran bazı şeyler var. O da bunun bilincinde bir bayan.
Burada galiba öyle yorum yapıp beğeni alınca iyi hissediyorlar kendilerini
Ben zaten bu duyguyu 2 yıldır bastırıyorum
Yalnızca ruh dünyama bugünlerde ağır geldi ve paylaşmak istedim
Tabi hemen saldırıya geçildi
Empati kurmak çok önemli
Keşke zorunlu ders olarak okutulsa

Benim hiç hayalim olmadı. Yine de treni kaçırma kaygısını anlayabiliyorum.
Konu sahibinin böyle bir istegi oldugu halde bastırmaya çalışırken saglık nedenleri ile hamileligin imkansızlasma ihtimalinden korkması, bu duygunun yogunlasması cok dogal bence.

Duygularınızı bastırmak yerine olumlu diğer duyguları beslemek için kullanabilir yani onları dönüştürebilirsiniz.

Yine de "kendim büyütmek istiyorum" diyorsanız geç kaldıgınızı düşündügünüz takdirde alternatifleriniz var demek için yazmıştım.

Mantıkla verdigimiz her kararda duygularımız eş zamanlı bir şekilde senkronize olmayabilir.
Bunun çözümü nedir bilmiyorum. Bu konuyu sırf bu nedenle de takip edecegim.

Şahsen düştügüm ikilemleri kafamda büyütmek yerine hayatımdaki temel degerlere göre yalınlastırarak tek kelime ile ifade etmeye çalışıyorum. O zaman secimlerim, o duygu yogunlugu ile huzursuzluk yerine huzur getiriyor, bedelini ödemek kolaylaşıyor.
Evet
İnsanların anlamakta zorlandığı durum bu benim için
Sağlığım git gide kötüye gidiyor
Bunun için şuan tıbben yapılacak bir durum yok
Yani göğüslerim de kist var
Bunlar şuan sorun teşkil etmediği için ameliyat gerektirmiyor
Ama yarın bir gün sorun teşkil ettikleri zaman
Bu duygumu bastırmaya çalışırken bir yandan acaba ilerisi daha kötü olursa bir gün bu bastırdığım duygudan pişman olursam korkusu fazlaca bende

Back
X