Icimde ki SIKINTI ..

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Merhaba arkadaslar.
Nerden basliyacagimi bilmiyorum , Dügünüme
Cok az bir zaman kaldi , Hersey yolunda gidiyor aslinda.
Hersey bitti Salon tutuldu , Gelinlik alindi , Ev bakindik ama malesef bulamamistik bugune kadar neyse konuya gireyim.
Bi ev bulduk ben buldum bakmaya gittik, ilk baktigimiz gun cok begendik , ve tutmaya karar verdik bugub tekrar eve bakmaya gittik ev ayni ev ama evin icinde icime bir SIKINTI girdi halla etkisinden cikmis degilim , resmen bunaldim moralim bozuldu
Nisanlimda bunun farkina vardi , ne oldu dedi istemiyosan tutmayalim begenmediysen ben hayir dedim begeniyorum tabii ama simdiye kadar halla moralim bozuk. Acaba stresstenmi kosusturma dugun telasi yoksa gercekten evdenmi..
Ve nisanlima bile tavir yaptim biri bisey dese aglicak gibi oluyorum. Bana bir akil verin lüften evlilik oncesi hassaslasmakmi , yoksa evden dolayimi.

Ev içine tam olarak sinmediyse lütfen alma

Evi okadar begenmistimki , hata dua ediyodum verirler insallah diye .. verdiler hersey iyi hosta .. ama ben bugun kendimi anliyamadim hersey konusuldu , salon boljmune gecince SSIKILMAYA basladim.. :26:

Evi okadar begenmistimki , hata dua ediyodum verirler insallah diye .. verdiler hersey iyi hosta .. ama ben bugun kendimi anliyamadim hersey konusuldu , salon boljmune gecince SSIKILMAYA basladim.. :26:

İçine sinmeyen seni rahatsız eden bir şey var demek ki iyi düşün karar ver
Öyle ha dedi mi ev değişmek kolay olmuyor

İçine sinmeyen seni rahatsız eden bir şey var demek ki iyi düşün karar ver
Öyle ha dedi mi ev değişmek kolay olmuyor

Dogru haklisin canim.
Icime ne sinmedi diye dusunuyorum bi kusurda bulamiyorumki , hayirlisi olsun artik ...

yarın tekrar bakmaya git. aynı sıkıntı olursa alma bencede:26:

ayy aklıma ne geldi. bizim komşunun biri ev beğenmişti tuttular. evi görsen leş gibi hem inşaat pisliği var hemde. inşaatta çalışanlar o evde kalmış tuvalete çay dökmekten sararmış. mutfakta yeme pişirmişler yerlerde yağlar lekeleri felan var. öldük o evi temizliycez diye. tam ohh bitti temizlik diye sevinirken bu seferde komşumuz bi ağmaya başladı. bu evin tuvaleti akıyo. şu odasını beğenmedim diye . sinir krizi yaşamıştım içimde. yaz günü çektiğimiz işkenceye bak diye . o geldi aklıma

Begendigim ev cok modern , herseyi yeni yapilmis
Mukemmel, hata bi gece uyuyamadim heycandan bize versinler diye ama birden ne oldu anlamadim , belkide dugun stressindendir cok huysuzlastim , herseye alinir oldum ..
her soze aliniyorum ne oluyor bana anlamadim:26:

yarın tekrar bakmaya git. aynı sıkıntı olursa alma bencede:26:

Bende bakmak isterdim bi kac defa daha , ama malesef Almanyada randuvu yapmiyolar öyle her istediginde bak diye ama bugun imzalamadik hic birsey 2 hafta sonra evde bulusup imzalicaz ...

Evlilik arefesinde oluyor boyle seyler..
nisanlinla aranda problem yoksa evlilik stresindendir
Mutluluklar..

Evlilik arefesinde oluyor boyle seyler..
nisanlinla aranda problem yoksa evlilik stresindendir
Mutluluklar..

Yok cok sükür nisanlimla hic bir sorun yok.
Umarim sadece stressten dir.
Cevap icin tesekkurler canim

yaşamadım ama boyle stres oluyormuş... cok takmamaya çalışın.

bence ev mantiken size cok guzel gorunse bile hevesiniz kaçmışken ısrarla onu tutmayın,
oyle modern bir sürü ev var, 3-5fazla olsun ama içinize sinsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…