- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.488
- 448
Galiba bu konusma psikolojik olarak yansidi bana'ki, bu konuyu actiktan sonra icim rahatladi biraz.. tesekkurler
Bu ara art arda geldiyse bu tarz olumsuz muhabbetler içinizde de tutunca sıkıntı olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba bu konusma psikolojik olarak yansidi bana'ki, bu konuyu actiktan sonra icim rahatladi biraz.. tesekkurler
Belkide sevgilimi takiyorum kafama onuda bilemiyorum.. her iliskide oldugu gibi oda bazen trip atabiliyor bana.. ufak tefek tartismalar olabiliyor.. son iki gundurde surekli sacma sapan seylerden dolayi trip atiyoruz birbirimize.. bugunde bana neden haber vermedin diye trip atti.. alingan bir yapiyada sahip
. acaba bumu dert oldu icime ?
Aynn cok icime atiyorum sanki herseyi.. kimseye guvenmek istemiyorum.. bu yuzden sizinle paylastim.. :)Bu ara art arda geldiyse bu tarz olumsuz muhabbetler içinizde de tutunca sıkıntı olabiliyor.
Cok pimpirikliyim cooookkkkk.. napcaksam bu huy gitmiyor benden ..Vesvese yapmayın kötü enerji kötüyü çeker. Kötü bişey olacak diye beklerseniz olur. Gözlerinizi kapayın dua edin güzel şeyler düşünün. İçinizi ferah tutun
Insallah cnm :)Kötüyü çağırmayın ben artık o tarz seylere inanmıyorum havadandır o havadan geçer![]()
:)))))))))Bana da oluyor arada ve ondan sonra bir şey gerçekleşiyor .
En son aramı yapmaya çalıştıkları çocuk arkadaşıma ben sevgili istemiyorum demişti
Bunu duymadan önce kızın evinde 4 dönen ben bunu duyunca bir feraha erdim anlatamam
Sizinki de feraha erdirecek bir şey olur inşallah
biraz ferahladim su an sagol cnmVesvese yapmayın kötü enerji kötüyü çeker. Kötü bişey olacak diye beklerseniz olur. Gözlerinizi kapayın dua edin güzel şeyler düşünün. İçinizi ferah tuntun
Bende de var aynı şey ama detayına girmiyorum sadece ne zaman kötü düşünsem ardı sıra kötü olmaya devam ediyroum. İyi düşünüp dua edince tam aksine güzel şeyler oluyor artık hiç kötü düşünmüyorum oyüzden.biraz ferahladim su an sagol cnm
Ya ne bilim sevgilimi ozluyorum, islerden dolayi bazen cok az konusabiliyoruz.. yorgun dusuyoruz cunku.. ozledikcede bana aci veriyor bu ozlemler.. ruyalarimdada surekli karma karisik seyler goruyorum..Sıkma canını Allahın izniyle kötü birşey olmaz..
bazen her insana olabiliyor öyle anlar ama bu bence bilinçaltında olumsuz etki bırakan birşeyin yansıması olabilir,gece gece içine bu kasveti çöktürmüş olabilir önceden kafana takmış olduğun bazı şeyler..Birkaç önceki mesajınızda belirttiğiniz üzere sevgilinizle ilgili bazı ufak tefek sıkıntılar içinize dert olmuş olabilir bu çok doğal,bundan dolayıda böyle karamsar hislere kapılmış olabilirsiniz..
Biraz dua oku sonra kapat huzurla gözlerini ve uyumaya çalış Allah huzur rahatlık verir inşallah..
psıkolojık canım bendede oluyordu hobı bul kendıneMerhaba arkadaslar, Icimde kotu bir his var.. uyuyamiyorum.. acaba psikolojikmi ? bilemiyorum.. korkuyorum kotu birsey olacak diye.. acaba birseylerin habercisimi ?cidden panik oldum
Ya ne bilim sevgilimi ozluyorum, islerden dolayi bazen cok az konusabiliyoruz.. yorgun dusuyoruz cunku.. ozledikcede bana aci veriyor bu ozlemler.. ruyalarimdada surekli karma karisik seyler goruyorum..
Ya ne bilim sevgilimi ozluyorum, islerden dolayi bazen cok az konusabiliyoruz.. yorgun dusuyoruz cunku.. ozledikcede bana aci veriyor bu ozlemler.. ruyalarimdada surekli karma karisik seyler goruyorum..gSıkma canını Allahın izniyle kötü birşey olmaz..
bazen her insana olabiliyor öyle anlar ama bu bence bilinçaltında olumsuz etki bırakan birşeyin yansıması olabilir,gece gece içine bu kasveti çöktürmüş olabilir önceden kafana takmış olduğun bazı şeyler..Birkaç önceki mesajınızda belirttiğiniz üzere sevgilinizle ilgili bazı ufak tefek sıkıntılar içinize dert olmuş olabilir bu çok doğal,bundan dolayıda böyle karamsar hislere kapılmış olabilirsiniz..
Biraz dua oku sonra kapat huzurla gözlerini ve uyumaya çalış Allah huzur rahatlık verir inşallah..
Gecmis olsun cnmBir keresinde gecenin bir yarısı ağlayarak uyandım uykumdan sebepsiz bir şekilde içimde kötü bir his vardı aklıma binbir türlü şey geldi annemleri aradım meğer gece kardeşlerim hastalanmış ateşleri falan yükselmiş (o ara grip salgını vardı ) geceyi hastane de geçirmişler konunu okuyunca aklıma geldi
Tesekkurler yorumun icin <3Anlıyorum bu durumun seni içten içe üzüyor olması çok normal çünkü sevgilini gerçekten çok sevdiğini gösteriyor aranızdaki özlemlerin canını çok acıtıyor olması..
İşlerden dolayı çok az konuşabiliyor olmanız çok üzücü bir durum ama şöyle düşün yorgun düşmeseniz bunlar olmazdı,önemli olan eğer aradaki özlemlere ve hasretlere rağmen siz ayakta durabiliyorsanız ve bu hasrete özleme rağmen birbirinize daha kuvvetli bağlarla bağlandığınızı hissediyorsanız bu sizin sevginizin ne denli gerçek ve çok olduğunu gösterir o yönden bak durumunuza..
Özlemin acı vermesi sevdiğiniz için oluyor eğer özlem size hiç acı üzüntü vermeseydi o hasreti içinizde hissediyor olmasaydınız sevgilinizi gerçek sevmiyor olurdunuz..
- gün gelip inşallah ilişkinizi evlilikle taçlandırdığınızda bu hasretler bu günki gibi olmayacak inşallah öyle düşün,
- iyi yönlerden bakmaya çalış,
- hep dualarını okuyarak uyumaya çalış,
- sevgiline özlemlere rağmen onu ne denli sevdiğini her fırsatta hissettir ve
- aradaki şu özlem dolu günlerin geçip gitmesini iple çektiğini belirt,
- onun yanında olduğunu olacağını hissettirmekten vazgeçme,
- bu aradaki özlemlerin kavga sebebiniz olmasına izin verme,
- gelecek hayallerinizi hayal ederek içini ferah tutmaya çalış,
- unutma; tüm bu hislerin ve o gördüğün karmaşık rüyalar sevgilini gerçekten sevdiğin için oluyor..