İcimde Kötü Hiss..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Bnim bir sorunum var ve bu bazen beni cok üzüyor..

Ben Almanya doguma büyüme almanyalıyım..

2 Sene önce döndüm evlenip..

Esimi seviyorum ilk basta böle bi sorunum olmadi simdi esim benimle ilgilenmek icin pek vakti yok yenide bebegimiz oldu..

Ama simdi ara ara Annemi özlüyorum Almanyadaki gecirdigimiz vakti hayal ediyorum..

Onu cok özlüyorum bazen hatta diyorum ki orda olsaydim keske diye..

Annem gelince buraya bu sorunum tamamen ortadan kalkiyor ama onu cok özlüyorum..

kizimda daha cok kücük emziriyorum ve bana cok düskün tualette zor gidiyorum dişari bile cikamiyorum bunaldim baya..

Sizce gecici bir dönem mi? Benim gibi olan var mi?

bence hissettiklerin normal şeyler canım. Yaşadığın ülke değişmiş ailen uzakta bu durumda onları özlemenden doğal ne olabilir ki? Ben kısa bi süre önce evlendim, izmir den istanbul a gelin geldim, bende aynı duyguları yaşıyorum, annemi inanılmaz özlüyorum. Kaldı ki sen daha yeni bi gebelik yaşamışsın, artık annesin, dolayısıyla kendi anneni özlemen, duygusal olman çok normal. internet üzerinden kamerayla konuşmaya çalışın bi nebze dindiriyor hasreti

bunlar çok normal şeyler insan bekarlık hallerini ve rahatlığını çok özlüyor
sorumluluğun yok dert tasa yok,inan herkes bunlardan geçiyor
eşlere gelince hiçkimsenin eşi dört dörtlük ilgilenemiyor
işler çok yoğun oluyor hele bebekten sonra birbirimize daha az zaman ayırıyoruz
daha yeni doğum yapmışsın sende loğusalık hüznüde vardır
benim bebeğimde bana çok düşkün hiçbişi yapamıyorum onsuz
yemeği bile beraber yapıyoruz o derece yani
sıkılmakta haklısın biraz dişini sık herşey düzene girer inşaallah zamanla arkadaşım

ben annemle ayni sehirde kaliyorum ben bile annemi ailemi ozluyorum
galiba biz bekarligimizi rahatligimizi ozluyoruz
simdi benim de kucuk cocugum var ondan hicbirseye vakit bile bulmiyorum
yani arkaslar dedigi gibi oturup boyle basbasa sohbet etmeyi uzun suredir unutduk bile
gecer arkadasim zamanla biraz sabir gerek

sagolun kizlar icimi rahatlattnz..
annemle hergün tel.de görüsüyoruz ve arada kamerada görüsüyoruz ama yinede yanmda olmasmi okadar cok isterdmki..
insAllah en kisa zamanda gecer cünkü ilk böle oldugum zaman yanlsmi yaptm diye sacma sorular sordum kendime asamicam saniodum ama madem herkeste oluyo o zaman gecicek Allahin izniyle sagolun kizlar :**

Son düzenleme:

normal şeyler canım :) arkdasımda böyleydi hatta hergün ağlıodu ağladığı içinde çocuk emmiodu :) kv vazo bile fırlattı bunalımdan sinir krizleri geçirdi :) 1 sene içinde düzeldi :)

normal şeyler canım :) arkdasımda böyleydi hatta hergün ağlıodu ağladığı içinde çocuk emmiodu :) kv vazo bile fırlattı bunalımdan sinir krizleri geçirdi :) 1 sene içinde düzeldi :)

ama önceden degildim böle birden oldum.. bu sene temmuzda evleneli 2 sene olcak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…